Gündem

TEM Daire Başkanına 'Toplantı var' dediler, başından vurdular

Cuntacılar tarafından darbe girişimi sırasında rehin alınan Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan, kafasından vurulmuş halde bulundu.

Ağır yaralı olan Aslan’ın, darbe girişimi olmadan önce “Acil toplantı var” denerek Jandarma Genel Komutanlığı’na çağrılıp rehin alındığı öğrenildi. Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre, operasyonda rehin alınan Aslan uzun süre darbecilerin elinde kaldı. Sabah kafasından vurulmuş halde bulundu. Başbakan Binali Yıldırım, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Yıldırım, TBMM’deki tarihi oturumun ardından geldiği Gazi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde tedavi gören Aslan’ı ziyaret etti ve doktorlardan tedavisi hakkında bilgi aldı. ( Hürriyet)

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.