İsmail Özdemir: Kayseri’de emeklilerimize destek vereceğini ilan eden kuruluş sayısı sadece 18 oldu, bu Kayseri’ye yakışmıyor

MHP Kayseri milletvekili ve Genel başkan yardımcısı İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen proje kapsamında, Kayseri’de emeklilere destek vereceğini ilan eden kuruluş sayısı ise emekliler.gov.tr sitesinde yayınlanan verilere göre sadece 18 olduğunu bu durumun ne yazık ki Kayseri’ye yakışan bir tablo olmadığına dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı.

Kayserili hemşerilerimizden aldığımız yetki ve emaneti layığıyla yerine getirebilmek amacıyla TBMM bünyesindeki 28. Dönem çalışmalarımızın ikinci yılını geride bıraktık.

Bu süre içerisinde 6 kanun teklifi ve 66 soru önergesi ile yasama faaliyetlerimizin yanı sıra, yürütmenin yani hükümetimizin de Kayseri ile ilgili konulara dikkatini çekmek, riskleri bertaraf edip, fırsatları yakalamak maksadıyla MHP olarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Sadece son bir ayda verdiğimiz ve cevabını ilgili bakanlıklarımızdan beklediğimiz soru önergelerimizle; Kayseri merkezinin yanı sıra çok sayıdaki ilçemizin sanayiden turizme, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan tarıma varıncaya kadar geniş bir alandaki tespit ve değerlendirmelerimizi hükümetimizin dikkatine sunarak, denetleme vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik. İşçimizin, memurumuzun, emeklimizin, çiftçimizin, eğitimcilerimizin, gençlerimizin, sanayici ve esnafımızın yanında yer alarak tüm toplum kesimlerimizi kucaklayarak talep ve beklentilerini yerine getirmeye uğraş verdik.

Değerli Kayserili hemşerilerimize verdiğimiz söz ile MHP milletvekilleri olarak taşıdığımız dava sorumluluğunun gereği olarak aynı inanç, azim ve gayretle, Sayın Genel Başkanımızın izinde çalışmalarımıza bundan sonra da yüksek hassasiyetle devam edeceğiz. Rabbimiz yardımını esirgemesin, şehrimize ve ülkemize hizmet yolunda yardımını bizlerle beraber eylesin.

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 2024 yılı emekliler yılı olarak ilan edilmiştir. Buna istinaden yine Cumhurbaşkanlığı himayelerinde “Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları” çerçevesinde emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar kapsamlı olarak yürütülecek çalışmalarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın koordinatör bakanlık olarak tesis edildiği duyurulmuştur.

Bu kapsamda çok sayıdaki kamu veya özel kuruluşlar, emeklilerimize belirli oranlarda indirimler yaparak sürece katkıda bulunmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen proje kapsamında, Kayseri’de emeklilerimize destek vereceğini ilan eden kuruluş sayısı ise emekliler.gov.tr sitesinde yayınlanan verilere göre sadece 18 olmuştur. Bu durum ne yazık ki Kayseri’ye yakışan bir tablo değildir.

Şehrimizin önde gelen çok sayıdaki firmasının; üstelik aktif siyasi yahut sivil toplum kuruluşları temsilcisi olduğunu da bildiğimiz isimlerin, kendi kuruluşlarının da bir an evvel Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.

Hükümetimiz ve Cumhur İttifakı tüm gayreti ile emeklilerimizin yanında yer alırken, milli dayanışma açısından emeklilerimiz için ortaya konan bu samimi kampanyaya herkesi daha aktif ve samimi olarak destek olmak için çağrıda bulunuyorum.

Şimdiye kadar kampanyaya destek olan 18 Kayseri firmasına da duyarlılıkları ve destekleri için teşekkür ediyorum.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

DESKON: DEVLET KRIZİ DOĞMADAN ERKEN SEÇİME GİDİLMELİ! 

Milletin 2028’e kadar dayanacak mecali kalmadığını ve bu yüzden bir an evvel erken seçim olması …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427