Eğitim

AGÜ’de “Yaratıcı Endüstrilerin geliştirilmesinde üniversitelerin rolü” konferansı

British Council ve Yunus Emre Enstitüsü tarafından desteklenen Connect for Creativity projesi kapsamında ‘Yaratıcı Endüstrilerin geliştirilmesinde üniversitelerin rolü’ konferansı Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

İki gün süren konferansa, 16 ülke ve 35 şehirden önemli konuşmacılar katıldı. ‘Yaratıcı Katalizörlerin ayrıntılı olarak tartışıldığı konferansta çeşitli oturumlar, paneller ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalarda yaratıcı endüstriler ve üniversiteler arasındaki iş birliği fırsatları, yaratıcı platformların kültürlerarası diyalog geliştirilmesindeki rolü, yaratıcıların ve yenilikçilerin hikayeleri, geleceğin becerileri ve yüksek öğrenim, eğitim sistemlerinin işin geleceğine göre yeniden tasarlanması gibi konular ele alındı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu