Talas, Yahyalı, Kocasinan, Melikgazi belediye haberleri

TALAS’TA ATIK YAĞLAR EKONOMİYE DÖNÜŞÜYOR

Talas Belediyesinin atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermesini önlemek ve ekonomiye kazandırmak hedefiyle başlattığı Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında geri dönüşler sürüyor. Kampanyaya katılımı teşvik amacıyla atık yağlara karşılık çeşitli hediyeler veriliyor.

Çevreyi korumak ve toplumda çevre bilincini geliştirmek amacı da taşıyan Talas Belediyesi, bu kapsamda ilçe genelindeki sitelere, binalara ve işletmelere bitkisel atık yağ biriktirme bidonları dağıttı.

Dağıtılan bidonlara bina görevlileri öncülüğünde biriktirilen atık bitkisel yağlar, 0 542 897 83 82 numaralı telefona bilgi verilerek adresten alınıyor. Böylelikle atık ağlar bir yandan ekonomiye kazandırılırken, diğer yandan da çeşitli hediyelerle kampanyaya geniş kitlelerin teşvik edilmesi sağlanıyor.

“BELEDİYEMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplanan atık yağı belediye ekiplerine teslim eden bina görevlisi Ramazan Serbest, hediye almak amacının dışında çevreyi korumaya yardım ettiklerini belirterek, “Bir litre yağ, bir milyon litre suyu kirletiyormuş. Bizler de vatandaş olarak belediyemizin bu kampanyasına destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“SULARIMIZ KİRLENMİYOR”

Bir başka bina görevlisi Erhan Ata ise toplanan atık yağların kanalizasyona gitmeyerek toplanmasının önemine dikkat çekerek, “Sularımız kirlenmiyor. Talas Belediyesine böyle bir kampanya için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

KATILANLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasına katılımı teşvik etmek amacıyla ödüllendirme de yapılıyor. Buna göre 5 litre bitkisel atık yağ biriktirene 1 litre bulaşık deterjanı, 10 litre bitkisel atık yağı biriktirene 1 litre bitkisel yağ, 15 litre bitkisel atık yağı biriktirene 1 paket fotokopi kâğıdı, 20 litre bitkisel atık yağı biriktirene 3 adet mikrofiber temizlik bezi ve 25 litre bitkisel atık yağı biriktirene 5 litre yüzey temizleyici hediye ediliyor.

YAHYALI’DA KIRSAL MAHALLELER SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Yahyalı Belediyesi, 2024 yılında Yahyalı’nın kırsal bölgelerindeki ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ÇAVDARUŞAĞI MAHALLESİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Yahyalı ilçesine bağlı Çavdaruşağı Mahallesi’nde altyapı çalışmasının sona ermesiyle 1.7 kilometrelik yolunda sıcak asfalt çalışması tamamladı. Çalışmaları yakından takip eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Çavdaruşağı Mahallesini ziyaret etti.

SICAK ASFALT İLE KIRSAL MAHALLERİMİZ KONFORLU YOLCULUK YAPACAK

Sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Öztürk; “Hemşehrilerimize hizmet yolunda gece gündüz demeden onlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çavdaruşağı mahallemize 1500 ton sıcak asfaltı getirerek bu hizmeti gerçekleştirmiş olduk. Diğer kırsal mahalleler için de sabırlı olmalarını istiyorum.İnşallah bu hizmetimizi hepsine yapacağız.Kırsalda neden Çavdaruşağı Mahallesi’nden başlanıldı diye soracak olursanız, bu mahallede altyapı sorunu vardı. Kanalizasyon ve içme suyu çalışmasının tamamlanmasıyla mahallemizin yolu gerçekten çok kötü hale gelmişti. Bu yüzden vatandaşlarımıza ilk müjdemiz Çavdaruşağı’ndan oldu. Tabi sadece mahallemize bu hizmetimiz olmadı.Sıralayacak olursak, yeni mezarlık alanı,kamp alanı,mesire alanı,halısaha ve diğer dokunuşlarımız bu mahallemize oldu.Ben mahalle sakinlerimize asfaltımız hayırlı olsun diyorum.Bizler hizmet için varız ve bu hep böylede olacaktır.” diye konuştu.

Başkan Öztürk daha sonra mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek yapılacak diğer çalışmalar konusunda istişare yaptı.

KOCASİNAN’DA DÜVER MAHALLESİ ANA YOLU TAMAMEN YENİLENİYOR
Kocasinan Belediyesi, yaptığı hizmetlerle cazibe merkezi haline getirdiği Düver Mahallesi’nin ana yolunda yol çalışmalarına başladı. Merkez ve kırsal mahallelere her alanda hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, daha konforlu bir Kocasinan için hizmet ürettiklerini ve yapılan hizmetlerle kırsal mahallelerin kaderinin olumlu yönde değiştiğini belirtti.
Kocasinan’ın tüm mahallelerini güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, her mahallenin ihtiyacına göre yatırımlar yaptıklarını söyledi. Düver Mahallesi’nin Kocasinan’ın önemli mahallelerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Kırsal mahallelerimizde yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Bu seferde eski tarihiyle bilinen kadim mahallelerimizden biri olan Düver Mahallemizin ana yolunda çalışmalarımıza başladık. Altyapı çalışmalarıyla birlikte yolumuzu yeniden asfaltlayarak hizmete sunacağız. Hem şehir merkezi hem de kırsal mahalleler olmak üzere, Kocasinan’ın her bir noktasında ihtiyaç olan her yerde yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerimizin altyapısını güçlendirmek ve konforu artırmak için sezon sonuna kadar çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Bütün kırsal mahallelerimizde
benzer yol ve altyapı çalışmaları yaparak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle noktaladı: “Hemşehrilerime hizmet ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da mahallelerimizin ihtiyaçlarını aciliyet sırasına göre birer birer yerine getirmeye devam edeceğiz”.
Kocasinan Belediyesi ekiplerine ve Başkan Çolakbayrakdar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Düver Mahalle Muhtarı Osman Akkaya ise şunları kaydetti: “Eski yerleşim yeri olan mahallemizin ana yolu yenileniyor. Yaklaşık 20 yıl önce yapılan yol, belediyemiz ve diğer altyapı kuruluşlarıyla birlikte altyapısından üstyapısına kadar tamamen yenilenecek. Hızlı tren şantiyesi ve sera organizesiyle birlikte mahallemize yoğun bir göç talebi olmaktadır. Kocasinan Belediyesi’nden Allah razı olsun. Ne zaman bir talepte bulunsak hızlıca yerine getiriliyor. Kayseri’nin güzel bir şehri olan mahallemizde örnek bir belediyecilik hizmeti yapılmaktadır. Bundan dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim”.
Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren Düver sakinleri de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

TALAS ANTİKA FUARI İZ BIRAKTI

Talas Belediyesi tarafından Kayseri’de bir ilke imza atılarak düzenlenen Türkiye’nin en büyük Antika Fuarı geniş yankı uyandırdı. Fuara gelen antikaseverler ve antika satıcıları, organizasyondaki başarıya teşekkür ederek geçmişteki hatıraların gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde 28-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Antika Fuarı, antika meraklıları ile antika satıcılarını buluşturdu.

Talas Belediyesi ile Denizli Tarihi Kültürel Varlıklar Derneği işbirliğinde 48 ilden antikacının katılımıyla gerçekleştirilen Antika Fuarı, büyük küçük herkesin ilgi odağı oldu.

Fuara Denizli’den geldiğini belirten satıcı Mustafa Gün, “Talas’ta Türkiye’nin en büyük Antika Fuarı’nın açılmasından memnuniyet duyduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“İLK KEZ BÖYLE BÜYÜK BİR FUAR”

Adıyaman Kahta’dan gelen Muhittin Karaman da, fuarın çok güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, “Bu etkinliği düzenleyen başta Talas Belediye Başkanımız olmaz üzere bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Yıllardır antika ile uğraşıyorum. İlk kez böyle büyük bir fuar düzenlendi. Böyle bir fuarın ülkemizde olması gerçekten kayda değer bir gelişme. Bu tür etkinlikleri kıymetli buluyorum. Antika ve kültürümüze sahip çıkmak, bu değerli hazinelerimizi gelecek kuşaklara aktarmak bizi çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

“BAŞKANLARA ÖRNEK OLSUN”

Konya’dan gelen Niyazi Eski de her ay Talas’a geleceğini kaydederek, “Her ildeki bütün belediye başkanlarımızdan böyle bir etkinlik bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri’nin bu tür organizasyonlara ihtiyacı olduğunu dile getiren Mustafa Ayık isimli vatandaş, şehir turizmine de çok katkı sağlayacağını söyledi.

“ANILARIMIZ CANLANDI”

Bir başka vatandaş Mehmet Gün ise antika fuarını gezerken çok mutlu olduğunu anlatarak, “Tarih var. Yaşanmışlıklar gözümüzün önüne geliyor. Geçmişi hatırlıyoruz. Anılarımız canlanıyor. Harika bir fuar. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine böyle bir fuarı düzenlediği için teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yurt çapından yoğun katılımın yaşandığı Antika Fuarı’nda yapılan müzayedelerle birbirinden özel tarihi eşyalar yeni sahiplerini buldu.

KLASİK OTOMOBİLLERE YOĞUN İLGİ

Fuarda ayrıca Klasik Otomobilciler Derneği üyelerinin stant açarak sergilediği klasik araçlar da vatandaşları geçmişe götürdü.

GÜLÜK SOSYAL TESİSİ’NDE SONA GELİNİYOR!

Melikgazi Belediyesi’nin Gülük Mahallesi’nde hayata geçireceği çok amaçlı sosyal tesisin yapım çalışmalarında sona geliniyor.

İçerisinde Akıl Küpü Kütüphanesi, MELMEK atölyeleri, kafeterya, fitness ve kreşin bulunduğu Gülük Sosyal Tesisi, mahallede büyük bir ihtiyacı karşılayacak.

Melikgazi’de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak birbirinden farklı hizmetleri hayata geçiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “ Melikgazi’mizde her mahallemize sağladığımız hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Gülük Mahallemizde içerisinde Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi, MELMEK atölyeleri, kafeterya, fitness ve kreşin bulunduğu sosyal tesis çalışmalarımızda sona geliyoruz. Gülük Sosyal Tesisi’mizde kreş olacak, üst katlarda da MELMEK eğitimlerinin verileceği sınıflar ve kütüphanenin olduğu çok güzel bir merkez olacak. Sosyal tesise gelen kadınlar çocuklarını gönül rahatlığıyla kreşimize bırakıp sporuna veya kursuna gidebilecekler. Her yaştan vatandaşımıza hitap edecek çok amaçlı tesisimizle, bölgenin ihtiyacını karşılamış olacağız. Gülük Sosyal Tesisimizde eğitim, spor, kültürel ve sosyal faaliyetler iç içe olacak. Sosyal tesisimizin yapım aşamasında sona yaklaştık. Tefrişat ve çevre düzenlemelerimizin ardından inşallah açılışını birlikte yapacağız. Melikgazi’mize değer katacak projelerimizi çalışma azmi ve hizmet aşkıyla hayata geçireceğiz. Gülük Mahallemize ve Melikgazi’mize hayırlı olsun.” dedi.

KOCASİNAN’DAN UĞUREVLER’E 2 BİN 800 METREKARELİK MODERN SEMT PAZARI

Kocasinan Belediyesi, Uğurevler Mahallesi’ne 2 bin 800 metrekare kapalı alana sahip modern bir semt pazarı kazandırıyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerin Uğurevler Mahallesi’ne değer katacağını ve vatandaşların daha kaliteli bir yaşam sürmesine imkan sağlayacağını vurguladı.

Uğurevler Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni kapalı semt pazar yerini inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, esnafların daha güzel bir ortamda hizmet vereceği, vatandaşların ise konforlu bir alışveriş deneyimi yaşayacağı yeni pazar alanının yapım çalışmaları hızla devam ettiğini belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:  “Uğurevler Mahallesi’nde, 2 bin 800 metrekare kapalı alanıyla yeni bir semt pazarı kazandırıyoruz. Esnaflarımızın daha güzel bir ortamda hizmet vereceği ve hemşehrilerimizin konforlu bir şekilde alışveriş yapma imkanı bulacağı bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Kocasinan’ın her bölgesinde ihtiyaçları teker teker karşılayarak, vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu bir yaşam sürmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her mahallemizin ihtiyaçlarını tespit ediyor ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Uğurevler Mahallemizde yapılan pazar yeri, aile sağlık merkezi, çevre düzenlemeleri ve yol yapım çalışmalarıyla Uğurevler’i daha güzel hale getirmek için gayretle çalışıyoruz”.

Başkan Çolakbayrakdar, bölgeyi değerli kılacak hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

BAŞKAN ÖZDOĞAN, “OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Hacılar İlçe Başkanlığı görevinde devir teslim töreni düzenlendi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yeni ilçe başkanına başarılar dileyerek, “Milletimize, ülkemize, şehrimize ve güzel ilçemize hizmet için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar İlçe Başkanlık binasında devir teslim töreni düzenlendi. Törene katılan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, eski başkan Ahmet Övüç’e teşekkür ederken, göreve atanan, Yasin Mutlu’ya da başarı dileklerini iletti.

Başkan Özdoğan, “7 yıldır birlikte önemli işlere imza attığımız Ahmet Övüç kardeşimiz bugün AK Parti Hacılar İlçe Başkanlığı görevini değerli kardeşim Yasin Mutlu’ya devrediyor. Ahmet başkanımıza gayretli çalışmaları için teşekkür ediyor, Yasin kardeşime ise bu yeni yolculuğunda başarılar diliyorum. İlçemiz ve ülkemiz için hep birlikte daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Özdoğan, ayrıca Övüç’ün bu süreçte el birliğiyle Hacılar için önemli katkılarda bulunduğunu ve bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur dolu bir hayat dilediğini belirtti.

Ahmet Övüç devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, 2017’de göreve geldiklerini hatırlatarak, “Bu bir nöbet ve ben de bu nöbeti Yasin kardeşimize devrediyorum. Bu yolculukta elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Yasin kardeşimin de bu görevi layıkıyla sürdüreceğine inanıyorum. Bundan sonra da her zaman partimiz için çalışmaya hazırız” dedi.

Yeni Başkan Yasin Mutlu ise  “Öncelikle AK Parti Genel Merkez Teşkilatımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ahmet Başkanımız bizim için her zaman bir önder oldu ve onun bıraktığı bayrağı devraldım. Hacılar’ın gençleri, büyükleri ve tüm halkıyla birlikte en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktık. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Tören sonunda, partililer göreve atanan başkan Yasin Mutlu’ya başarı dileklerinde bulunarak, hizmet yolunda desteklerini iletti.

YUNUS EMRE CAMİ ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile hayata geçecek olan “Yunus Emre Cami”nin yapım çalışmalarını incelemek için Gesi’deydi.

“Gesi Mahallesi’nde önemli bir ihtiyacı karşılamış olacağız.”

Yapımı hızla tamamlanan caminin, nüfus yoğunluğunun yeni yapılaşma ile arttığı Gesi Mahallesi’nde büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirten Başkan Palancıoğlu, yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek şunları ifade etti:

“ Melikgazi Belediyesi olarak birçok bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilçemize okullar, sağlık ocakları, camiler, Kur’an Kursları, sosyal tesisler, kütüphaneler yapıyoruz. Gesi Mahallemizde, meydana ve mezarlığa çok yakın bir alanda camimizi hayata geçiriyoruz. Mezarlığa yakın olması nedeniyle defin işlemleri ve diğer işlemleri için camiye ihtiyaç vardı. Hayırseverimiz Poyraz Ailesi vasıtasıyla “Yunus Emre Cami”yi inşallah yakında hizmete açacağız. Hoca evi ve şadırvanın da yer alacağı camimiz 2025 yılına girmeden tamamlanacak ve peyzajını da güzel bir şekilde yapacağız inşallah. Gesi Meydanı’na ve mezarlığa çok yakın bir alanda ihtiyaç duyulan camiyi kazandırmış olacağız. Hayırsever ailemize ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA ASPİR YAĞI HEDİYESİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın bizzat ekimini ve hasadını yaptığı aspir bitkisinden elde edilen doğal aspir yağı, Kocasinan bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, bu hizmetin Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini ifade ederek, ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanında olduklarını vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar, Dost Eli Projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş imkanı sunan ve paranın geçmediği Dost Market’te raflarda yerini alan aspir yağlarının hediye olarak dağıtıldığını söyledi. İnsanı merkez alan hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ve ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanlarında olduklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Geçtiğimiz yıl toprakla buluşturup, ardından hasat ettiğimiz aspir bitkisi, yağ olarak üretilip paketlendikten sonra vatandaşlarımız, evlerinin yağ ihtiyacını karşılayabilmektedir. Bu çalışmamız, her alanda olduğu gibi bu alanda da ‘Kendi kendine yetebilen belediye’ olmanın bir örneğidir. Kendi yetiştirdiğimiz ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar, şehrimizden tüm Türkiye’ye örnek olabilecek niteliktedir. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz projelerin yanı sıra bundan sonra da yeni projelerimizle Kocasinan’ımıza farklılık katmaya devam edeceğiz. Özellikle bölgemizde yaptığımız tespitlerle, ihtiyaç sahibi ailelerimize market ve mağazamızda alışveriş imkanı sunuyoruz. Her aileye belirli zaman dilimlerinde tanımlanan puanlarla bir aylık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için alışveriş yapma fırsatı sunuyoruz. İlçemizde yaşayan herkesin ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara destek olmayı hedefliyoruz. Amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin şefkat elini uzatarak onların gereksinimlerini karşılamaktır. Şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönüllerine dokunan hizmetler üretmeyi ve Kocasinan’da her hanenin mutlu olmasını sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Halka hizmet, Hakka hizmet” anlayışıyla hareket ettiklerini ve vatandaşlara gıda başta olmak üzere birçok konuda yardımcı olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Aspir Yağı Nedir?

Aspir bitkisinden elde edilen yağ, özellikle sağlıklı beslenme açısından son yıllarda oldukça rağbet görüyor. Yüksek oranda doymamış yağ asitleri içeren aspir yağı, kalp sağlığını destekleyici ve kolesterolü dengeleyici özellikleriyle biliniyor.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Dost Market ve mağazada, gelir durumlarına göre A ve B grubu olarak sınıflandırılan aileler, “Dost Eli” kartlarına yüklenen puanlarla evlerinin her türlü ihtiyacını karşılayabiliyor. Aileler, gıdadan temizlik malzemelerine, kıyafetten ev eşyasına kadar her ürünü market ve mağaza konforunda ücretsiz olarak temin edebiliyor. Dost Market ve Dost Mağaza uygulamaları vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. Vatandaşlar, belediyenin her alanda yanlarında olduğunu hissettiklerini dile getiriyor.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Kazada Şehit olan Teğmeni Hacılar’da son yolculuğuna uğurladık

Kayseri’de izinli bulunduğu sırada geçirdiği trafik kazası sonucu Şehit olan, Hakkari 1. Hudut Tugay Komutanlığı’nda …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427