BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET
Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak hazırlık maçı için Kayseri’ye gelen Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Samet Aybaba ve takımın diğer yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye nezaket ziyarettinde bulundular.
Başkanlık Makamı’nda gerçekşen ziyarette Başkan Özhaseki, Beşiktaşlı yöneticilerin ziyarettinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek hazırlık maçında her iki takıma da başarılar dilerdi.
Ziyarette Başkan Özhaseki, konuklarına Kayseri hakkında da bilgiler verdi. Kayseri’nin son yıllarda büyük bir gelişme gösterdiğini anlatan Başkan Özhaseki, “Şehrimizde şuanda altyapı ve üstyapı sorunu bulunmuyor. Artık şehri geleceğe taşıyacak projeler üretiyoruz” dedi.
Ziyarettin sonunda Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi günün anısına Başkan Özhaseki’ye isminin yazılı olduğu 38 numaralı forma armağan etti.