İçişleri-Adalet

Prezervatif hırsızından kasiyer kıza tehdit: Seni Özgecan gibi yaparım

Markete giren kimliği belirsiz kişi, mağaza sorumlusu H.Y.’ye prezervatif standını ve nerede deneyeceğini sordu. H.Y.’nin terslemesine sinirlenen şüpheli, bıçak çekip başına pet su şişesiyle başına vurduğu genç kadını, “Seni Özgecan gibi yaparım!” diye tehdit edip tartakladıktan sonra kaçtı.

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi, Yenigün Mahallesi, Köroğlu Bulvarı’nda bulunan bir marketler zincirinde meydana geldi. Yabancı plakalı otomobille markete gelen iki kişiden 30- 35 yaşlarında, 160- 165 boylarında olanı, marketin sorumlusu H.Y.’ye prezervatiflerin bulunduğu standı ve nerede deneyebileceğini sorunca, genç kadının tepkisiyle karşılaştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre çantasından bıçak çıkartan saldırgan, başına pet su şişesiyle vurduğu H.Y.’yi, “Sesini kesmezsen seni Özgecan gibi yaparım!” diyerek tartakladı.
Olay sonrası kaçmaya çalışan saldırganı fark eden bir esnaf, yakalamaya çalıştı. Bu sırada düşen saldırgan çantasını, ayakkabısının teki ile gözlüğünü düşürdü ama beraberindeki arkadaşıyla otomobile binip kaçmayı başardı.

Olay sonrası markete gelen polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu