Talas’ta, başkan hasta çocuğu sevindirdi, Çanakkale müzesi, Amir Ateş konseri, maharetli eller, Böhürler’den Hacılar’a ziyaret, Kocasinan akademi, yeni yol, Hacılar ilköğretim haftası kutlama, Melikgazi’de kavşakta inceleme, akıl küpü

TALAS’IN ÇANAKKALE MÜZESİ’NE 100 BİN ZİYARETÇİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilçeye kazandırılan “Çanakkale’den Cumhuriyet’e 100. Yıl Müzesi” açıldığı günden bu yana 8 aylık süreçte ziyaretçi akınına uğradı. Müzeyi gezen ziyaretçi sayısı 100 bini aşarak 107 bin 596 kişi oldu.

Başkan Yalçın’ın, özellikle gençlere Çanakkale ruhunu aşılamak amacıyla hayata geçirdiği ve 9 Ocak’ta görkemli bir törenle açılışı yapılan müzeyi, 8 ayda 107 bin 596 kişi gezdi.

Kiçiköy Mahallesi Gölbaşı Meydanında bulunan tarihi Osmanlı Kültür Sokağı girişindeki eski bir taş konağın içerisine oluşturulan müze, açıldığı günden bu yana her yaştan ve her kesimden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Özellikle 18 Mart Çanakkale Şehitleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli günlerde yoğun ilgi gören müze, ziyaretçilerle dolup taşıyor. Milli ve manevi duyguların zirve yaptığı 30 Ağustos’ta ziyaretçi sayısı bir günde 3 bin 580 kişi oldu. Müzeyi gezenler sergilenen eserleri çok beğendiklerini ve heyecanlandıklarını belirterek o günlere gittiklerini söyledi.

6 BİN 500 ORİJİNAL ESER

Toplam 5 bölümün yer aldığı ve adeta ziyaretçileri Çanakkale Savaşı’nın içine çeken bina içerisinde 2 kütüphane, 2 sergi salonu ve 1 seminer salonu bulunuyor. Müzede Çanakkale Savaşı başta olmak üzere Millî Mücadele ve Cumhuriyetin ilk yıllarına dair 6 bin parça özel eserler de yer alıyor.

BAŞKAN ÖZDOĞAN’A MİLLETVEKİLİ AYŞE BÖHÜRLER’DEN ZİYARET

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, beraberindeki heyet ile birlikte Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a yeni hizmet binasında ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, Milletvekili Böhürler’in yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Çevrim ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Milletvekili Böhürler ve teşkilat üyelerinin yaptığı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdoğan, “Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızın destekleri ile Hacılar’ı modern bir şehir hâline getirmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Birlikte olmanın gücüyle ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için koşmaya devam edeceğiz. Kendilerine katkı, destek ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ayşe Böhürler de Hacılar Belediyesi’nin yeni hizmet binasının ilçeye ve Kayseri’ye hayırlı olmasını diledi. Böhürler, “Başkanımız Bilal Özdoğan ve ekibini tebrik ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin ardından, Ayşe Böhürler ve beraberindeki heyet, Hacılar’ın doğal güzelliklerini keşfetmek amacıyla Hürmetçi Sazlığı’nı ziyaret etti. Burada yılkı atlarını izleyen heyet, ziyaretlerin son bölümünde Hürmetçi Mahallesi sakinlerine ev ziyaretlerinde bulunarak, bölge halkıyla bir araya geldi.

Ayrıca 5 bin 400 kitabın bulunduğu sergi ücretsiz şekilde gezilebiliyor.

“AMİR ATEŞ KAYSERİ BESTELERİYLE GELİYOR”

Talas Belediyesi, Amir Ateş’in katılımıyla Karadut Türk Sanat Müziği Konseri düzenleyecek.

Ünlü bestekârın Kayseri için bestelediği eserlerin de seslendirileceği konser, 20 Eylül Cuma günü saat 19.00’da başlayacak.

Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek konserde Dr. Adnan Çoban ve Sezen Cin Özdemir de sahne alacak. TRT Sanatçısı udi Hüseyin İpek de sanatçılara sazıyla eşlik edecek.

Konser, Talas Belediyesi’nin tüm diğer etkinliklerinde olduğu gibi yine ücretsiz olarak izlenebilecek.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, “Şarkı dolu bir gece geçireceğiz. ‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’ başta olmak üzere birçok unutulmaz şarkıya imza atan ünlü bestekârımız Amir Ateş ve ekibini Talas’ta dinleyeceğiz. 20 Eylül akşamı herkesi bekliyoruz.” diyerek tüm müzikseverleri konsere davet etti.

‘MAHARETLİ ELLER’ SON KEZ SALI PAZARINDA

Kurulduğu günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşarak keyifli bir alışveriş ortamı sağlayan ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ son kez Mevlana Mahallesi pazar yerinde misafirlerini ağırlayacak.

Her ayın birinci ve üçüncü pazarı gerçekleşen organizasyon, 15 Eylül Pazar günü el emeği ürün meraklılarının buluşmasına imkan sağlayacak.

Talas Belediyesi ile Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi iş birliğiyle yürütülen Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’nın bu pazar günü de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Ev hanımları tarafından hazırlanan birbirinden değerli el emeği işlerin sergilendiği pazarda el işi tekstil ürünlerinden kışlık yiyeceklere, ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar pek çok ürün, satışa sunuluyor.

EKİM’DE ESKİ YERİNDE

Temmuz ayından bu yana Mevlana Mahallesi Pazar yerinde tezgah kuran Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı gelecek aydan itibaren Harman Meydanındaki önceki yerine taşınacak.

HEDİYE NUR İSTEDİ BAŞKAN YALÇIN YAPTI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kuruköprü Mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki cam kemik hastası Hediye Nur Çetin’in isteğini yerine getirdi. Başkan Yalçın, tekerlekli sandalyesiyle dışarıda dolaşırken zorlanan küçük Hediye Nur’un evinin önünden ana yola kadar sıcak asfalt serdirdi.

Tekerlekli sandalyesiyle yola çıktığında sarsıntıdan zorlanan cam kemik hastası küçüğün talebine kayıtsız kalmayan Başkan Yalçın, anında harekete geçti. Yaklaşık 1 kilometrelik yolda yapılan asfalt seriminin ardından Başkan Yalçın, küçük Hediye Nur’u ziyaret etti.

Yeni asfaltlanan yolda Hediye Nur ve ailesi tarafından karşılanan Başkan Yalçın, Çetin ailesine misafir oldu.

Burada ikram edilen çayları yudumlarken Hediye Nur başta olmak üzere ev halkı ile sohbet eden Başkan Yalçın, küçük kızın isteğinin yerine gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, asfaltın hayırlı olmasını diledi.

Hediye Nur’a çeşitli hediyeler veren Başkan Yalçın, küçük kızla beraber yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde mahalle halkının büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Yalçın, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.

“BİR SABAH UYANDIM Kİ ASFALT SERİLİYOR”

Duygularını ifade eden küçük Hediye Nur Çetin, “Yolda giderken rahatsız oluyordum. Bacaklarım ağrıyordu. Tekerlekler çok sallanıyordu. Bir sabah bir sesle uyandım. Baktım ki yol asfaltlanıyor. Evimizin önüne asfalt döküldü. Şimdi çok güzel oldu. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.”

ANNE BABA ÇOK MUTLU

Hediye Nur Çetin’in anne babası da hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştıklarını belirterek, “Başkanım sesimizi duydu ve burayı çok kısa sürede Hediye Nur’a uygun hale getirdi. Artık güvenle ve rahatlıkla yola çıkıyor, akülü aracıyla gidip gelebiliyor. Üstelik de evimize kadar gelerek bizi ziyaret etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.

İLDEM’İN İKİNCİ AKIL KÜPÜ HIZLA TAMAMLANIYOR

Melikgazi Belediyesi, İldem Gesi Fatih Mahallesi’nde inşaatı süren ikinci Akıl Küpü Kütüphanesi ile bölgedeki gençlere önemli bir eğitim merkezi kazandırmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, kütüphanenin son durumu hakkında bilgi vererek, gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Palancıoğlu, ilçede gerçekleştirilmesi planlanan yeni kütüphane yatırımlarıyla birlikte, daha fazla gence ve vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

‘’Gençlerimize konforlu ve nitelikli hizmet sunan Akıl Küpü Kütüphanelerini kazandırmaya devam edeceğiz.’’

Akıl Küpü Kütüphanesi projelerine olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ‘’Akıl Küpü Kütüphanelerimiz, gençlerimiz arasında popüler bir hale gelerek eğitim ve sosyal hayatlarının önemli bir parçası oldu. Kütüphanelerimiz, sadece ders çalışmak için değil, aynı zamanda sosyalleşmek için de tercih edilen mekanlar haline geldi. Gençlerimize nitelikli hizmet sunan kütüphanelerimizin sayısı her geçen gün artıyor. İnşallah Melikgazi’mizdeki tüm gençlerimizle Akıl Küpü Kütüphanelerini buluşturacağız. Gençlerimiz, kütüphanemizin açılışını sabırsızlıkla bekliyor ve bizler de onların bu heyecanına ortak olmak için çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. Şu anda kaba inşaatı bitmiş durumda. Kısa zaman içerisinde tefrişat ve çevre düzenleme çalışmalarımız başlamış olacak. Yapımı devam eden inşaatı bir an önce tamamlayarak Akıl Küpü Kütüphanemizi hizmete sunacağız inşallah. İldem Bölgesi ve Melikgazi için hayırlı olsun.’’ dedi.

KOCASİNAN AKADEMİ GÜZ DÖNEMİ KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Kocasinan Belediyesi bünyesindeki Kocasinan Akademi de heyecanla beklenen yeni eğitim dönemi kayıtları başladı. Kocasinan Akademi’yi ziyaret edip, yeni dönem için yapılması gereken çalışmaları denetleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hayatın tüm renkleri, 7’den 70’e bu çatı altında buluşuyor!” dedi.

Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisini ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, marka haline gelen Kocasinan Akademi ile birçok alanda yapılan hizmetlerde tek ve örnek uygulamaları Kayseri’ye kazandırdıklarını söyledi.

Kocasinan Akademi’nin her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Akademi’nin yaz dönemi kursları tamamlandıktan sonra yeni bir dönem başladı. Güz dönemi kurslarının açılması için yapılması gereken işleri arkadaşlarımızla birlikte kararlaştırdık. Allah nasip ederse güz dönemi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bundan sonraki kurs kayıtlarımız online olarak e-yaygin.meb.gov.tr Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesi üzerinden alınacak. Kocasinan Akademi’de kurslara katılmak isteyen hanım kardeşlerimizin dikkat etmesi gereken en önemli nokta, kayıtların mutlaka e-yaygin.meb.gov.tr Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden yapılması olacaktır. 7’den 70’e, kadınından erkeğine, çocuğundan yaşlısına hayatın bütün renkleri bu çatı altında” sloganımızla eğitim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kocasinan Akademi sadece faaliyetleriyle değil, bir araya gelmenin, kaynaşmanın ve mahalle kültürünü yaşatma açısından da çok önemli ve değerlidir. Kocasinan Akademi’de 8 yıl boyunca 130 binden fazla kişi faydalandı. Bütün gayretimiz, çabamız vatandaşların yüzünü güldürmektir. Üreten Kayseri ve Kocasinan için çalışmaya devam ediyoruz. Birçok alanda yaptığımız hizmetlerde örnek uygulamaları Kocasinan’ımıza ve Kayseri’mize kazandırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile eğitimden sanata, spordan kültüre hayatın her alanında vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

KOCASİNAN’DAN ERKİLET VE MUHSİN YAZICIOĞLU BULVARLARINI BAĞLAYAN 3 KİLOMETRELİK YENİ YOL

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi arasında yapılan yeni yol çalışmalarını inceledi. Tamamen yeni bir yol inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Çalışmalar tamamlandığında Erkilet ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarları birbirine bağlanarak, şehrin ulaşım ağına güçlü bir katkı sağlamış olacağız” dedi.

Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki bağ ve safiye alanında saha incelemesinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızlı bir şekilde yapımı devam eden yol yapım çalışmalarını takip etti.

Vatandaşların keyif alabileceği ve yaşamaktan mutluluk duyabileceği yaşam alanları inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yeni bir yol yapımında yoğun çalışmalarımız devam ediyor. ODTÜ Koleji’nden başlayıp Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne kadar ulaşacak olan üç kilometrelik bir güzergâhta yeni bir yol yapıyoruz. Asfalt dökmüyoruz, asfalt yenilemiyoruz; tamamen yeni bir yol inşa ediyoruz. Altyapısıyla birlikte tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Diğer altyapı kuruluşlarının yapacağı altyapı çalışmaları tamamlandığında, Erkilet Bulvarı’ndan gelindiğinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’na ulaşılabilecek. Yani her iki bulvarı birbirine bağlayacak olan bu üç kilometrelik güzergâh, şehrin ulaşım aksına yeni bir yol kazandıracak. Bizim hedefimiz, Kocasinan’ın her bir bölgesinde en kaliteli hizmeti ulaştırabilmektir. Yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her bir noktasında çalışmalarının olduğunu ve vatandaşların daha mutlu yaşamaları için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ’NDE YENİ YOL, ALTYAPI VE KÖPRÜ ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Hasbağ olarak bilinen güzergâhta tamamlanan yeni yol, köprü ve dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Sezon başında bölgede çalışmalara başladıklarını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Ertuğrulgazi ’de imarsız toprak bir alanı modern bir güzergâha dönüştürdüğümüz bu bölge, hızla gelişen yapısıyla hem altyapı hem de çevre düzenlemeleriyle geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Çalışmaların her aşamasını yakından takip eden Başkan Çolakbayrakdar, son olarak Erkilet’te  Hasbağ olarak bilinen güzergâhta incelemelerde bulundu.

Vatandaşların keyif alabileceği ve yaşamaktan mutluluk duyacakları alanlar inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Erkilet Hasbağı olarak bilinen bölgedeyiz. Sezon başında burada çalışmalara başladığımızda, yürüdüğümüz yolun adeta ‘Y’ harfi bile yoktu; toprak arazi halinde, imarsız bir vaziyette bekliyordu. Bu sezon, yol yapımı, dere ıslahı ve köprü çalışmalarına başladık. Şimdi ise asfalt çalışmaları tamamlandı ve yol, yoğun bir şekilde kullanılan bir güzergâh haline geldi. Hayırlı olsun. Ancak bu bölge, düşük yoğunluklu imarın olduğu ve birkaç katlı, bahçeli evlerin yapılabileceği bir yerdir. Yapılaşma hızla devam ettiği için biz de eşzamanlı olarak gerekli altyapı, yol ve çevre düzenleme çalışmalarını bir an önce tamamlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha güzel bir Kocasinan için her alanda çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Yapılması gereken tüm çalışmaları program dahilinde gerçekleştireceğiz ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZDOĞAN, “ÜLKEMİZ İÇİN DAHA İYİ YARINLAR İNŞA EDECEKLER”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İlköğretim Haftası Kutlama Programı’na katılarak, yeni eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Başkan Özdoğan, “Öğrencilerimizin bu güzel vatanı daha iyi noktalara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarına inanıyorum” dedi.

Hacılar da ‘İlköğretim Haftası Kutlama’  programı düzenlendi. Yunus Çepken İlkokulu’nda düzenlenen programa, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın yanı sıra Kaymakam Burak Dertlioğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Başkan Özdoğan, öğrencilerle sohbet ederek, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Özdoğan burada yaptığı konuşmada, “Hacılarımızın sevgili yavrularının ilköğretim haftasını kutluyoruz. Büyük bir coşku ve heyecanla okullarımız yeni döneme hazır. Bu güzel vatanımızda milyonlarca öğrenci ve öğretmen, büyük bir özveriyle geleceğe hazırlanıyor. Ben de tüm öğrenci ve öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum. Allah kaza bela vermesin. Bu yavrularımız üniversitelerde okuduklarında, ülkemize güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Onların yolları açık olsun, başarılar daima yanlarında olsun. Okumayı ve öğrenmeyi büyük bir iştahla istemelerini diliyorum, çünkü bunu başardıklarında ülkemiz için daha iyi yarınlar inşa edecekler” dedi.

Kutlama programı, günün anlam ve önemini belirten öğrenci konuşmaları, İlköğretim Haftası ile ilgili özlü sözlerin ve şiirlerin okunması, müzikli gösteriler ve yarışmalarla devam etti. Program, birinci sınıfa başlayan öğrencilerin takdim edilmesiyle sona erdi.

BAŞKAN PALANCIOĞLU, YILDIRIM BEYAZIT’I HULUSİ AKAR’A BAĞLAYACAK OLAN BÜYÜK KAVŞAK ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Olgunlar Caddesi’ni Uzay Caddesi’ne bağlayan büyük bir kavşak çalışması gerçekleştiriyor.

Sivas Caddesi’ni ve Mustafa Şimşek Caddesi’ni Hulusi Akar Bulvarı’na bağlayacak olan geniş çaplı kavşak çalışmasını yerinde inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, çalışmalar tamamlandığında şehrin trafik yükünün azalarak ulaşımın rahatlayacağını belirtti.

“20 milyon metrekare alanda 18 uygulaması yapıyoruz.”

Türkiye’de en fazla imar uygulaması yapan belediye olduklarını belirten Başkan Palancıoğlu, yapılan kavşak çalışmasının uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıktığını belirterek şunları söyledi:

“Yıldırım Beyazıt Mahallemizde kavşak ve yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Aslında kavşak ve yol basit bir çalışma gibi görünüyor; ama hakikaten yol yapmak, kavşak yapmak oldukça zor işler. Yıldırım Beyazıt’ta Olgunlar Caddesi ve Uzay Caddesi’nin olduğu alanda altı seneyi geçmiş durumda olan mahkeme ve kamulaştırma vardı. Buradaki eski binaların yıkılması için çalışma vardı. Bütün mahkemeler sonuçlandı ve şu anda yolu açabilir hale geldik. Öncelikle elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon, fiber kablo gibi altyapı eksiklikleri yapılıyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üstyapı çalışmalarımız olan asfalt hazırlığı, kaldırımlar, bordürler başlıyor ve nihayetinde asfalt yapılıyor. Burası Mustafa Şimşek Caddesi, Sivas Caddesi ve Hulusi Akar Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan Yıldırım Beyazıt Mahallemizdeki en önemli akslardan bir tanesi. Yaptığımız en önemli çalışmalardan bir tanesi. Türkiye’de en fazla imar uygulaması, 18 uygulaması yapan belediyeyiz. 20 milyon metrekare alanda 18 uygulaması yapıyoruz. Bu sayede yollar, parklar diğer kamu alanları belediyemize geçiyor ve mahallelerin en iyi şekilde canlanmasını sağlıyoruz. Dolayısıyla burada yapmış olduğumuz Yıldırım Beyazıt Mahallemizdeki 18 uygulaması sonucunda burası artık yol açılabilir hale geldi ve biz bu çalışmayı bitirmek üzereyiz. Hayırlı olsun. Cenab-ı Allah kaza, bela vermesin. Sağlık, sıhhat, huzur içerisinde bu yolları kullanmayı nasip etsin.”

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Şaban Çopuroğlu, MHP il başkanı Demirezen ve KESOB Başkanı Odakır’dan 12 Eylül mesajı, AGD’den “Direniş Cephesi, Medya ve Manipülasyon” başlıklı konferansı

Şaban Çopuroğlu: “Yeni anayasa ile darbecilerin son kirli kalıntısını da bünyemizden atacağız” AK Parti Kayseri …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427