Stadyumu Çim Serimi, Kaya oyma müze, Yahyalı’da asfaltlama, KAYMEK Yaz Dönemi Kurs Kayıtları , Alo 153 İletişim Merkezi, Rota Talas tam gaz, Caferbey Mahallesi Semt Pazarı ziyaret, Hacılar dere ıslahı, TÜGVA Heyetinden Ziyaret

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “13 MİLYON TL’LİK KAYADAN OYMA KÜLTEPE MÜZESİ’NDE SONA GELİNDİ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kadim kent Kayseri’yi müzeler şehri yapma doğrultusunda en önem verdiği müze olan, dünyada eşine az rastlanır, 13 milyon TL’yi aşkın maliyetli kayadan oyma Kültepe Müzesi’nin yapım aşamasında sona gelindiğini ifade etti.

Kayseri’de tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi, 6 bin yıllık köklü geçmişi olan Kültepe Kaniş-Karum’dan çıkan eserlerin sergileneceği Kültepe Müzesi’nde çalışmalar son yaklaşıldı.

Bağpınar Mahallesi Ormanözü Sokak’ta yer alan ve toplamda 3 bin 840 metrekarelik inşaat alanında çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “13 milyon TL’lik kadim Kültepe’nin kayadan oyma müzesinde sona gelindi. Heyecan verici ve büyüleyici Kültepe Müzemizin çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi, artık gün sayıyor” dedi.

“Tek Müze Özelliği Taşıyan Bu Proje, Kayadan Oyma Yapısıyla Şehre Değer Katacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anadolu’nun eskiçağ tarihi hakkında bilgi veren en eski yazılı kaynaklar niteliğinde olan Kültepe’deki kazılarda elde edilen tabletlerin sergileneceği müzenin, bu anlamda tek müze olduğunu ve şehre değer katacağını dile getirdi. Başkan Büyükkılıç açıklamasında şunlara yer verdi:

“Kültepe’de 1948 yılından itibaren yürütülen kazılarda büyük çoğunluğu Asurlu tüccarlara ait çivi yazılı tablet arşivleri ortaya çıkarıldı. Bu belgeler Anadolu’nun eskiçağ tarihi hakkında bilgi veren en eski yazılı kaynaklardır. Bu boyutta ve nitelikte olup tek bir kazıya ait buluntuların sergilendiği tek müze özelliği taşıyan bu proje, kayadan oyma yapısıyla şehre değer katacaktır.”

“Yaklaşık 13 Milyon TL’lik Müze 2 Bin 595 Metrekare Sergi Alanına Sahip”

Tarihi 6 bin yılı aşkın olan Kültepe Kaniş-Karum Örenyeri için yapımı planlanan Kültepe Müzesi’nin yaklaşık 13 milyon TL’ye mal olduğunu dile getiren Büyükkılıç, “Tarihi 6 bin yılı aşkın olan Kültepe Kaniş-Karum Örenyeri için yapımı planlanan Kültepe Tablet Müzemiz, 13 milyon 398 bin 850 TL, yani 13 milyon TL’yi aşkın bir maliyetle hayat buldu. İçerisinde 2 bin 595 metrekare sergi alanı, 235 metrekare idari ofisler-satış mağazası ve 200 metrekare kafeterya ile destek hacimlerine sahiptir” ifadelerinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR, RHG ENERTÜRK ENERJİ STADYUMU’NDAKİ ÇİM SERİM İŞLEMİNİ TAMAMLADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından, şehrin markası Mondihome Kayserispor’un maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndaki zemin iyileştirme ve çim serimi çalışmaları tamamlandı.

Bir süre önce Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın incelemelerde bulunduğu RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelinirken, Başkan Büyükkılıç ve Büyükşehir Belediyesi de tüm kurum, kuruluş ve imkânları ile sporun ve sporcunun yanında olmayı özenle sürdürüyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ACES Europe Derneği tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı alan ve Başkan Büyükkılıç’ın ‘spor şehri’ hedefi ile faaliyetlerini gerçekleştiren Kayseri, spor şehri ünvanına uygun olarak altyapısını geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda şehrin UEFA standartlarında olan RHG Enertürk Enerji Stadyumu, yine UEFA ve FIFA standartlarına uygun olarak hazırlanan ve birçok testi başarılı şekilde geçen sahada çim serimi işlemlerini tamamladı.

Çim Serim Çalışmaları Kısa Süre İçerisinde Bitirildi

Saha sıyırma işlemleri ile başlanarak mevcut kotun 25 santimetre altına inilen bu işlemin yanı sıra, temiz kum çekim işlemi yapılarak, bu şekilde saha seviyesi 10 santimetre düşürülen ve lazer tesviye makinesi ile beşik çatı formatına getirilen sahada çim serimi, ortalama 5 gün gibi bir sürede tamamlandı.

7 Bin 848 Metrekare Çim Serimi Yapıldı

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda yapılan çim serimi çalışmalarında, toplam 7 bin 848 metrekare çim serimi yapılırken, çimlerin kök salması için 1 hafta dinlendirilerek gözlemlenmesinin ardından HYBRIT sistem çalışmalarına geçilecek.

KAYMEK YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI SÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde marka kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen yaz dönemi kursları kayıtları sürüyor.

Düzenlediği eğitimler, kurslar ve kültür sanat etkinlikleri ile Kayseri’nin 6’ncı üniversite olarak anılmaya başlayan KAYMEK, 11 birimiyle şehir merkezinde ve tüm ilçelerde 41 tesiste 55 farklı noktada sergiler, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel etkinlikler, gezilerin yanı sıra yılın her dönemi zengin içerikli kurslar düzenlemeye devam ediyor.

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların merakla beklediği KAYMEK Yaz Kursları için 3 Haziran’da başlayan kayıtlar sürüyor.

7 Tesiste Zengin İçerikli Kurslar

KAYMEK’in yaz kurslarına yoğun ilgi sonucu bazı tesislerde kontenjanlar dolarken, 7 tesiste belirli branşlarda kayıtlar sürüyor.

KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Yaz Dönemi Kursları bünyesinde KAYMEK Erkilet tesisinde El Bakımı branşında, Köşk Sosyal Yaşam Merkezi’nde Çocuklar İçin Resim Sanat Eğitimi, Etkili ve Hızlı Okuma, İleri Excel Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Temel Bilgisayar Eğitimi (10-13 yaş arası), Nevresim Takımları Dikimi, Dekoratif Ahşap Süsleme, Ebru (10-14 yaş arası) ve Meddata Hastane Otomasyon Sistemi Destekli Tıbbi Sekreterlik kursları için kayıtlar sürüyor.

KAYMEK Sümer tesisinde, Overlok Makineci (Mobilya Terziliği), Türk İşaret Dili (TİD) Kurs Programı, Misinalı Takı Yapımı, Dekoratif Örtü Dikimi, İğne Oyası Yapımı ve Muhasebe Veri Tabanlı Programlar Kullanma, Geliştirme Ve Uyum Eğitimi branşlarında, KAYMEK TOKİ tesisinde ise Diksiyon (11-14 yaş arası), Temel Bilgisayar Eğitimi (10-13 yaş arası) branşları için kayıtlar alınıyor.

Ayrıca, KAYMEK Beyazşehir tesisinde Diksiyon (11-14 yaş arası), Kur’an-ı Kerim Eğitimi (8-13 yaş arası) ve Temel Bilgisayar Eğitimi (10-13 yaş arası) branşlarında, KAYMEK Göznuru tesislerinde ise Dekoratif Tablo Yapımı, Edirnekari, Eski Nakışları Geri Dönüştürme, İğne Oyası Yapımı, Rodajcı (Gümüş Takı İşlemeciliği) ve Gümüş Takı İşlemeci branşlarında kayıt kabulü devam ediyor.

KAYMEK Akademi Tesisinde ise Dekoratif Örtü Dikimi, Dökümcü Sırlamacı (Çini), Etkili ve Hızlı Okuma (11-15 yaş arası), İşaret Dili Pratik Çeviri, İşyeri Açma Hazırlık Eğitimi ve Türk İşaret Dili (TİD) Kurs Programı branşlarında kayıtlar yapılabiliyor.

KAYMEK Erkilet, Köşk Sosyal Yaşam Merkezi, Sümer, TOKİ, Beyazşehir, Göznuru ve Akademi olmak üzere toplam 7 farklı tesiste gerçekleştirilecek kurslara kayıtlar www.kaymekonline.com adresinden yapılabilirken vatandaşlar, kurslar hakkında bilgiye 0 352 231 80 31 numaralı telefon üzerinden erişebilecek.

BAŞKAN ÖZTÜRK; “GELECEĞİN İLÇESİNİ İMAR EDİYORUZ”

Yahyalı Belediyesi ilçe merkezindeki asfaltlama çalışmalarına hızla devam ediyor.

  1. yıl Mahallesi Kadir Kafalı Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Esat Öztürk, geleceğin ilçesini imar etmek için dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, 100. Yıl Mahalle Muhtarı Ahmet Bal ve meclis üyeleri birlikte çalışmaları yakından takip eden Başkan Esat Öztürk burada yaptığı konuşmada ; “Hizmet ve eser belediyeciliği bu olsa gerek. Eski adıyla Cezaevi Caddesi olarak bilinen Kadir Kafalı Kadir Kafalı Caddesi’ni yeniliyoruz. Burada asfaltlama çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kırsal Hizmetler Daire Başkanımıza Finişer desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendi asfalt plentimizde üretimini yaptığımız asfaltın caddemize serimini yapıyoruz. Yaptığı girişimlerle belediyemize 250 ton bitüm hibesi sağlayan gururumuz, kıymetli Kayseri Milletvekilimiz Sayın Bayar Özsoy’a şükranlarımı sunuyorum. Biz, ilçe başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle ve teşkilatımızla “Etle Tırnak “ gibiyiz. Yahyalı’ya daha iyi hizmet verebilmenin gayreti ve kaygısındayız. Şuan asfaltı dökülen caddemiz Kayseri Caddesi ile çevreyolunu birbirine bağlayan önemli bir bağlantı yolu. Çalışmalarımızda son noktaya geldik. Mutlu sona bugün erişeceğiz. Artık şehirlerden kırsala göçün arttığı bu dönemde yaptığımız bu çalışmalar çok önemli. İmar çalışmalarımız, belediyecilik çalışmalarımız çok çok önemli. Biz mimarlık dönemimiz dediğimiz bu dönemde Mimarlığımızı konuşturacağız. Gördüğünüz gibi biz laf üretmiyor, eser ve hizmet belediyeciliği yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

100. Yıl Mahalle Muhtarı Ahmet Bal’da yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Başkan Esat Öztürk’e ve Yahyalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

ROTA TALAS TAM GAZ

Talas Belediyesinin ilçenin tarihi ve kültürel tanıtımı için oluşturduğu ‘Rota Talas’ turları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu gerçekleştirilen “Altaylar’dan Anadolu’ya Uluslararası Lisansüstü Öğrenci Kongresi ile Kayseri Üniversitesi TÜBİTAK 4005: Okul Öncesi Öğretmenler İçin STEAM Akademi Projesi katılımcıları Talas’ı gezdi.

Talas Belediyesi, tarihi doku zengini ilçenin güzelliklerini bir yandan ortaya çıkarmaya bir yandan da bunları turizme kazandırma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla Türk, Ermeni ve Rum olmak üzere üç medeniyete ev sahipliği yapan Talas’ın tarihi ve kültürel dokusu turizm değerleri arasına katılıyor.

Gerek mimarisi gerekse işçiliğiyle dikkat çeken yapıların bulunduğu tarihi alanlar için oluşturulan ‘Rota Talas’ turları yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda derneklerden vakıflara, il dışından gelen heyetlerden öğrencilere kadar pek çok gruba, üstü açık gezi otobüsüyle Osmanlı Sokağı olarak bilinen tarihi Ali Saip Paşa Caddesi, Çanakkale’den Cumhuriyete 100. Yıl Müzesi, Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi, Tıpkıbasım Mushaflar Kur’an-ı Kerim Sergisi, tarihi Talas Sanat Galerisi ve Su Medeniyetleri Galerisi gibi tarihi alanlar gezdiriliyor.

Rota Talas turları kapsamında düzenlenen programlara katılanlar, gördükleri güzellikler karşısında hayranlıklarını ifade ederken, bunların turizme kazandırılması adına yapılan çalışmalardan dolayı Talas Belediyesine teşekkür etti.

ALO 153 İLETİŞİM MERKEZİ, 2024’ÜN İLK 6 AYINDA 599 BİN 853 ÇAĞRIYA CEVAP VERDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Alo 153 Çağrı Merkezi, 2024 yılının ilk 6 ayında 599 bin 853 çağrıya cevap vererek vatandaşların talep ve şikâyetlerini anında değerlendirip işleme aldı.

Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasında doğrudan iletişim kanalı işlevini başarılı bir şekilde yürüten Alo 153 İletişim Merkezi, kent genelinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki tüm konularda vatandaşların talep ve önerilerinin ilgili birimler tarafından değerlendirilerek neticelendirilmesi konusunda Kayseri’nin çözüm merkezi olmaya devam ediyor.

Kayserililerin birçok konuda haftanın 7 günü 24 saat dilediği an kolaylıkla ulaşabildiği Büyükşehir Alo 153 İletişim Merkezi’nde, 2024 yılının ilk 6 ayında 599 bin 853 çağrı cevaplandı.

Büyükşehir Alo 153 İletişim Merkezi personelince vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetler, titizlikle incelenerek anlık olarak ilgili birimlere yönlendirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerince sorumluluk alanındaki her türlü konuda hassasiyetle hizmet veren Alo 153 İletişim Merkezi, ulaşımdan yaralı sokak hayvanlarına, KAYBİS’ten otoparka, zabıta hizmetlerinden park bahçe hizmetlerine kadar pek çok konuda vatandaşa anlık çözüm sunarak Büyükşehir ile vatandaşlar arasında iletişim köprüsü kurdu.

İnsan odaklı yerel yönetim anlayışı ile merkez ve kırsal ilçeler de dâhil olmak üzere kent genelinde vatandaşlara etkin ve kaliteli bir hizmet sunmaya özen gösteren Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili teşekkür çağrıları da İletişim Merkezi kayıtlarına geçti.

28 Bin 896 Talep İşleme Konuldu

Büyükşehir Alo 153 İletişim Merkezi’nde yılın ilk altı ayında cevaplanan 599 bin 853 çağrı içerisinden 28 bin 896’sı incelenip sonuçlandırılmak üzere ilgili birimlere aktarılırken, diğer çağrılarda vatandaşa anlık olarak çözüm üretilerek hızlı bir hizmet sunuldu.

Öte taraftan Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Masa birimi ile de vatandaşların talep, öneri ve şikâyetlerini yüz yüze dinleyerek işleme alırken, vatandaş yoğunluğu bulunan alanların yanı sıra etkinlik ve faaliyetlerde de Mobil Beyaz Masa aracı ile hizmeti vatandaşların ayağına götürüyor. Mobil Beyaz Masa aracı hizmeti ile de her türlü talep, öneri ve şikâyetleri doğru, anlaşılır bir şekilde cevaplamak ve vatandaşlara yardımcı olmak adına birçok çalışma gerçekleştiriliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde hayata geçirdiği yatırım ve projeleriyle Kayserililerin konforunu arttırıp, etkin ve kaliteli yerel yönetim hizmetleri sunarken, diğer taraftan kamu kurumları ile vatandaş arasında iletişimin ve erişilebilirliğin önemli olduğu günümüzde Alo 153 İletişim Merkezi ile 7/24 vatandaşın yanında yer aldı.

BÜYÜKKILIÇ’TAN CAFERBEY MAHALLESİ SEMT PAZARINA ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Caferbey Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını bizzat sahada koordine etmeye ve daima vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Büyükkılıç, şehrin hemen her bölgesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Caferbey Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile vatandaşların sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, pazarcı esnafına hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerileri de bizzat dinleyen Başkan Büyükkılıç, “Sıcak havadan daha sıcak bir şey varsa o da pazar esnafımızın samimiyetidir. Güzel memleketimin çalışkan insanları işlerinin başında, rızıklarının peşinde koşmaya devam ediyorlar. Biz de bugün onların tezgâhlarını ziyaret ederek hem onlarla hem de alışverişe gelen hemşehrilerimizle sohbet ettik” diye konuştu.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Büyükkılıç, vatandaşlarla günün anısına hatıra fotoğrafları çektirirken pazarcı esnafı ve vatandaşlar da Kayseri’ye hizmetlerinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.

ÖZDOĞAN: “TÜM DERELERDE ISLAH VE SU GÜVENLİĞİ SAĞLIYORUZ”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Hacılar’da sel taşkını riskini bertaraf edecek ve doğal afetlere karşı çözüm bulacak olan ‘Büyük Su Projesi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini” söyledi.

Hacılar için bugüne kadar birçok proje kazandırdıklarını ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm derelerin ıslah edilerek taşkın su kanallarının oluşturulması için yürütülen Büyük Su Projesi’nin de hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Özdoğan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Nisan ayı itibarıyla başladığımız taşkın koruma kanalı faaliyetlerimiz hızla devam ediyor. İklim değişikliği ve küresel ısınma gibi etkenlerle artan şiddetli yağışlar ve yüksek debi gibi faktörlerin ilçemizde herhangi bir sıkıntıya yol açmaması açısından bu çalışma oldukça önemliydi. İlçemizdeki tüm derelerde taşkın koruma kanallarının yapımına ihtiyaç duyulan yerlerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu hızlı ilerleyen çalışmamızın kısa sürede kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum. Bu projede emeği geçen DSİ Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Bu projenin tamamlanmasıyla Hacılar’da önemli bir adım daha atmış olacaklarını belirten Özdoğan, “Aksu ve Lara Derelerinde ilk kısımda yaklaşık 2 bin 500 metrelik bir ıslah kanalı gerçekleştireceğiz. Bu iki deremiz Beğendik Bağları’ndan geçip Organize Sanayi Bölgesi’nin güneyinden Boğaz Köprüsü’ne ulaşacak. İlave projelerle birlikte 7 bin 500 metrelik bir taşkın koruma kanalını tamamlayacağız. Böylelikle olası sel baskınları ve ani yağışlarda vatandaşların can ve mal kaybı riski en aza indirilmiş olacak” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TÜGVA HEYETİNDEN ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, resmi ve özel türden tüm kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Tuba Arslan ve heyetini makamında konuk etti.

Gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘genç dostu şehir’ ödülü alan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde de gençlere yönelik projeleri için kolları sıvarken, Türkiye’de gençleri temsil eden sivil toplum kuruluşları ile de ilişkilerini sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Tuba Arslan ve beraberindeki heyeti kabul eden Başkan Büyükkılıç, “TÜGVA Genel Başkan Yardımcımız Tuba Arslan ve beraberindeki misafirlerimizi belediyemizde konuk ettik. Gençlerimiz geleceğimizdir ve onlar için projeler üretip faaliyetlerde bulunmanın yanı sıra onları temsil eden böylesine Sivil Toplum Teşkilatlarımız ile de ilişkilerimizi sürdürmeye özen gösteriyoruz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretten ve gösterilen samimiyetten dolayı memnuniyetlerini dile getiren TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Tuba Arslan ise Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, başta gençler için verdiği hizmetler olmak üzere tüm faaliyetleri dolayısıyla da şükranlarını iletti.

Ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çekinildi.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Kayseri şehiriçi tam bilet 20 TL, indirimli bilet 11 TL oldu, ilçe toplu taşıma ücretleride artırıldı

UKOME’DEN “ULAŞIM” AÇIKLAMASI Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından, şehir içi ve ilçe …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427