Kayseri’de Narkotik 1 kilo, Malatya’da 44 kilo uyuşturucu ele geçirdi, 4 gözaltı, nitelikli dolandırıcılıktan 3 kişi yakalandı, 2 aranan hükümlü yakalandı, Nevşehir Emniyetinden haberler

Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda, A.E. (19)  şehirlerarası otobüs terminalinde  1 kilo 7 gram uyuşturucu madde  ile yakalandı ve gözaltına alındı
Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortaklaşa operasyonunda,  yapılan fiziki takip sonucunda durdurulan iki araç içerisinde yapılan aramalarda; 44 Kg Skunk maddesi Eele geçirildi, 3 şüpheli şahıs Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alındı.
Bu arada Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nin operasyonlarında,  hakkında dolandırıcılıktan 18 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan  D.Y. (25) ile Hakkında 15 ayrı suçtan toplam 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arama kararı bulunan ve 2020 yılından itibaren firari olan Ş.Ş.(35) saklandığı  yerde yakalanarak  gerekli işlemlerden sonra cezaevine teslim edildi.

Emniyet  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ‘nitelikli yağma’, ‘tehdit’, ‘bedelsiz senet kullanma’, ‘6136 Sayılı Kanun’a muhalefet’ ve ‘suç delilerini yok etme, gizleme ve değiştirme’ suçlarından S.A. (27), H.A. (22) ve A.Y. (43)’yi  gizli bölmeye saklanmış 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 823 adet fişek, toplam 525 bin TL değerinde senet, 4 adet imzalattırılmış boş senet, 2 adet kapsam dışı bıçak ve 1 adet cop ile  gözaltına aldı.

NEVŞEHİR EMNİYETİNDEN HABERLER
ORUÇ BİLEN/NEVŞEHİR

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çalışmaları

Nevşehir Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; meydana gelen 12 olayda, 24,3 gr. metamfetamin maddesi,4,01 gr. kubar esrar, 10,50 gr. kokain, 6,56 gr. S.Kannabinoid (bonzai), 28,60 gr. plaka esrar ve çok sayıda uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirilmiş, şüpheli 17 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış, 1 şahıs hakkında Adli Kontrol kararı verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Çalışmaları

Nevşehir Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 1 “İşyerinden hırsızlık”, 1 “Açıktan Hırsızlık”, 1 “Çocuğun Cinsel İstismarı”, olaylarında toplam 12 şahsa işlem yapıldı. İlde kayıp olarak aranan 8 şahıs bulundu. Ekiplerce yapılan çalışmalarda 5 araca cezai işlem uygulandı, 1 şahıs üzerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde (esrar) ele geçirildi, 1   şahıs üzerinde 1 adet tabanca yakalandı,  2 şahsa gerekli işlemler yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından, bilgilendirme çalışmaları kapsamında kapalı pazar yeri ziyaret edilerek pazar esnafı ve vatandaşlara yönelik  “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” ile ilgili broşür dağıtıldı. Cep telefonlarına gelen kaynağı şüpheli mesaj ve aramalar konusunda  bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinde bulunuldu.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Üç’ü aranan hükümlü, biri sahte kimlikli ile ölümlü kazanın firari sandığı sürücü yakalandı

16 YIL 7 AY 3 GÜN HÜKÜMLÜ FİRARİ YAKALANDI Kayseri Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427