Kayserispor’a destek, Erciyes’te ziyaretçi arttı, İstanbul Mobilya Fuarı, Kariyer merkezi, Karla Mücadele, Miniklerden İlgi, Sağlık Çalışanları için talimat, İldem Pazarı

BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİSPOR’UN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor tesislerini ziyaret ederek taraftarlarla buluştu. Büyükkılıç buluşmada yaptığı konuşmada, “Kayserispor’umuzun dualarımızla, desteklerimizle, her zamanki gayretlerimizle yanında olacağımızı ifade ediyoruz” dedi.

Mondihome Kayserispor’un her zaman yanında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gerek takıma gerekse taraftara destek olmak için moral ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, şehrin marka değeri Mondihome Kayserispor’un idmanını sarı kırmızılılara gönül veren taraftar ile birlikte takip ederek, oyuncular ve yönetime başarı diledi.

“Her Birinizin Alnından Öpüyorum”

Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve yönetimi tarafından tesis girişinde karşılanan Büyükkılıç, futbolcuların antrenmanlarını izledi, coşkulu taraftar ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle her birinizin alnından öpüyorum. Gerçekten fedakârca, hiçbir hesabı, beklentisi olmadan Kayserispor’umuzu her koşulda, sıcakta, soğukta, yağmurda, karda kayıtsız destekleyen siz kapalı kalemizin değerli neferlerinin her birinin alınlarından öpüyor, tebrik, teşekkür ediyorum. Ve hakikaten seyirci olarak, şöyle takımları incelediğinizde Kayseri’mizin, Kayserispor’umuzun taraftarı kapalı kalemizin şehrini ön plana çıkartan, ağzından hiçbir zaman olumsuz söz çıkarmayan ve her zaman gururumuz olan bir kitle, kardeşler topluluğu. O açıdan her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, teşekkür ediyor, inşallah Kayserispor’umuzla ilgili de değerli yönetim kurulumuzun başkanına, yönetimine, hocamıza, oyuncularımıza her birine başarılar diliyor, şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Büyükkılıç’tan Kayseri’yi Avrupa’ya Göndermek İçin Dua ve Destek Vurgusu

Taraftarın, boynuna Kayserispor renklerini taşıyan kaşkol taktığı Büyükkılıç, bu süreçte ufak tefek inişler ve çıkışların yaşandığını ve bunların olabileceğini, bundan sonra ise Allah’ın izniyle bu olumsuzlukların yaşanmayacağını dile getirerek şunları paylaştı:

“Bir yeni çıkış yakalayıp Kayseri’mizi Avrupa’ya inşallah hep beraber Avrupa’ya gönderecek şekilde bir yer alması için dualarımızla, desteklerimizle, her zamanki gayretlerimizle yanında olacağımızı ifade ediyoruz, Ahmet kardeşimize, Süleyman kardeşimize, kıymetli ekibine teşekkür ediyorum.”

“Destekleriniz İçin Biz de Size Teşekkür Ediyoruz”

Mondihome Kayserispor Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Lideri Ahmet Dirgenali de “Destekleriniz için biz de size teşekkür ediyoruz. Bizim bilgimiz var neler yaptığınızdan. Artarak devam etmesini istiyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Büyükkılıç ise işin reklam tarafında olmadıklarını dile getirerek, Kayseri’nin olumlu olarak paylaşılması ve temsil edilmesi için ne gerekiyorsa yapma yönünde irade gösterdiklerini vurguladı. Başkan Büyükkılıç, coşkulu ziyarette taraftar ile ‘Sarı-Kırmızı, en büyük Kayserispor’ sloganları attı, taraftar ile fotoğraf çekindi.

BÜYÜKKILIÇ: “ERCİYES’TE ZİYARETÇİ SAYISININ YÜZDE 40 ARTTIĞINI GÖRMEKTEN KEYİF ALIYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç açıklamasında, “Erciyes’te bir sene öncekine göre ziyaretçi sayısının yüzde 40 arttığını görmekten keyif alıyoruz” dedi.

Sömestrin ilk günü gişelerden 45 bin kişinin geçtiği Erciyes Kayak Merkezi, her geçen gün ziyaretçi sayısını yükseltirken, Erciyes’in tanınırlığı da gerek Türkiye’de gerekse dünyada artıyor. Bu doğrultuda her fırsatta Erciyes Kayak Merkezi’ne ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hafta sonu ziyaretinde kayak merkezinin yoğunluğuna ve heyecanına ortak oldu.

“EN GÜZEL ŞEKLİYLE HUZURLU BİR ORTAMDA HİZMET VERMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Erciyes Kayak Merkezi’ndeki ziyareti esnasında konuşan Başkan Büyükkılıç, burada en güzel şekliyle huzurlu bir ortamda hizmet vermeye özen gösterdiklerini belirterek, “Erciyes Kayak Merkezi’ndeyiz. Maşallah pırıl pırıl, cıvıl cıvıl, doluyor, taşıyor. Hem sömestr tatilinin bereketini, hem kış sezonunun bereketini yaşıyoruz. İnşallah bir sene öncekine göre yüzde 40 burada ziyaretçi sayısının arttığını görmekten keyif alıyoruz, memnun oluyoruz. Onlara en güzel şekliyle huzurlu bir ortamda hizmet vermeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

“BÖYLE BİR GÜZEL ORTAM. KEYİF ALMAMAK ELDE DEĞİL”

Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki güzel ortamda keyif almamanın mümkün olmadığını söyleyerek şunları aktardı:

“Malum 19 mekanik tesisimiz var. 40 pistimiz var. 110 kilometreden fazla pist uzunluğumuz var. Ana yollarımız açık. Şehrimize otoban gibi yolları ile 20 kilometre uzaklıkta, 20 dakika. Böyle bir güzel ortam. Keyif almamak elde değil. Çok güzel, pırıl pırıl. Belki bir miktar kuyruk oluyor ama onlar da bu işin doğası, cilvesi gereği. Rağbetin ve ilginin fazla olduğunu gösteriyor. Memnunuz, memnun etmeye çalışıyoruz. Aksiyon dediğin şey işte, gel burada heyecanı yaşa, her türlü kayak çeşidini yaşa. Hakikaten Erciyes bir başka güzel. Burada bereketi ile bembeyaz gelinliği ile insanlara en güzel hizmet veriliyor.”

KAYAK MERKEZİNDEKİ ZİYARETÇİLER BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Kayak alanı ve kapalı tesislerde gerek yerli gerekse yurt dışından gelen ziyaretçilerle sohbet eden, fotoğraf çekinen Başkan Büyükkılıç’a, ziyaretçiler hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretçiler, “Elinize sağlık başkanım. Her şey için teşekkür ederiz” diyerek Kayseri Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Büyükkılıç’a başarılar dilediler.

DOKTOR BAŞKANDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TALEPLERİNE ANINDA TALİMAT

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Oruçreis Mahallesi’nde hizmet veren Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, onların taleplerinin karşılanması için anında ilgili birimlere talimatlarını iletti.

Bir doktor başkan olarak Kayseri’de sağlık alanında yapılan hizmetleri önceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde faaliyet gösteren Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, sağlık çalışanlarıyla sohbet ederken, vatandaşların da taleplerini dinledi.

Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Oruçreis Mahallesi’nde vatandaşlarımıza hizmet veren Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret ederek, buradaki sağlık çalışanlarımızla sohbet ettik” dedi.

Vatandaşların talepleri karşısında ilgili birimlere anında talimat veren Başkan Büyükkılıç, “Tabi ki yaptığımız ziyaretlerde amacımız vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve çözümler üretmek. Burada da doktorlarımızın bizlere söylediği eczane ihtiyacını karşılamak üzere ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatlarımızı ilettik” diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İSTANBUL MOBİLYA FUARI’NA KATILACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirilecek IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katılarak, Kayserili firmaları yalnız bırakmayacak.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihleri arasında hem İstanbul Fuar Merkezi hem de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Bu kapsamda, Türkiye’nin en önemli mobilya kentlerinin başında yer alan Kayseri’deki firmaların da İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini alması bekleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katılarak, Kayserili firmaları yalnız bırakmayacak.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yarın kapılarını açacak olan IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Mobilyanın başkenti olarak bilinen Kayseri’mizin değerli firmaları da bu fuar ile birlikte hem Avrupa’ya hem dünyaya tanıtımlarını yapacaklar” diye konuştu.

Büyükkılıç, endüstri ve ticaretin adeta harman olduğu, 6 bin yıllık ticaret geçmişi ile sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri’nin Türkiye’deki en büyük mobilya sanayisine sahip olduğunu belirterek, İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İİFF) Kayseri mobilyalarının dünya mobilyası ile buluşacağını ifade etti.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, KARLA MÜCADELE İÇİN TEYAKKUZDA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçeler olmak üzere toplam 176 araç ve 367 personel ile karla mücadele ekibini hazır kıta bekletiyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, merkez ve 16 ilçede teyakkuz halinde beklerken, Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri de hazır kıta görevinin başında bulunuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda tüm hazırlıklarını tamamlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, çift vardiya şeklinde 24 saat görev yapacak.

Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan 227 Kişilik Ekip

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent merkezindeki 600 kilometrelik yol ağında kış şartları ile mücadele kapsamında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı gerekli tüm tedbirleri aldı. 7 gün 24 saat karla mücadele için teyakkuzda olan ekip, 4 farklı lokasyonda yer alan tuz depoları ile yağış sırasında anlık müdahaleye hazır şekilde bekliyor.

Kent merkezinde kış şartları ile mücadele kapsamında toplam 114 adet iş makinası ve 227 kişilik personel görevlendiren Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı, vatandaşların kar yağışı ve buzlanma olaylarından en az şekilde etkilenmesini, günlük hayatın olağan şekilde devamını sağlamak için de gerekli bütün tedbirleri aldı. Bu kapsamda, şehir merkezinde 68 adet kar küreme ve tuz serici, 8 adet greyder, 12 adet yükleyici kepçe, 15 adet kazıcı ve yükleyici kepçe (JSB), 1 adet rotatif ve 10 adet damperli kamyon görev yapacak.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığının 140 Kişilik Ekibi de Karla Mücadeleye Hazır

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri ise 16 ilçeye bağlı mahalle yollarında karla mücadele için 7 noktada 24 saat çalışma esasına göre hazırlıklarını tamamladı. Ekipler, kış boyunca kırsal mahallelerde 3 bin 477 kilometre yol ağında toplam 140 personel ve 62 araç ile karla mücadele çalışmasını yürütecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçelere bağlı mahalle yollarında bölge planlama yapıldı. Bu doğrultuda Kocasinan, Hacılar, İncesu ve Felahiye bölgesinde merkez ekibi, Develi ve Yeşilhisar bölgesinde Develi ekibi, Bünyan yukarı, Sarıoğlan, Akkışla ve Özvatan bölgelerinde Sarıoğlan ekibi, Bünyan aşağı, Talas ve Tomarza bölgelerinde Tomarza ekibi karla mücadele çalışmasını yürütürken Sarız ekibi, Pınarbaşı ekibi ve Yahyalı ekibi de kendi bölgelerinde ulaşımın aksamaması için canla başla mücadele edecek.

Kış boyunca karla mücadele çalışmalarında toplam 7 ekip 24 saat çalışma esasına göre teyakkuz halinde görev başında olacak.

Büyükşehir, 367 Personel ve 176 Araç ile Kışa Hazır

Merkez ve ilçeler olmak üzere toplam 176 araç ve 367 personel ile çift vardiyalı olarak çalışma yürütecek Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekibi, kar yağışının toplumun günlük yaşantısına yönelik olumsuz kış şartlarının etkisini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının sağlanabilmesi için gece, gündüz mücadele edecek.

Ayrıca, hazır kıta bekleyen Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri de merkezde ana arterler, kaldırımlar, cadde ve sokaklarda yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapacak.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİ KARİYER MERKEZİ’NE ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentteki paydaş kurum ve kuruluşların destekleri sayesinde her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Kayseri Kariyer Merkezi’ne ziyarette bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç, “Hem İŞKUR ile hem kamu kuruluşlarıyla hem organize sanayilerimizle birlikte çalışmak suretiyle çok önemli bir alanda boşluğu dolduruyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kayseri Kariyer Merkezi aracılığıyla, iş arayan vatandaşlar ile eleman arayan işletmecilerin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmalar devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte istihdam sağlayan Kayseri Kariyer Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, KAYMEK bünyesindeki Kariyer Merkezi’nin iş arayanla, işvereni buluşturma mantığı içerisinde çalıştığını ama bunu yaparken eğitimi ve niteliği önemseyerek bu alanda da gerekli çalışmalar ile iş garantili kursların sağlandığını ifade etti.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “KAYMEK bünyesindeki Kariyer Merkezi’ndeyiz. Gayretlerinden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hem İŞKUR ile hem kamu kuruluşlarıyla hem organize sanayilerimizle gibi birlikte çalışmak suretiyle çok önemli bir alanda boşluğu dolduruyoruz. Az önce yine Kayseri Üniversitesi ile yaptığımız bir görüşme sonrasında talebe yönelik olarak, mobilya sektöründe döşemecilik ile ilgili kurslar konusunda girişim sağlayacağız ve protokol yapmak suretiyle o alanda da gerekli boşluğu dolduracağız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, iş garantili olduğu için yoğun bir talep olduğunun altını çizerek, “Aynı zamanda Kayseri mobilyanın merkezi bir şehir olduğu için bu yönde de hem ihtiyacı karşılamak, hem iş arayan kardeşlerimize destek olmayı sağlama yönünde irade göstereceğiz. Bu arada mobilya demişken de yarın İstanbul’da inşallah yapılacak olan mobilya fuarına katılacağımızı, oradaki mobilya sektöründeki hemşehrilerimizi, iş adamlarımızı yatırımcılarımızı böylece sahiplenmek adına da gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, “BU SENE 5 BİN KİŞİYE HİZMET VERMİŞ OLDUK”

Kariyer Merkezi’nin Kayseri’nin hizmetinde olduğunu belirterek, vatandaşlara seslenen Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çekinmesinler, gelsinler taleplerini iletsinler, beklentilerini söylesinler. Hangi alanda isterlerse kurs açmaya hazır olduğumuzu burada ifade ediyorum. Emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Toplamda bu sene 5 bin kişiye hizmet vermiş olduk. Bunların içerisinde yönlendirdiklerimiz ve kurs verdiklerimiz var ama her geçen gün sayının arttığını buradan rahatlıkla söyleyebiliriz. Kamuoyunun kabul gören güvenceli, Büyükşehir Belediyesi’nin tabi ki kurumu olduğu için takdir gören oluşum. Emeğe geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Büyükkılıç’a ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın da eşlik etti.

MİNİKLERDEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A SICAK İLGİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin Kaysermall AVM’de hem çocuklar hem de vatandaşlar için düzenlediği spor etkinliğine katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara sporu sevdiren marka kuruluşu Spor A.Ş. etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 20-21 Ocak tarihlerinde Kaysermall AVM’de düzenlediği AVM Lansman Etkinliği ile hem çocuklar hem de yetişkinler için spor ve eğlencenin bir araya geldiği, gün boyu birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AVM Lansman Etkinliği’ne katılarak, çocuklar başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, burada kalabalığa hitap ederek, “Cumhuriyet Mahallemizin güzel insanlarına, sevgili yavrularımıza sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Spor A.Ş.’nin çocuklara keyifli anlar yaşattığını belirten Büyükkılıç, “Yavrularımız sömestr tatiline girdi, onlara keyifli bir ortam oluşturmak amacıyla Kayseri Büyükşehir Belediyemiz Spor A.Ş. birimi mutlu tabloyu oluşturmaya çalışıyor. Özellikle ekibimize teşekkür ediyoruz, alınlarından öpüyorum” diye konuştu.

Çocukları sahneye davet eden ve onlarla eğlenceli dakikalar yaşayan Büyükkılıç, çocuklara Mondihome Kayserispor forması hediye etti.

Öte yandan Bu kapsamda, Kaysermall AVM’de esnafları ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşırken, esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinledi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İLDEM PAZARI ESNAFI İLE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İldem bölgesinde kurulan İldem Pazarı’nı ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Tezgâhları tek tek dolaşan Başkan Büyükkılıç, esnafa hem hâl hatır sordu hem de istek ve önerilerini dinledi.

Her fırsatta vatandaş ve esnafla buluşmaya, sohbet etmeye, onların talep ve beklentilerini yerinde öğrenmeye devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf gezilerine İldem pazar yeri ile devam etti.

Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Başkan Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve önerileri yerinde dinledi. Pazarda alışveriş yapan ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenen Büyükkılıç, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Pazar yerinde ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara ‘iyi alışverişler’, esnafa da ‘bereketli işler’ temennisinde bulundu.

Vatandaşların ve esnafın talep ve önerilerini dinlediğini, pazarcı esnafı ile görüştüğünü ifade eden Büyükkılıç, vatandaşlara ve pazarcı esnafına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “İldem pazar yerindeyiz. Vatandaşlarla alışveriş keyfini yaşadık. Onların hep taleplerini dinledik. Pazarcı esnafımızla görüşme fırsatını bulduk. Her zamanki gibi bizlere gösterdikleri sıcak ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜKKILIÇ: “ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA İLGİLİ ARKADAŞLARIMIZA TALİMATLARIMIZI VERDİK”

Esnafın taleplerine anında talimat verdiklerini vurgulayan Büyükkılıç, “Tabi ki hava şartlarının getirdiği pazar yeri ile ilgili bazı ufak tefek talepler var. Onlarla ilgili de babayiğitçe konuşuyorum. Üzerimize ne düşüyorsa ilgili arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Burada pazar yerimizin güneş enerjisi santrali de var. Hem pazar kazanıyor, hem de belediye kazanıyor. Vatandaşlarımıza böylece hizmete vesile oluyor. Hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah helalinden esnaflarımıza bol rızık versin. Vatandaşlarımızı da sağlık sıhhat versin” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç’a İldem Pazarı’nı ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Erciyes Yüksek İrtifaya övgü, U-16 Milli Takımı kampı, Kadın üreticiler ve 10 bin tavuk, Yeşilçam Nostaljik Film Afişleri Sergisi, “Dolandırıcılık” Uyarısı, asfalt yenileme, STK’larla “İstişare” Zirvesi, Büyükşehir Belediye meclisi, Özel Güvenlik Personeline mesaj,

FUTBOLUN YILDIZ İSMİ ARDA TURAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’İN YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NE ÖVGÜ DOLU SÖZLER Kayseri Büyükşehir …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427