Haberler

“Kadın Çiftçiler Yarışıyor” Bilgi ve Proje Yarışması

Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” bilgi ve proje yarışmasına, Mersin ve ilçelerinden 13 yarışmacı katılacak.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, kırsal alanda yaşayan ve tarımsal üretimle uğraşan kadın çiftçilerin sosyal aktivitelerini artırmak için, “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” bilgi ve proje yarışması düzenleneceği bildirildi.

Çok sayıda ödülün dağıtılacağı yarışmada, Mersin’de, birinciliği elde eden yarışmacının, 17 Nisan’da Kayseri’de yapılacak olan ve 7 ilin temsilcisinin katılacağı bölge yarışmasında, Mersin’i, hazırlamış olduğu projesiyle temsil edeceğinin ifade edildiği açıklamada, bölge yarışmasında birinciliği elde eden yarışmacınınsa, Balıkesir’deki Türkiye finaline katılacağı kaydedildi.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu