OSB ve Oda Başkanlarıyla Yatırım Değerlendirme, SANTEK 2024 Yılı İlk Toplantısı, “Yatırım ve Hizmet” Zirvesi, Şeker TOKİ ve Oto Servisleri Sanayi Sitesi’ne Hizmet Verecek Köprü Çalışması, Millet Bahçesi’nde Vatandaşlarla Buluşma,

AKAR VE BÜYÜKKILIÇ’TAN OSB VE ODA BAŞKANLARIYLA YATIRIM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, OSB, oda ve borsa başkanları ile birlikte tarım, hayvancılık ve sanayi alanlarına yönelik yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç Kayseri’yi, sanayi, ticaret, tarım ve turizm alanı olmak üzere birçok alanda üreten ve ülke ekonomisine katkı sunan bir kent haline getirme vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkan Vekili Hasan Nuri Kuş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı ve İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü katıldı.

Kayseri’nin hem sanayide hem ticarette hem de turizmde daha ileri gitmesi konusunda çalışmalara katkı sağlamak için karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını vurgulayan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, “Yeni yatırımların yapılabilmesi için yeni alanlara ihtiyacımız var. Hem ilgili bakanlıklarımız hem belediyelerimiz ile konuşmak suretiyle iş insanlarına bu imkânı da sağlayacağız, önümüzdeki dönemdeki yapacağımız çalışmalarla” dedi.

Akar, tarım ve hayvancılığın önemine işaret ederek, “Tarım önemli bir konu, tarımın bir an önce gelişmesi bakımından bu konular üzerinde arkadaşlarımızın üzerinde durduklarını büyük memnuniyetle gördüm. Bize düşen ne varsa çiftçi kardeşlerimizin çalışmalarını kolaylaştırmaya, verimini arttırmaya elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Hayvancılık da önemli bir alan, bu konuda da benzer şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Tarım, hayvancılık ve sanayi alanlarında son derece verimli bir toplantı olduğunu kaydederek, iş birliğini arttırmaya devam edeceklerini ifade eden Akar, Kayseri’nin Orta Anadolu’nun parlayan yıldızı olarak ilerlemesini sürdürmek için omuz omuza çalışmaların devam edeceğini belirterek, emeği geçenlere, katkı sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

BÜYÜKKILIÇ VE AKAR, RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel yönetim hizmetlerini ekibiyle birlikte bizzat sahada yürüten Başkan Büyükkılıç, diğer taraftan da Kayserililerle bir araya gelerek hem vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye hem de onlarla sıcak ve samimi sohbet gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni ziyaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ziyaretlerinde Başkan Büyükkılıç ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Akar’a AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de eşlik etti.

1 milyon 260 bin metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olarak dikkat çeken ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni donatılar eklenerek sürekli güzelleştirilen Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi özellikle hafta sonları ve yaz akşamları Kayserililerin uğrak noktası oluyor.

Başkan Büyükkılıç da TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Akar ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek, Pazar akşamını millet bahçesinin serinliğinde geçiren vatandaşlarla buluştu.

Millet bahçesi içerisindeki tesislerde vakit geçiren vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Büyükkılıç ile Akar’a ilgi ve sevgi yoğun olurken, Başkan Büyükkılıç ve Akar Kayserililerle günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doğanın ve yeşilin buluştuğu Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni ziyaret ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Ayşe Böhürler ile birlikte doğanın ve yeşilin buluştuğu Millet Bahçemizi ziyaret ederek, hemşehrilerimizle keyifli sohbetler gerçekleştirdik” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SANTEK 2024 YILI İLK TOPLANTISINA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) 2024 Yılı-1 Toplantısı’na katıldı.

Sanayi ve ticaret şehri Kayseri, Türkiye’nin üretim ve ihracatına önemli katkılar sağlamaya devam ederken, Kayseri Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu 2024 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu 2024 Yılı-1 Toplantısı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve il protokolü katıldı.

Toplantıda Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu ve önceki toplantılarda alınan kararlar hakkında bilgilendirme yapılırken, kentte Ar-Ge Merkezi ve Tasarım Merkezi sayısının arttırılması amacıyla ilgili yapılabilecek çalışmalar belirlendi.

‘Yeşil Dönüşüm’ ve ‘Dijital Dönüşüm’ Kapsamında Yapılabilecek Çalışmalar da Masaya Yatırıldı

Başkan Büyükkılıç toplantının, sanayi şehri Kayseri’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek başkanlığında Kayseri Sanayi Odamızda düzenlenen Kayseri Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu 2024 yılı ilk toplantısına katıldık. Şehrimizin sanayi ve teknoloji alanındaki hedeflerini belirlemek ve sektörler arası iş birliğini arttırmak amacıyla düzenlenen toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

ESNAF DOSTU BÜYÜKKILIÇ, ŞEKER TOKİ VE OTO SERVİSLERİ SANAYİ SİTESİ’NE HİZMET VERECEK KÖPRÜ ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde yapımı devam eden Şeker TOKİ bölgesine ulaşımı rahatlatacak taşkın kanal üzerine köprü yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmanın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Büyükkılıç, “Hizmetimiz geliyor, vatandaşımızın yüzü de gülüyor” derken, KESOB Başkanı Odakır ise “Esnaf Dostu Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Kent genelinde ulaşım konforunu en üst düzeye taşıma hedefiyle gayretlerini sürdüren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni yol ve kavşak projelerini hız kesmeden sürdürüyor.

Bu kapsamda, kentin yeni yerleşim bölgelerinden Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi Kayseri Şehir Hastanesi çevresinde yol, kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde Şeker TOKİ bölgesine ulaşımı rahatlatacak bir taşkın kanal üzerine köprü yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Kent merkezi ve kırsalda yürütülen tüm hizmetleri yakından takip eden ve bizzat koordine eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç’a incelemeleri esnasında KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Çalışmalar hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Hasdal ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Büyükkılıç, burada açıklamalarda bulunarak, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin ve esnaflarımızın istekleri bizim için önemli ve anlamlı. Sevincini de sıkıntısını da yaşayan o dostlarımız. O açıdan bu bölgede, Şeker Mahallemize, esnaflarımızın sitelerine ve şehir hastanemizin çevresindeki kooperatiflerimize hizmet edecek olan köprümüzü hayata geçiriyoruz” dedi.

“Hizmetimiz Geliyor, Vatandaşımızın Yüzü de Gülüyor”

Büyükşehir’in hizmetleri geldikçe vatandaşın da yüzünün güldüğünü ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Böylece vatandaşımızın kilometrelerce dolaşmasını engellemek suretiyle ekonomiye katkıda bulunuyoruz, zaman tasarrufu sağlanmış oluyor, hizmetimiz geliyor, vatandaşımızın yüzü de gülüyor. Bu arada bize her zaman yardımcı olan Şeker Mahallemizin kıymetli muhtarı Mehmet Ali kardeşimize, bizim olmazsa olmazımız olan odalarımızın kıymetli başkanı Şeyhi Odakır başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah el ele, gönül gönle insanların mutluluğu için hizmetle buluşması için gece demeden, gündüz demeden fedakâr ekibimizle çalışırken yüklenici firmamızı da unutmuyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

“Esnaf Dostu Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza Çok Teşekkür Ederiz”

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır da esnaf dostu Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Bu bölgede Kayseri Oto Sanatkârlar Odası olarak yaptırmış olduğumuz 546 konut artı 357 konut artı oto servisleri sanayi sitesi, Metalsan ve dökümcüler olmak üzere 3 tane de ayrıyeten site var. Bir köprümüz vardı Metalsan bölgesinde o köprünün mesafesi uzun olduğu için buradaki 546 konut ayrıyeten 357 konut ve Oto Servisleri Sanayi Sitesi’nin bağlantı köprüsünün atılmasıyla birlikte esnafımız, sanatkârımız ve TOKİ’lerimiz de buradan faydalanacak. Esnaf dostu Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun” diye konuştu.

“Başkanım İyi ki Var”

Büyükkılıç’a destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Şeker Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Gökçe ise “Kıymetli başkanıma çok teşekkür ediyorum. Her konuda, zor zamanlarımızda yanımızda oldu. Köprü dedik köprü, altyapı dedik TOKİ evlerinde altyapıda bize büyük destek verdi. Başkanım iyi ki var, biz başkanımızı seviyoruz. Mahalle halkı adına, esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR’DE “YATIRIM VE HİZMET” ZİRVESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, milletvekilleri ve belediye başkanları ile Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelerek, kentte yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşan anlayış içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımdan spora, gastronomiden turizme, sağlıktan eğitime kadar birçok yatırım ve projeyi Kayserililerin hizmetine sunan Başkan Büyükkılıç, yapılan yatırımları değerlendirmeye ve yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelere de özel önem veriyor.

Bu kapsamda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy ile Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve AK Parti Kayseri İl Başkan Vekili Hasan Nuri Kuş ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, merkez ve ilçelerde yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırımlar ile şehri daha ileriye taşıyacak yatırımlar istişare edildi.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek, berekete vesile olunduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizi ilgilendiren ve şehrimizi daha ileriye taşıyacak olan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Büyükkılıç, istişare, uyum kültürü ve ortak akla özen gösterdiklerini belirterek, “Bir taraftan kadim kentimizde hizmetlerin plânlı, programlı, etkin, verimli ve uyum içinde yürütülmesini sağlarken, diğer taraftan yenilikçi, adil, kaliteli, katılımcı, ortak akılla istişareyi önemseyen, ekip ruhuyla etkin ve verimli yönetim anlayışıyla,  şehrimizin değerine değer katmaya devam ediyoruz. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Büsam Şehir Akademi 2024 Güz Dönemi Kayıtları, KAYMEK’in Özel Kursları, Kayseri Gastronomi Günleri,

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK’İN BİRBİRİNDEN ÖZEL KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427