Yerel Haberler

Bünyan’da, Kaymakam ve başkan, kadınlar gününde Şehit ailelerini unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bünyan  ilçe kaymakamı Turgut Gülen ve Belediye Başkanı Özkan Altun Bünyan şehitlerinin annelerini ziyaret ederek Kadınlar Günü’nü kutladı.
Ziyaretler sonrasında ise Hükümet Konağı ve Adliyede görev yapan ve orada bulunan kadınların Kadınlar Günü’nü tebrik etti. Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Altun, “Şehitlerimizin bizlere en önemli emaneti olan ailelerini bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ziyaret ettik. Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; gücüyle, duruşuyla, şefkatiyle, herkese yetecek sevgisiyle dünyamızın temel taşı, geleceğimizin mimarı tüm kadınların  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” dedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.