YRP’li Suat Kılıç KGC’yi ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti, Kayseri’yi, sanayisini ve basını övdü, seçim dönemini değerlendirdi, yeni yılın ülkemize huzur getirmesini diledi.

Kayseri’nin milli görüşün  kalesi olduğunu belirten Kılıç, seçimde ittifak yapmayacaklarını, Büyükşehir ve ilçelerde kendi adayları ile katılacaklarını belirtti. Kılıç, asgari ücretin artması ile akaryakıta ÖTV zammı ile yeni yılda insanların ev, araba alamayacak, hayal bile edemeyecek hale geldiğini, ilave ÖTV ve KDV’ler ve zamların hesabının sandıkta sorulacağını, 31Mart seçimlerinin sürpriz partisinin ise YRP olduğunu iddia etti. İktidara mektup zarfla gönderilmeyeceğini, mektubun YSK  zarfı ile sandığa atılacağını ve bununda Ankara’ya gideceğini tekrarladı.

Muhalefetin yanı sıra iktidarıda eleştiren Suat Kılıç, 1 Nisan sürprizini sandıktan çıkacak sonuçla yapacaklarını, adayları ise bu yada gelecek hafta açıklayacaklarını, adaylarında Kayseri’de yaşayan kadrolardan oluşacağını sözlerine ekledi.

Tabanlarının ve sokağın ittifak istemediğini belirten Suat Kılıç, seçime katılacak partilere hazine yardımınında eşit ve adaletli olmasını istedi. Kılıç, Suriye’de ki kupa krizi ile ilgili Spor bakanının ve yöneticilerin açıklama yapmasını önerdi, konunun İstiklal marşı ve Atatürk olmadığını, ortada bir beceriksizlik olduğunu, suçlunun iktidar ve Suudilerin olmadığına inandığını da söyledi.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

DESKON: DEVLET KRIZİ DOĞMADAN ERKEN SEÇİME GİDİLMELİ! 

Milletin 2028’e kadar dayanacak mecali kalmadığını ve bu yüzden bir an evvel erken seçim olması …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427