Kayseri’de, sokakta yan bakma, düğünde maganda cinayetine 6 gözaltı, trenin çarptığı adam kurtarılamadı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde iddiaya göre ‘yan bakma’ nedeniylebaşlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası  kavgada H.K. (20) ile K.D. (22), bıçakla yaralandı. H.K., hastanede yaşamını kaybederken, K.D.’nin tedavisi ve soruşturma devam ediyor.

Kocasinan ilçesi Saraybosna Mahallesi Erişler Sokaktaki düğünde tüfekle ateş eden M.İ. amcasının oğlu  S.İ.’nin ölümüne neden oldu.

Kocasinan ilçesi Saray Bosna Mahallesi Elgin Sokak’ta ise yük trenin çarptığı R.U.  kurtarılamadı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden iki cinayetle ilgili şu açıklama yapıldı.

İki ayrı kasten öldürme olayı

12.10.2024 Günü İlimizde gerçekleşen iki ayrı “Kasten Öldürme” olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Saraybosna Mahallesinde bir düğünde havaya ateş etmek isterken bir kişinin ölümüne sebep olup olay yerinden kaçan M.İ. (39), Osman Kavuncu Bulvarında bir işletme önünde iki grup arasında gerçekleşen kavgada bir şahsın bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak olaya karıştıkları tespit edilen S.E.Ç. (19), A.E.Ü.(18), A.T.(18), S.E.(20), Ö.F.K. (21), N.B.Y.(20) ekiplerce saklanabilecekleri değerlendirilen adreslere düzenlenen operasyonlar neticesinde suç aletleriyle birlikte yakalanarak haklarında gerekli adli işlemlere başlandı.

Saraybosna Mahallesinde bir düğünde havaya ateş etmek isterken bir kişinin ölümüne sebep olan M.İ. (39) ile Osman Kavuncu Bulvarında bir işletme önünde iki grup arasında gerçekleşen kavgada bir şahsın bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili, A.E.Ü. (18) Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Trenin çarptığı yaşlı adam kurtarılamadı, Karma ekiple  tramvayda ve duraklarda uygulama

Trenin çarptığı yaşlı adam kurtarılamadı Kocasinan ilçesi Saray Bosna Mahallesi Elgin Sokak’ta meydana gelen olayda …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427