Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisikleti Yarışları, Erciyes’te Sabah, Akşam Kamp, sabah sporu, Lösemi-Kanser Hastalıkları Farkındalık Eğitimi, Gençlerle Keyifli Sohbet, Gastronomi Turizmi, Argıncık Toptancılar Sitesi altyapı yenileme, Mahalle Muhtarı ve Vatandaşlarla buluşma,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ’DE 4 MİLYONA YAKIN KİŞİYİ SPORLA BULUŞTURDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, spor başkenti hedefi ile gerçekleştirdiği spor proje ile faaliyetleri sayesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki 5 yılı aşkın sürede, toplam 3 milyon 586 bin 297 kişiye spor hizmeti sağladı.

Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’na ve Kayseri’nin Aces Avrupa Spor Şehri ünvanına layık görülmesinin yıl dönümüne yaklaşıldığı süreçte, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., 4 milyona yakın kişiye spor hizmeti gerçekleştirdi.

Çalışmalar Meyvelerini Veriyor

Kayseri’de spor ve sporcuyu önceleyerek projeler, etkinlikler, eğitim faaliyetleri düzenleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Büyükkılıç’ın Kayseri’yi sporun başkenti yapma hedefiyle gayret gösterirken, çalışmalarının meyvelerini de alıyor.

Milyonlarca Kişi Spordan Faydalandı

Başkan Büyükkılıç’ın ve diğer kurum ve kuruluşların faaliyetleri toplamında, Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından ‘2024 Yılı Avrupa Spor Şehri’ ünvanına layık görülen Kayseri, spor şehri olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kentte her türlü spor çalışmalarını gerçekleştiren Spor A.Ş., 5 yılı aşkın sürede toplam 3 milyon 586 bin 297 kişiye spor hizmet sundu.

ERCİYES ULUSLARARASI YOL VE DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI BAŞLIYOR

Erciyes Uluslararası Yol Yarış serisi, Türkiye Bisiklet Federasyonu organizasyonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takvimine göre 24-25 Ağustos tarihlerinde Erciyes’te düzenlenecek. Aynı tarihlerde Kayseri Dağ Bisikleti Kupası düzenlenecek.

Türkiye’de bisikletin merkezi haline gelen Kayseri Erciyes, gelenekselleşen uluslararası yol ve dağ bisikleti müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kış sporlarının yanı sıra yazın da profesyonel antrenman kampı, dağ ve tabiat sporları üssü olarak bir çok sportif dalda profesyonel sporcuların cazibe noktası olan Erciyes, global bisiklet camiasının dikkatlerini çekerek, önemli müsabakalara sahne olacak.

Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği takviminde bulunan 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Erciyes Uluslararası Yol Bisiklet Yarış serisi, Türkiye Bisiklet Federasyonu organizasyonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Develi Belediyesi, Erciyes A.Ş., Spor A.Ş. Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği destekleri ile yapılacak.

Bisiklet yarışlarına Türkiye başta olmak üzere, İsviçre, Avusturalya, İngiltere, Japonya,   Ukrayna, Venezuela, İran, Eritre, Kazakistan’dan 70 profesyonel sporcu katılacak. Yarışlar, 24 Ağustos Cumartesi Grand Prix Soğanlı etabı ile başlayacak. Bisikletçiler 113 km uzunluğundaki bu parkurda Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü önünden başlayıp yine aynı yerde bitiş noktasına ulaşacak.

Kayseri’nin tarihi ve doğal güzelliklerini barındıran bölgeler içerisinde gerçekleşecek Uluslararası bisiklet yarışları Grand Prix Kaisareia etabı ile devam edecek.  128 km uzunluğundaki parkur Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da sona erecek.

Ayrıca 25 Ağustos Pazar günü Erciyes’te Kayseri MTB Cup müsabakaları düzenlenecek.

Yarış takvimi ise şu şekilde;

24 Ağustos 2024 Cumartesi

Grand Prix Soğanlı – Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü Start saat 09.00

25 Ağustos 2024 Pazar

Grand Prix Kaisareia – Cumhuriyet Meydanı Start saat 09.00

Kayseri MTB Cup – Erciyes Tekir – Start saat 10.00

ERCİYES’İN MUHTEŞEM ATMOSFERİNDE SABAH, AKŞAM KAMP YAPIYORLAR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde, antrenmanlar sabah, akşam Erciyes’in muhteşem atmosferinde sürüyor. Kamp yapan takım yöneticileri, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni ‘harika’ olarak nitelendiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ortaya koyduğu vizyon, gayret ve sarf ettiği girişimlerle sadece kış sporları ile değil 12 ayı kapsayan spor dallarına yönelik hizmetleri ile 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’yi spor alanında emin adımlarla zirveye taşıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan, yüksekliği ve havası itibariyle de birçok kulüp için uygun kriterler taşıyan 1850 metre yükseklikte hizmet vermeye devam eden Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, profesyonel futbol takımlarını ağırlamayı sürdürüyor.

Bu kapsamda merkezde kamp yapan Niğde Belediyespor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor arasında düzenlenen hazırlık karşılaşması akşam saatlerinde gerçekleşti.

“İyi ki Gelmişiz Diyoruz”

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Yozgat Belediyesi Bozokspor Teknik Direktörü İlhan Özbay, Kayseri ve Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni harika olarak nitelendirerek, “Daha önce de 2007-2009 arasında Kayseri Erciyesspor’da oynadım, takım kaptanlığı yaptım. Kayseri bildiğim bir yerdi. Şuanda memleketim olan Yozgat Bozokspor’un teknik direktörüyüm” dedi.

Böyle tesislerin Kayseri’de olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Özbay, “Böyle bir hizmet açıldığı için böyle sahaların, böyle otellerin Kayseri’de olması beni de çok mutlu etti. Hem yakınlık itibariyle hem de diğer takımlardan aldığımız referanslar buraya gelmemize neden oldu ve iyi ki de gelmişiz diyoruz. Bundan sonraki süreçte Allah izin verirse buraları tercih edeceğimizi umuyorum” şeklinde konuştu.

Erciyes’in muhteşem atmosferinde oynanan karşılaşmayı Yozgat Belediyesi Bozokspor 1-0 kazandı.

Öte yandan, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Kıbrıs Tremeşeli Holding Dumlupınar TSK ve Karaman FK arasında da gün içerisinde hazırlık maçı gerçekleşti. Tremeşeli Holding Dumlupınar TSK, Karaman FK ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı.

Yine merkezde kamplarını sürdüren Osmaniyespor FK ile Amasyaspor FK arasında oynanan hazırlık maçı da 0-0 sona erdi.

U16 Milli Takımlar Turnuvası Düzenlenecek

2024-2025 sezonuna hazırlık yapan profesyonel futbol takımlarını ağırlamaya devam eden Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, futbol sahaları, olimpik yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası olarak kullanılabilen kapalı spor salonu ve diğer donatıları ile profesyonel takımların gözdesi haline geliyor.

Ayrıca, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Türkiye, Portekiz, Danimarka, Romanya milli takımlarının katılımı ile 14 Eylül’de U16 Milli Takımlar Turnuvası düzenlenecek.

BÜYÜKŞEHİR’DEN LÖSEMİ-KANSER HASTALIKLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından personele yönelik Lösemi-Kanser Hastalıkları Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, “İnsana dokunan hizmetler yapmaktayız. Kapılarımızı açtık, gönlümüzü açtık” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ile Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iş birliğinde Lösemi-Kanser Hastalıkları Farkındalık Eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, LÖSEV yetkilileri ile personel katıldı.

“İnsana Dokunan Hizmetler Yapmaktayız”

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, Sivil Toplum Kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içerisinde pek çok faaliyeti yürüttüklerini dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, bu faaliyetlerin de bereketini yaşadıklarını ifade etti. Öztürk, Büyükşehir Belediyesi olarak insana dokunan hizmetler yapmakta olduklarının altını çizerek, konuşmasında şunları kaydetti:

“İnsana dokunan hizmetler yapmaktayız. Bugün de burada Kayseri Büyükşehir Belediyemiz insan kaynakları daire başkanlığımız ve Kayseri LÖSEV İl Koordinatörlüğü ile bir eğitim semineri düzenledik. Bu seminere katkılarından dolayı hem hoş geldiniz diyorum hem de teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç başkanımın da sizlere selamlarını ayrıca iletmek istiyorum.”

“Kapılarımızı Açtık, Gönlümüzü Açtık”

Lösemili çocuklara hizmet eden, onlara dokunan Türkiye’deki hemen her ilde faaliyetlerini eğitim, yardım gibi hizmetlerle insana dokunan çalışmaları ile hayata dokunan bir vakfın bir eğitim çalışmasında beraber olduklarını ifade eden Öztürk, “Kapılarımızı açtık, gönlümüzü açtık. Biz de aynı duygularla, bu çocuklarımıza ya da rahatsızlığa düçar olmuş kişilere nasıl hizmet edebiliriz, onun kaygısı içerisinde çalışmalarımızı yürütürken, bir de bilinçlendirme çalışması olarak, eğitim faaliyeti olarak, lösemi ile mücadele ile ilgili Kayseri il koordinatörlüğündeki halkla ilişkiler sorumlusu Sayın Murat Bey’den bu konu ile ilgili bilgileri alacağız” diyerek, söz konusu hastalığın çaresi olduğunu ve LÖSEV’in her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Sunulan eğitim imkânından dolayı Başkan Büyükkılıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’e teşekkür eden Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı İl Koordinatörü Sibel Kurşun da “LÖSEV ve kanser farkındalığıyla ilgili seminer vermek istedik. Kanser artık toplumumuzun bir gerçeği, en son Haziran ayında yapılan bir araştırmaya göre ülkemizdeki kanser oranı yüzde 38 gibi yüksek bir rakama ulaşmış durumda. Bizler bu konuda hem neler yapıyoruz hem de nelerle karşılaşabiliriz? Bunlar hakkında bilgi vermek istedik” ifadelerini kullandı.

Lösemili çocukların ve ailelerinin bu zorlu mücadelelerinde destek olmak ve LÖSEV çalışanlarını desteklemek amacıyla düzenlenen programda, eğitmen Murat Gündoğan tarafından katılımcılara kanser konusunda farkındalık oluşturacak bilgiler paylaşıldı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK PROJELERİMİZ SÜRÜYOR”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Kreatif Şehirler Ağı Ulusal Listesi’nde yer alan Kayseri’de gastronomi turizmine yönelik çalışmaların ve projelerin sürdüğünü ifade etti.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gastronomi şehri Kayseri’de kadim kentin lezzet dolu mutfağını layıkıyla tanıtmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin gastronomi turizmine yönelik önemli hizmetler ve projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

“Hem Etkinlik Yapıyor Hem de Altyapı Oluşturuyoruz”

Gastronomi dalında UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Kreatif Şehirler Ağı Ulusal Listesi’nde yer alan Kayseri’yi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Gastronomi Çalıştayı ve Gastronomi Günleri derken amacımız hem Kayseri’de bir etkinlik yapılmasını sağlamak hem de bu alanda altyapı oluşturmamızdır” dedi.

Projeler Hızla Devam Ediyor

Büyükkılıç, gastronomi turizmine yönelik çalışmaların ve projelerin tüm hızıyla devam ettiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde Mutfak Sanatları Merkezimiz bitme aşamasında. 6 bin metrekare kapalı alanı içeren, içerisinde yeme-içme mekânları, gastronomiye özgü atölyeleri olacak. UNESCO’nun Kreatif Şehirler Ağı Listesi’nde yer aldık, bunu da kalıcı kılma adına gerekli çalışmayı yapıyoruz. Kayseri Üniversitesi zaman zaman bu dalda önemli ödüller alıp, Kayseri’mizin adını duyuruyor. Kayseri’mizde coğrafi işaretli 30’a yakın ürün söz konusu, Sayın Valimizin belediyelerimiz ile iş birliği halinde kooperatif ile ilgili yaptığı çalışmalar var.”

Başkan Büyükkılıç, değişik tatların, değişik medeniyetlerin zenginliği ile iyi bir noktada olan Kayseri’nin gastronomi şehri olduğunu sözlerine ekledi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GENÇLERLE KEYİFLİ SOHBET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi önünde gençlerle bir araya gelerek, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’deki faaliyetleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘genç dostu şehir’ ödülü alarak gençlerin yanında yer alıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi önündeki parkta gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle tanışan ve onlarla bir süre sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Büyükkılıç, her zaman gençlerin yanında yer almaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Yoğun bir günün ardından Büyükşehir Belediyemizin önünde gençlerimizle karşılaştık. Güzel keyifli bir sohbetin ardından gençlerimizden doğum günü olduğunu öğrendiğimiz Enes’e ve gençlerimize zamanı iyi kullanmayı bilmeleri adına saat hediye ettik” diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, 50 YILLIK ALTYAPISI YENİLENEN ARGINCIK TOPTANCILAR SİTESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 50 yıllık altyapısı yenilenen Argıncık Toptancılar Sitesi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, “50 yıldan daha fazla olan altyapı tamamen elden geçiriliyor” dedi.

Kayseri’yi altyapı sorunlarından arındırarak daha yaşanabilir düzeye ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, altyapı hizmetlerini titizlikle yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi, KASKİ, KCETAŞ, telekomünikasyon ve Kocasinan Belediyesi iş birliğinde Argıncık Toptancılar Sitesi’nin 50 yıllık altyapısını yeniliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç’a teknik gezi esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve daire başkanları da eşlik etti.

Esnafları ziyaret eden, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Burası, Kayseri’mizin medar-ı iftiharı esnaflarımızın kullandığı 1970’li yıllardan beri Argıncık Toptancılar Sitesi diye bilinen önemli bir hizmet merkezidir. Buradaki esnaflarımızın anlayışlı, değerlerine bağlı yaklaşımından dolayı seviyor, dua ediyor, takdir ediyoruz” dedi.

50 yılı aşkın altyapının tamamen yenilendiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“O güzel insanların bulunduğu bu ortamda 50 yıldan daha fazla olan altyapının hem koşullar itibariyle hem de de malzeme kalitesi açısından ihtiyaçlarını biliyoruz. Burada Kocasinan Belediyemiz asfalt çalışmalarını, KASKİ’miz su, kanal, yağmur suyu, elektrik şirketimiz elektriği, telekomünikasyon hizmetleri ile ilgili altyapıyı tamamen elden geçiriyor. Günün koşullarına uygun, teknik olarak yeterli borularla hizmet veriliyor.”

Büyükkılıç, çalışmaların hızlandırılması talimatını da vererek, “Bir miktar rahatsızlık verdiğimizin farkındayız, yer altı hizmetleri biraz zor olur, yapılan da görülmez. KASKİ’mizin, elektrik şirketimizin, Kocasinan’ımızın kıymetli ekibine teşekkür ediyorum. Hızlandırma adına, Kocasinan’ımız ile Fen İşleri’mizin dayanışması talimatını da veriyoruz” diye konuştu.

“Gıdacıların, Sitelerin Dostusunuz”

Kayseri Toptan Gıdacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aksoy da Başkan Büyükkılıç’ı ‘gıdacıların dostu’ şeklinde nitelendirerek, “Teşriflerinizden dolayı müteşekkiriz. Başlangıcından beri gıdacıların, sitelerin dostusunuz. Bunun bilinci içindeyiz. 1970’de başlayan süreçte, 50 yılın altyapısını yeniliyorsunuz, meşakkat oluyor ama kısa sürede inşallah tamamlanır. Modern anlamda çarşımıza kavuşmuş oluruz. Şahsınızda emeği geçenlere gıdacılar olarak teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Argıncık Toptancılar Sitesi’ne cephe düzenlemesi de yapılması için harekete geçeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Ayrıca cephe iyileştirmesi de yapalım, burayı hiper market haline dönüştürelim, gıdacıları burası aşmış, her kesimden kardeşimiz esnaflık yapıyor. Oturup dayanışalım, güzel bir katkı sağlayalım, görsel açıdan da ‘hakikaten yakıştı’ diyelim” şeklinde konuştu.

Aksoy da Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ve dua ederek, “Öyle bir çalışma da olursa fevkalade Kayseri’mize güzel bir çarşımız olur. Sizin de bir eseriniz olur” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ESKİŞEHİR BAĞLARI’NDA 3 MAHALLE MUHTARI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Eskişehir Bağları’nda Selçuklu, Osmanlı ve Danişmentgazi mahallelerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi.

‘En büyük gücümüz, birlikteliğimiz’ şiarıyla vatandaşların her zaman yanında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her fırsatta Kayserililerle buluşup, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor.

Her zaman vatandaşlar ve esnafla buluşarak sohbet eden, onların görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Büyükkılıç, burada Selçuklu Mahalle Muhtarı Hatice Bağırgan, Osmanlı Mahalle Muhtarı Beytullah Üregen ve Danişmentgazi Mahalle Muhtarı Tunay Karaca ile bir araya geldi.

Kayserililerle buluşmaya, onların talep ve önerilerini yüz yüze dinlemeye, ihtiyaçları yerinde tespit ederek anında çözüm üretmeye ayrı bir önem veren Başkan Büyükkılıç, “Bugün Selçuklu Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek hep birlikte sohbet ettik. Burada Selçuklu, Osmanlı ve Danişmentgazi Mahalle Muhtarlarımız ile hemşehrilerimizin taleplerini dinledik. Ayrıca ülkemizin geleceği olan çocuklarımızla da çok keyifli vakitler geçirdik” diye konuştu.

Büyükkılıç, vatandaşların sevgi ve muhabbetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Açıkçası bu güzel Perşembe sabahında Selçuklu Mahallemizin güler yüzlü insanlarıyla birlikte olmak bizlere mutluluk verdi. Rabbim hepimize birlikte huzurla yaşamayı nasip eylesin” dedi.

Çocuklara Bellona Kayserispor forması hediye eden Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a mahalle gezisi esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ile daire başkanları ve KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan da eşlik etti.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Erciyes Yüksek İrtifaya övgü, U-16 Milli Takımı kampı, Kadın üreticiler ve 10 bin tavuk, Yeşilçam Nostaljik Film Afişleri Sergisi, “Dolandırıcılık” Uyarısı, asfalt yenileme, STK’larla “İstişare” Zirvesi, Büyükşehir Belediye meclisi, Özel Güvenlik Personeline mesaj,

FUTBOLUN YILDIZ İSMİ ARDA TURAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’İN YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NE ÖVGÜ DOLU SÖZLER Kayseri Büyükşehir …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427