Tramvay’ın altında kalan genç ile ayrı kazalarda toplam 5 kişi öldü

Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı Sema Yazar Parkı Tramvay Durağı’nda dün meydana gelen  kazada, 15 yaşındaki H.C.G. ve arkadaşları A.Ç. ile A.Ç. iddiaya göre bariyerleri aşıp tramvay durağına girdikten sonne güvenlik görevlisini görünce duraktan çıkmak için rayların üzerinden geçmek istedi. Bu sırada H.C.G., Talas Cemil Baba-Cumhuriyet Meydanı seferini yapan tramvayın altında kaldı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

İki arkadaşı korkup kaçarken, H.C.G.  ailesi ve yakınları tarafından Argıncık’ta toprağa verildi. Cenazeden sonra ölen gencin yakınları  olay yeri olan tramvay durağına gelip bir süre  araç ve tramvay yolunu ulaşıma kapattı, olayı protesto etti, olayın aydınlatılmasını ve suçluların cezalandırılmasını istedi.

Kayseri-Malatya karayolu Başakpınar Mahallesi Kanber Mevkii’ndeki kazada, Adıyaman plakalı yolcu otobüsü ile E.K.’nin kullandığı Çorum plakalı otomobilin çarpışması sonucu  E.K. ile S.K.B. yaşamını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Kocasinan ilçesi Erkilet Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı bisiklet süren 5 yaşındaki F.A. yaşamını kaybetti.

Nevşehir- Kayseri karayolu Sarıhıdır mevkiindeki kazada M.U.B. idaresindeki Kayseri plakalı kamyona, Y.B. (39)’nın kullandığı Kütahya plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada Y.B. yaşamını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

 

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Kayseri Barosu’nun yeni başkanı Murat Tolga Özsoy oldu

Kayseri Barosu Seçimli Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Genel kurulda kullanılan 2 bin 199 oy’un 892’sini …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427