SunExpress, Kayseri’den Avrupa’da 3 yeni şehre daha uçuyor
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Anadolu-Avrupa uçuşlarını artırmaya devam ediyor. SunExpress, 2018 yaz sezonunda Kayseri-Avrupa uçuşlarına Münster, Hamburg ve Strazburg olmak üzere 3 yeni destinasyon ekliyor.
Türkiye ile Avrupa arasında bir hava köprüsü oluşturma vizyonu ile Anadolu’dan Avrupa’ya direkt seferlerle en fazla uçan ilk ve tek hava yolu SunExpress, 20 Haziran Pazartesi günü Kayseri’den yeni güzergahı Münster’e ilk kesintisiz uçuşunu gerçekleştirdi.
SunExpress, Kayseri çıkışlı mevcut Amsterdam, Köln, Düsseldorf, Hannover, Frankfurt, Münih ve Stuttgart uçuşlarına Münster, Hamburg ve Strazburg olmak üzere 3 yeni Avrupa kentini ekleyerek Kayseri’den uçtuğu dış hat destinasyon sayısını 10’a çıkarıyor. SunExpress, iç hatlarda da Kayseri’den İzmir’e haftada 4, Antalya’ya ise haftada 1 kez sefer düzenliyor.