Kayserispor’a ‘Destek’ Çağrısı, Park, 12 Bin 716 Engelli Vatandaşa Su Faturalarında Yüzde 50 İndirim, Bahçe ve Mesire Alanlarında Bakım Onarım, Büyükşehir’in Dergisi Şehir’in 54’üncü Sayısı ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİSPOR’A ‘DESTEK’ ÇAĞRISI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trendyol Süper Ligdeki ilk maçında evinde Net Global Sivasspor’u ağırlayacak olan Bellona Kayserispor’a destek çağrısında bulunarak, sarı kırmızılı taraftara maç saatinde ‘ücretsiz ulaşım’ hizmeti verileceğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Kayserispor’u yalnız bırakmayan ve şehirde takıma karşı oluşan desteğe öncülük eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin Süper Lig temsilcisi sarı kırmızılı takıma desteğini sürdürüyor.

Büyükkılıç, şehrin markası olan Süper Lig’deki temsilcisi Bellona Kayserispor’u yeni sezonda da yalnız bırakmayacaklarını belirterek, ‘Anadolu Derbisi’ olarak nitelendirilen Sivasspor maçında da taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Başkan Büyükkılıç, ilk haftayı BAY geçen, ligin ikinci haftasında 17 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te kendi evinde Net Global Sivasspor’u konuk edecek olan Bellona Kayserispor’a başarılar dileyerek, taraftara da destek çağrısında bulundu.

Şehrin Süper Lig’deki temsilcisini desteklemek için taraftarın Sivas maçında stadı doldurmaları çağrısında bulunan Başkan Büyükkılıç, “Hibrit çim sistemi ve yenilenen tribünlerimizle Bellona Kayserispor’umuzu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Yedek kulübelerinden takım alanlarına kadar her detayını büyük bir titizlikle hazırladığımız stadyumumuzda, şehrimizin takımı, sarı kırmızı sevdamıza gelin hep birlikte destek olalım” diye konuştu.

Büyükkılıç, sarı kırmızılı taraftara seslenerek, “Cumartesi günü Sivasspor ile oynayacağımız sezonun ilk maçında, yenilenen yüzüyle RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başta Kapalı Kale olmak üzere siz büyük Kayserispor taraftarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftara Ücretsiz Tramvay Desteği Sunulacak

Öte yandan, tüm Kayserilileri maça davet eden Başkan Büyükkılıç, verdiği talimatla tramvayda taraftara ücretsiz ulaşım desteği sunacaklarını belirtti.

Büyükkılıç, her maç öncesi olduğu gibi bu maçta da Passolig kartı olan Bellona Kayserispor taraftarına saat 17.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek tramvay araçları ile ücretsiz ve kolay ulaşım imkânı sağlanacağını duyurdu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 12 BİN 716 ENGELLİ VATANDAŞA SU FATURALARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliği kapsamında ‘özel kardeşlerim’ diyerek daima destek olduğu engelli vatandaşlara su faturalarında yüzde 50 indirim desteği sağlıyor.

Başkan Büyükkılıç, 5 yıllık süre içerisinde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birbirinden özel projeleri hayata geçirdi.

Büyükkılıç’ın ‘özel kardeşlerim’ diyerek daima destek olduğu engelli vatandaşlar, yeni dönemde tüm bu hizmetlerden faydalanmaya devam ederken Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor.

Merkezde ve ilçelerde 7’den 70’e tüm Kayserililerle buluşmaya, onların talep ve önerilerini dinlemeye, varsa sorunları yerinde tespit ederek anında çözüm üretmeye özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, engelli vatandaşlar için su faturalarında indirime devam ettiklerini söyledi.

Başkan Büyükkılıç, yüzde 40 ve üzeri oranda engeli bulunan engelli vatandaşlara su faturalarında yüzde 50 indirim uyguladıklarını ifade etti.

Bu zamana kadar 12 bin 716 engelli vatandaşın su faturalarında yüzde 50 indirim desteği sağladıklarını vurgulayan Büyükkılıç, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatın her alanında kendilerine yer bulmaları adına gayret göstermemiz gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak önce insan diyen bir anlayışla ve ayrı bir hassasiyet gerektiren özel kardeşlerimizi önceleyerek hizmetlerimizi en iyi şekilde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

“Özel Kardeşlerimizin En Güçlü Destekçisi Olmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Büyükkılıç, özel vatandaşların en güçlü destekçisi olmaya devam edeceklerini söyleyerek, “Hemşehrilerimize, bu şehre, bu güzel insanlara hizmetkâr olma şerefini ve gururunu bize yaşattıkları için minnettarız. Hizmetkâr olmaya da Allah’ın izniyle var gücümüzle gayret etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da özel kardeşlerimizin en güçlü destekçisi olmaya devam edeceğimizi samimiyetle paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARINDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Park, Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekiplerince Kıranardı Kent Ormanı, Beyazşehir Parkı, Erciyes Günübirlik Mesire Alanı ve Kurşunlu Parkı’nda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Kentin muhtelif yerlerinde mevcut ve yeni yaptığı park, bahçe ve yeşil alanları ile Kayserililere hizmet veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda park, bahçe ve mesire alanlarında bakım onarım çalışmalarını da titizlikle yürütüyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekiplerince Kıranardı Kent Ormanı, Beyazşehir Parkı, Erciyes Günübirlik Mesire Alanı ve Kurşunlu Parkı’nda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Ekipler, Kıranardı Kent Ormanı’nda ihtiyacı karşılamak için kamelya sayılarını arttırarak 12 adet kamelyayı daha vatandaşların hizmetine sundu.

Öte yandan, Beyazşehir Parkı’nda mevcutta bulunan kamelyaların bakım onarımlarını gerçekleştiren ekipler Erciyes Günübirlik Mesire Alanı’nda bulunan kamelyaların bakım onarımı ile yenileme çalışmalarına da başladı. Toplamda 75 adet kamelyanın bakımlarını itinayla yapacak olan ekipler çalışmanın ardından kamelyaları hizmete sunacak.

Kent merkezinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan parklardaki donatıların bakım ve onarımını da aksatmayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kurşunlu Parkı’nda mevcutta bulunan oturma bankları ve çiçekliklerin bakım onarımlarını yaparak daha sağlıklı bir şekilde kullanıma sundu.

BÜYÜKŞEHİR’İN DERGİSİ ŞEHİR’İN 54’ÜNCÜ SAYISI YİNE DOLU DOLU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Kültür Sanat Dergisi’nin 54’üncü sayısını dijital ortamda okuyucuları ile buluştururken, çok özel ve önemli bilgileri de kamuoyu ile paylaştı.

Kadim kentte sosyal ve kültürel faaliyetlerini ara vermeden sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin imar ve altyapı gibi ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve gönül belediyeciliği anlamında da hizmetlerini aksatmıyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat envanterinde bulunan ve 3 ayda bir yayımlanan Şehir Kültür Sanat Dergisi, 54’üncü sayısında 96 sayfalık dolu dolu konularla okuyucusunun karşısına çıktı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dergideki yazısında, “Şehir Kültür Sanat dergimizin 54’üncü sayısı ile yine huzurlarınızdayız. Şehrimizle ilgili yine birbirinden önemli yazı ve yazarlarla karşınızdayız” dedi.

“Dergimiz Yine Dopdolu”

Kültür ve sanat etkinliklerinin aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Dergimiz Kitabiyat, tarih, şehir ve kültür, edebiyat, kaybolan meslekler, gezi bölümleri ile dopdolu. Sizler dergimizi okurken bizler de yeni kültür ve sanat etkinliklerimizin planlarını yapacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri’ye ilişkin önemli, ilginç ve değerli bilgileri okurlarına aktaran Şehir Kültür Sanat Dergisi, zengin içerik ile adeta kitap gibi dergi olma özelliğini sürdürüyor.

Yayın hayatına 54’üncü sayı ile devam eden dergi içeriğinde, ‘deneme, makale, söyleşi, inceleme, kültür, tarih’ gibi pek çok tür ve konuda bilgilere yer veriliyor.

Ayrıca, son dönemlerde kentle ilgili önemli belgeleri ortaya çıkaran Muhittin Eliaçık bu sayıda da Kayseri Baklavası ile ilgili arşiv belgelerini yayımladı.

Okurunun ilgiyle okuyacağı nitelikte olan Şehir Kültür Sanat Dergisi, şehri, hemen her yönü ile yansıtmaya çalışan yayın kurulu üyeleri, tarihi ve kültürel kaynaklardan derledikleri bilgiler ile meraklılarına adeta şehrin şifrelerini sunuyor.

Şehir Kültür Sanat Dergisi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesinde dijital olarak yayınlanıyor. Dergiyi okumak isteyen vatandaşlar, https://kayseri.bel.tr/e-dergiler-sehir-kultur-sanat adresinden dergiye ulaşabiliyor.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Erciyes Yüksek İrtifaya övgü, U-16 Milli Takımı kampı, Kadın üreticiler ve 10 bin tavuk, Yeşilçam Nostaljik Film Afişleri Sergisi, “Dolandırıcılık” Uyarısı, asfalt yenileme, STK’larla “İstişare” Zirvesi, Büyükşehir Belediye meclisi, Özel Güvenlik Personeline mesaj,

FUTBOLUN YILDIZ İSMİ ARDA TURAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’İN YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NE ÖVGÜ DOLU SÖZLER Kayseri Büyükşehir …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427