Marka İletişiminin Yeni Yüksek Lisans Programı: BrandMaster

Kadir Has Üniversitesi ve Tribal Worldwide İstanbul işbirliğiyle, marka iletişimi alanında yepyeni bir yüksek lisans programı başlıyor: BrandMaster-Reklam ve Stratejik Marka İletişimi Yüksek Lisans Programı, markalar, girişimciler, iletişim ve medya ajansları gibi sektörün farklı koltuklarında aynı brief’e kafa yoran profesyoneller düşünülerek yenilikçi bir yaklaşımla tasarlandı.

Kadir Has Üniversitesi ve Tribal Worldwide İstanbul işbirliğinden doğan profesyonel (tezsiz) yüksek lisans programı BrandMaster-Reklam ve Stratejik Marka İletişimi-, sektörün son dönemlerdeki en önemli sıkıntılarından biri olan, stratejik ve yaratıcı marka yönetimi alanlarındaki donanımlı insan kaynağı sıkıntısına çözüm olma hayaliyle ortaya çıktı. Sektörün yeni yeteneklerini keşfetme ve her biri alanının en iyisi olan uzmanlardan oluşan eğitim kadrosuyla, onları tam donanımlı hale getirme misyonunu üstlendi.

Kadir Has Üniversitesi’nin dünya çapında güçlü akademik kadrosu, DDB Grubu’nun 30 yılı aşkın süredir iletişim alanında bir okul olma misyonu ve grup çatısı altındaki Yılın Yaratıcı Ajansı Tribal Worldwide İstanbul’un yenilikçi yaklaşımının ortak bir ürünü olan BrandMaster, akademik ve sektörel tüm deneyimini bu çağın gerekliliklerine uygun bir yüksek lisans programı oluşturmak için kullandı. Yani giriş seviyesi bir eğitimin ötesinde, markanın yükseğini yapmak, marka konusunda yükselmek isteyenlerin okulu olarak hazırlandı.

Profesyonel (tezsiz) bir yüksek lisans programı olan BrandMaster, 3 dönemden oluşuyor: Programın ana dersleri olan, Verinin Yaratıcı Hikayeye Dönüşümü, Marka Yönetiminde İnovatif Düşünce, Hikaye Anlatıcılığında Ustalık, Reklamda Stratejik Planlama, İletişime Değer Katan Prodüksiyon, İletişim Kampanyası Tasarımı, Stratejik Pazarlama İletişimi, bir brief’i tüm katmanlarıyla tartışmaya ve çözümlemeye imkan verecek bir yetkinlik kazandırmayı amaçlıyor.

Bütünsel Medya Planlama, Dijital Medya Stratejileri, Reklamcılıkta Yeni Trendler, Uçtan Uca Müşteri Deneyimi, İletişimde Görsel Düşünme ve Tasarım gibi seçmeli dersler ise marka iletişimiyle ilgili farklı uzmanlık alanlarında güçlenmeyi sağlıyor.

Programın yenilikçi vizyonunun bir parçası olan FutureMaster dersi ise farklı sektörlerin vizyoner liderleriyle, geleceğe dair öngörüler nasıl yapılır, trendlerden yola çıkarak marka aksiyonları nasıl alınır konusunda ilham verici bir yaklaşım izliyor.

Teori ile pratiğin sınıf arkadaşı olduğu BrandMaster’da, donanımlı akademisyenlerin yanı sıra sektöründe tanınan konuklarla tanışma ve verimli tartışmalar yürütme imkanı sağlamak için de hummalı bir hazırlık yapılıyor: Arda Erdik, Akan Abdula, Ayşe Ünal, Kurtcebe Turgul, Ozan Açıktan, Ceren Şehitoğlu, Sezer Derkuş, Yalçın Pembecioğlu ve Zeynep Karaarslan Başaran gibi tecrübeli isimlerin olduğu kadroya sürpriz isimler katılmaya devam edecek.

BrandMaster’ın kısıtlı kontenjanına, sektörün potansiyeli en yüksek kişileri özenle seçilecek. Seçilen kişilerin, fark yaratacak bir bitirme projesiyle mezun olmaları ve ömür boyu bu komünitenin bir üyesi olarak iş hayatlarında daha rahat ilerlemeleri amaçlanıyor.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ile Kayseri Üniversitesi ve Kocasinan ve AGÜ arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ile Kayseri Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ile …