Dünya

Yeni doğan bebeği dövdü, ısırdı, işten atıldı

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da iki çocuk annesi Emiliya Kovacheva adında hemşire dört günlük Nicole bebeği “ısırdı ve dövdü”. Kovacheva cinayete teşebbüsten yargılanıyor.

Nicole bebeğin annesi Sofya’da doğum yaptıktan sonra bebek hemşire Kovacheva’nın gözetimine verildi.Cani hemşire, dört günlük bebek ağlayıp diğer bebekleri uyandırdığında 24 saatlik vardiyasını yeni bitirdiğini ve o anda küplere bindiğini söyledi. Olayın ortaya çıkmasının ardından Kovacheva işten atıldı.Bulgar halkı, hemşirenin kefaletle serbest bırakılmasına büyük tepki gösterdi. Bulgarlar, kadının ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını talep ediyor.Yapılan soruşturmanın ardından hemşirenin daha önceden de dört çocuğa saldırdığı ortaya çıktı (thesun.co.uk)

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.