Pembegül Çetinkaya CHP Melikgazi İlçe başkanlığı için adaylığını açıkladı

CHP Melikgazi ilçesinde 27 Ekim 2024 tarihinde yapılacak ilçe kongresinde ilçe Pembegül Çetinkaya İlçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Melikgazi ilçe binasında yapılan ve mevcut başkan Serhat Yıldırım’ın da destek verdiği toplantıda Pembegül Çetinkaya şunları söyledi.

“Partimiz de il yöneticiliği kurultay delegeliği yaptım hala kadın kolları kurultay delegesiyim aktif siyasetin içinde olan bir kardeşinizim 27 ekimde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi ilçe başkan adayıyım buradan diğer aday arkadaşlara başarılar dilerim Atatürkçü çizgiden ve altıokdan Ödün vermeden çalışacağız kimseyi ötekileştirmeyen bir yönetim için yola çıktık parti içindeki ayrılıklara son vereceğiz hiçbir grubun adamı değil Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekçisiyım her şey Cumhuriyet Halk Partisi için inanın her şey çok güzel olacak tüm delegelerimizin desteğini bekliyorum kongremiz Melikgazi ilçemize Kayserimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. ”

Serhat Yıldırım’ın bu konudaki açıklaması

ÜLKE OLARAK ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ EKONOMİK KRİZ HER BİR YURTTAŞIMIZI DERİNDEN YARALIYOR, DÜŞÜNDÜRÜYOR VE ÇARESİZ BIRAKIYOR.
BU ZOR ŞARTLARDA AİLELER MUTFAK MASRAFINI COCUKLARININ EĞİTİM ÖĞRETİM MASRAFINI DÜŞÜNMEKTEN YAVRULARINA ZAMAN AYIRAMIYOR İLGİLENEMİYOR VE NE İŞLERLE MESGUL OLDUGUNU BİLEMİYOR.
TOPLUMDA AİLE KAVRAMI YOK EDİLMEYE ÇALISILIYOR, EBEVEYİN VE COCUKLAR ARASINDA UCURUMLAR OLUSMAYA BAŞLANDI.
GEÇEN HAFTA AYŞENUR HALİL VE İKBAL UZUNER İKİ GENÇ KADIN CANİCE KATLEDİLMİŞTİR.
İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN ÇEKİLMEK BU TÜR OLAYLARIN ÖNÜNÜ AÇMAKTADIR.
BİR AN ÖNCE BAKANLIKLAR AİLE TOPLUM HUZURU İÇİN DÜĞMEYE BASMALI EĞİTİMLER SEMİNERLER VERMELİDİR.

YİNE GEÇEN HAFTA MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ALÇAKÇA VE ÇİRKİN BİR SALDIRAYA UGRAMASI İLE KADINLARIMIZIN NE ZORLUKLARDA YAŞAMAYA ÇALIŞTIKLARININ VE SİYASET YAPTIKLARININ GÜÇ OLDUGUNU GÖSTERMİŞTİR. BURDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUM.

KIYMETLİ BASIN MENSUPLARIMIZ BİLİNDİĞİ ÜZERE GENEL MERKEZİMİZİN YAKLASIK İKİ HAFTA ÖNCE GÖNDERDİĞİ YAZI İLE MELİKGAZİ KONGRE SÜRECİMİZ BAŞLAMIŞTIR. GECTİĞİMİZ HAFTA SONU MAHALE DELEGE SEÇİMİMİZ YAPILMISTIR. MELİKGAZİ İLÇE KONGREMİZDE 397 DELEGEMİZ İLÇE BAŞKANINI BELİRLEMEDE SÖZ SAHİBİ OLMUSTUR.HANGİ RENK OLURSA OLSUN SEÇİLEN TÜM DELEGELERİMİZ CUMHURİYET HALK PARTİLİDİR, HİÇ KİMSE PARTİMİZİ AYRIŞTIRMAYA KALKMASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ VE ÜYELERİ BİR BÜTÜNDÜR.
İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞIM İLE ALAKALI GEÇTİĞİMİZ AYLARDA YAŞADIĞIM SAGLIK PROMBLEMLERİMDEN KAYNAKLI TEDAVİ SÜRECİMİN HALA DEVAM ETMESİNDEN KONGRE SÜRECİNİN YAKLASMASINDAN DOLAYI ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ TOPLANTILARDA DELEGE SEÇİMİNDE BEYAZ LİSTEDE ORTAK ÇALIŞMA YAPTIGIMIZ SAYIN PEMBEGÜL ÇETİNKAYA YI DESTEKLEME KARARI ALINMISTIR.
BAŞKANIMA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

CHP’li Aşkın Genç: Bireysel kredi ve kredi kartı borçları, 3,6 trilyon lirayı aşarken, borçlarını ödeyemeyen yurttaşlarımızın sayısı 1 milyonu geçti

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, vatandaşların bireysel kredi ve kredi kartı borçlarının 3,6 trilyon lirayı …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427