İçişleri-Adalet

Kayseri Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğünün 01-31 Mayıs 2023 Tarihleri Arasındaki Faaliyetleri

Kayseri Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğünün 01-31 Mayıs 2023 Tarihleri Arasındaki Faaliyetleri
Ana caddelerde, kavşaklarda ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde mendil satan, araba camı silerek dilencilik yapan, yayaları ve sürücüleri taciz ederek para vermeye zorlayan, tartıcılık yapan ve kağıt toplayan çocuklara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, (2) aileye Türk Ceza Kanununun 233. maddesinde belirtilen “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali” suçundan; (6) şahsa Kabahatler Kanunun 33. maddesinden işlem yapıldı.
Çocukların güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” adı altında ilimiz merkezinde bulunan okul önleri ve çevrelerinde yapılan (21) farklı uygulamada:  (3510) kişi sorgulandı, aranması olan (20) şahıs yakalandı.
Okulla ilgileri olmadığı halde okulların çevresinde bulunan (12) şahsa idari işlem uygulandı.
(167) okul servis aracı/sivil araç denetlendi; (3) araca işlem yapıldı.
(32)’u internet ve playstation salonu olmak üzere (102) umuma açık işyeri/park bahçe/metruk bina kontrol edildi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.