Büyükşehir Spor A.Ş.’nin Milli Sporcularından “Avrupa” Başarısı, ‘Milletin Zaferi’ Bisiklet Turuna Yoğun İlgi

BÜYÜKŞEHİR SPOR A.Ş.’NİN MİLLİ SPORCULARINDAN ‘AVRUPA’ BAŞARISI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kentin spor lokomotifi olan Spor A.Ş.’nin Okçuluk Milli Takımı’nda yer alan iki sporcusu, 2024 Avrupa Gençlik Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olma başarısı gösterdiler.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği spor alanında yapmış olduğu yatırımlar ve sporculara vermiş olduğu desteklerle, sporun bir yaşam şekli haline getirilmesini sağlarken diğer yandan da Türkiye’ye başarılı sporcular kazandırmaya devam ediyor.

Romanya Ploieşti’de düzenlenen 38 ülkenin katılım sağladığı 2024 Avrupa Gençlik Şampiyonası’nda Okçuluk Milli Takımı yarışmayı, en çok madalya alan ülke olarak 1’inci sırada tamamladı.

Milli takımda yer alan Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü Milli Sporculardan Klasik Yay U21 Karışık Takım Kategorisi’nde Fatma Maraşlı ile Klasik Yay U21 Erkek Takım Kategorisi’nde Kutay Tek Avrupa 2’ncisi oldular.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Spor A.Ş.’nin milli sporcularını ve Milli Takım Antrenörü Emre Çömez’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN ‘MİLLETİN ZAFERİ’ BİSİKLET TURUNA YOĞUN İLGİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne özel ‘Milletin Zaferi’ sloganıyla bisiklet turu etkinliğine Kayserililer yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Kayseri’de sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Spor A.Ş. 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanı alan Kayseri’de yine anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Hain darbe girişiminin, vatandaşların sokaklara çıkarak demokrasi ve egemenlik mücadelesi ile bastırıldığı 15 Temmuz 2016’nın 8’inci yıl dönümünde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. farkındalık etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü olan bu önemli günde Büyükşehir Spor A.Ş. ‘Milletin Zaferi’ sloganıyla 9 kilometrelik parkurda bisiklet turu etkinliği düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel etkinlikte, RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndan başlayan bisiklet turu etkinliği, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde son buldu.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Ayaydın ile Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş’ın da katıldığı ‘Milletin Zaferi’ temalı bisiklet turu binlerce bisiklet severin katılımıyla sona erdi.

Kayserililer, bu anlamlı etkinlikte ellerinde Türk Bayrağı ve üzerlerinde Milletin Zaferi yazılı tişörtlerle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Burak Yılmaz’da istifa etti

Kayserispor’a  teknik direktör dayanmaz oldu. Son olarak takımın başındaki Burak  Yılmaz’da, Beşiktaş yenilgisi sonrası istifa …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427