Kültür-Turizm

Naz Değirmenci’den ‘İlmek-i hayat’ romanı

1930’ların İzmir’inde, yüksek tavanlı salonlarda yankılanan fısıltılar, büyük sırların habercisiydi. Zarif davetlerin, gösterişli sofraların ve gölgelerin ardına saklanmış duyguların hüküm sürdüğü bu hikâyede, dört farklı ruh, kaderin incecik ipleriyle birbirine dolanacaktı.
Sevginin gölgesinde büyümüş bir çocuğun kaderle yaptığı zoraki anlaşma, boyun eğmiş bir adamın hayatını değiştiren o tek an, hırsın ve inatçılığın pençesindeki bir kalemin yazgıyı nasıl değiştirebileceği ve geçmişin küllerinden doğan bir kadının, zamana meydan okuyan sessiz savaşı… Her şeyin yerli yerinde olduğu sanılan bir dünyada, kader yeniden yazılacak, hakikatin sert rüzgârı herkesin yolunu değiştirecekti.
Bu roman, insanın kendi yolunu çizdiğini sanırken, aslında çoktan yazılmış bir hikâyenin içinde savrulduğunu gösterecek. Süheyla, Ferit, Naim ve Gaetana, hayatın onları sürüklediği yolda adım adım dönüşecek, hiç tanımadıkları yüzleriyle karşılaşacak ve bildikleri her şeyin aslında bir yanılsamadan ibaret olduğunu görecekler.
Perde kalktığında, kimse başladığı yerde olamayacak…
Seval Değirmenci’nin kızıNaz Değermenci’nin ilk romanı yayınlamaya hazır. Sonsuz gurur…

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.