Talas, Melikgazi, Hacılar, Kocasinan, Bodrum, Bandırma, Kahramankazan belediye haberleri (29.08.2023)

GESİ, BAĞPINAR, VEKSE VE SARIMSAKLI HALKI, “MAHALLE BULUŞMASI”NDA BİR ARAYA GELDİ

Melikgazi’de her kesime hitap eden birçok kültürel etkinliğe imza atan Melikgazi Belediyesi, farklı mahallelerde sürdürdüğü mahalle buluşmalarına hafta sonu Gesi, Bağpınar, Vekse ve Sarımsaklı Mahallesinde düzenlenen etkinlikler ile devam etti.

Şenlik havasında geçen ve yoğun bir katılımın olduğu mahalle günlerinde insanları bir arada görmekten mutlu olduklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Ailelerimiz ve çocuklarımızla enerji dolu programlarda buluşmaya devam ediyoruz. Mahalle ve komşuluk kültürünü yaşatmak, ailelerimizin ve çocukların yazı güzel hatırlamasını sağlamak adına her hafta sonu farklı bir mahallede şenlik havasında mahalle buluşması düzenledik. Mahalle meydanlarında veya mesire alanlarında gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmalarımızda çocuklar için oyunlar, yarışmalar, maskotlar, palyaçolar, konser ve gösteriler düzenlenirken yetişkinler de bu şenliklerde buluşarak komşularıyla bir araya geliyor. Programımıza 7’den 70’e tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şenliklerde ayrıca çocuklarımız dağıtılan dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır gibi ikramlardan da tadıyor, yemek ikramımız da oluyor. Hem çocuklarımızı eğlendirmek hem de ailelerimizle buluşup talep ve önerilerini değerlendirmek için bu programda mahalle halkımız ile bir araya geliyoruz. Ayrıca her mahallede güzel birer hatıra oluşuyor. Gesi Kayabağ, Bağpınar, Vekse ve Sarımsaklı Mahalle halkımıza etkinliklerimize katılım sağladıkları için teşekkür ederim. Melikgazi olarak kültür ve sanat etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.

KOCASİNAN’DA YİNE GECEKONDU EVLER YIKILDI VE YERİNE 20 METRE GENİŞLİĞİNDE YOL YAPILIYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin devam ettiği Seyrani Mahallesi’nde Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Bekir Yıldız Bulvarı’na bağlayacak olan ana aksın çalışmasını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, yine gecekondu yıkımıyla birlikte bölgeyi canlandıracak yeni bir yol yaptıklarını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Projeleri’nden biri olan Seyrani Mahallesi’nde yapımına başlanan ana aksın çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Dönüşüm projeleri ile vatandaşların daha güzel ve daha konforlu ortamlarda yaşamaları için durmaksızın çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “İnsanların mutlu olarak yaşayabileceği bir Kocasinan’ı hazırlamak için gayret ediyor ve yoğun çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda Seyrani Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız, yoğun bir şekilde devam ediyor. Seyrani kentsel dönüşüm alanı içerisinde, bir yandan imar çalışmaları diğer taraftan ise yol yapım, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Özellikle kentsel dönüşüm alanı içerisindeki ana omurgasını oluşturacak olan yolun çalışmaları devam ediyor. Bir tarafında Bekir Yıldız Bulvarı diğer tarafında ise Mustafa Kemal Paşa Bulvarı olmak üzere bu iki bulvarı birbirlerine bağlayacak olan ana arter yolu yapıyoruz. Gecekondu evleri yıkımıyla birlikte hızlı bir şekilde çalışmaları gerçekleştireceğiz. Diğer altyapı kuruluşlarında çalışmaları tamamlanmasıyla bu yol asfaltlanacak ve Seyrani kentsel dönüşüm alanı içerisindeki yolumuz açılmış olacak. Bu süreci daha fazla hızlandırmak için elimizden geldiğince gayret ediyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Seyrani’ ye yeni bir çehre ve şehrimize yepyeni bir bölge kazandırmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşların memnuniyeti ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle bölgenin ihtiyacı olan yol, park ve yeşil alan gibi sosyal donatıları birer birer yaptıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN ÖZDOĞAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan halkın içinde ve halkla birlikte olmaya devam ediyor. Yukarı Mahalle’de incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla görüşen Özdoğan, bölgedeki esnafları da ziyaret etti.

Her fırsatta halkın içinde ve halkla birlikte olarak sahadaki talepleri birinci ağızdan çözmeye devam eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Yukarı Mahalle’de yapımı devam eden 40 bin metrekarelik kilitli parke yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Mahallenin sokaklarını tek tek gezen Özdoğan, burada vatandaşlarla görüştü ve esnafları ziyaret etti.

‘Sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalmayacak ‘ düsturuyla hareket eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, mahalle ziyaretleri ve çat kapılarla vatandaşın sesine kulak veriyor. Periyodik hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak mahalle Muhtarı Ömer Günek ile birlikte Yukarı Mahalle’yi ziyaret eden Başkan Özdoğan, belediyenin yaptığı 40 bin metrekarelik kilitli parke yol yapım çalışmasını inceleyip vatandaşlar tarafından kendisine iletilen talepleri değerlendirdi. İlk günden itibaren çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların taleplerini birinci ağızdan aldıklarını belirten Başkan Özdoğan, ”bölgemizi gezerek halkın içinde olmaya devam ediyoruz. “ dedi.

Sık sık vatandaşlar arasında bulunduklarını belirten Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

” Yukarı Mahalle Muhtarımız ile birlikte mahalle sakinlerimiz ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Belediyemizin teknik ekibi ile beraber mahallemizde yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunduk. Bugün görülüyor ki Yukarı Mahallemize çok ciddi hizmetlerde bulunduk. Bölgede yaptığımız ziyaretler esnasında gerek vatandaşlar gerekse de esnaflarımız tarafından bizlere iletilen bazı eksikliklerin giderilmesi için de ilgili arkadaşlara talimat verdik. Bizlere iletilen park talebini de değerlendirmeye aldık. Vatandaşlarımızın arasında bulunup talepleri birinci ağızdan almaya ilk günden itibaren devam ediyoruz. Bundan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz.“

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yukarı Mahalle Muhtarı Ömer Günek ise,” Belediye Başkanımız teknik ekibi ile beraber Yukarı Mahallemizdeki vatandaşlarımızı ziyaret etti. Çeşitli noktalarda Belediye Başkanımız ile istişare ettik. Rutin mahalle ziyaretlerinden dolayı Başkanımız ve ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” Dedi

ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU TALAS’TA SAHNE ALACAK

Talas Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramında Antakya Medeniyetler Korosunu Kayserililerle buluşturacak.

Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirecek Zafer Konseri, Yamaç Paraşütü İniş Alanında saat 21.45’te başlayacak.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bin yanında verdikleri konserlerle büyük yankı uyandıran Antakya Medeniyetler Korosu’nun 30 Ağustos Çarşamba günü vereceği konser, Talas Belediyesi’nin tüm kültür sanat etkinliklerinde olduğu gibi yine ücretsiz olarak izlenebilecek.

MODEL UÇAK GÖSTERİSİ

Öte yandan aynı gün Talas Havacılık Kulübü de ‘Zafer Uçuşu’ adı altında model uçak gösterisi gerçekleştirecek.

Yamaç Paraşütü İniş Alanında saat 17.00’de başlayacak programda ayrıca yamaç paraşütü gösterisi düzenlenecek.

MELİKGAZİ, GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN MAHALLELERDE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Melikgazi Belediyesi daha güzel ve temiz bir çevre için ilçe genelinde her hafta farklı bir mahallede temizlik çalışması yapmaya başladı.

Belediyenin tüm saha ekibi ile beraber Hürriyet Mahallesi’nde toplu temizlik çalışması yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Çevre kirliliğinin önlenebilmesi için düzenli temizlik yapılması oldukça önemli. Mahallerimizdeki çevre kirliliğinin önüne geçmek ve mahallelerimizin güzel bir görünüme kavuşması bizim için önceliktir. Temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam eden mesai arkadaşlarım sayesinde mahalle sakinlerine temiz yaşam alanları sunuyoruz. Mahallelerde yapılan genel temizlik çalışmalarımız kapsamında yol kenarları ve kaldırımlar süpürülüyor, çimler biçiliyor, yollar yıkanıyor, su kanalları temizleniyor ve boş arsalarda var olan otlar temizleniyor. Haşere ve sinek ilaçlaması yapılıyor. Tüm ekibimiz ile Hürriyet Mahallemizde toplu temizlik yaparak mahallemizi tertemiz hale getirdik. Daha temiz ve hijyenik bir Melikgazi için elimizden geleni yapıyoruz fakat çevre temizliğini sağlamak için el ele vermemiz gerekmekte. Çevre kirliliğini önlemek için her türlü çalışmayı yapıyoruz ve vatandaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Tüm mahallelerimize daha güzel bir hizmet vermek için, bizimle birlikte canla başla çalışan, emek veren tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

“CEM OLMAK” MÜZİKALİ İLK GÖSTERİMİYLE BANDIRMA’DA GÖZ KAMAŞTIRACAK

Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatı “Cem Olmak” adıyla müzikal oldu. Müzikalin ilk gösterimi, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda izleyicilerle buluşacak.

Bandırma Belediyesi, yapımını IMC Prodüksiyon’un üstlendiği “Cem Olmak” adlı müzikali ilk gösterimiyle, 29 Ağustos 2023 Salı günü saat 21.00’da Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda izleyicilerle buluşturacak.

“Cem Olmak” seyirciye Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın muhteşem şarkıları ile müzik ziyafeti sunarken, Cem Özer’in usta oyunculuk performansı, Murat Gürvardar’ın klasik biyografik eserlerden farklı yenilikçi metni, Murat Gürvardar ile Cem Özer’in sinematografik rejisi, Ercüment Vural’ın müzikal düzenlemeleri ve Burcu Koçyiğit’in koreografisiyle birleşen modern dans performanslarıyla, muhteşem bir görsel şölen olacak.

Seyircinin yer yer eğlenip, yer yer hüzünlenerek izleyeceği, “Cem Olmak,” müzikali, toplumun tüm dünyayı saran vasatlık canavarından kurtuluşunun, ancak iyide ve güzelde birleşmekten, yani birlik olmaktan geçtiği mesajını iletiyor.

SERHAT OĞUZ UYARDI: ANKARA’YI BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin döküm sahası olarak kullanılan Dağyaka bölgesinde yaşanan çökmeleri yerinde inceledi. Ciddi bir tehlikenin kapıda olduğunu vurgulayan Başkan Oğuz, erozyon ve toprak kaymaları nedeniyle zeminde meydana gelen değişimlerin, Ankara’nın ana içme suyu ishale hattını tehlikeye soktuğunu belirtti.

Ankara’nın sanayi bölgelerinden biri olan Dağyaka’da bulunan döküm sahasında yaşanan olağandışı durumlar, bölgedeki yerleşimleri ve özellikle içme suyu ishale hattını tehdit ediyor. Döküm sahasının aşırı yüklenmesi sonucu oluşan toprak çökmeleri, zeminde büyük çatlaklar ve kaymalar meydana getirdi.

“BORULARDA PATLAMA RİSKİ”

 Dağyaka Mahallesi ve Saray Mahallesi muhtarları tarafından fark edilen tehlikenin çanları Cuma günü gece geç saatlerde ilk sinyallerini vermeye başladı. Dağyaka bölgesindeki toprak çökmeleri nedeniyle ciddi bir tehlike oluştuğunu gözlemleyen Dağyaka Mahallesi muhtarı, Ankara’nın ana içme suyu ishale hattının bu bölgeden geçtiğini ve çökmeler nedeniyle boruların patlama riski taşıdığını ifade etti.

BAŞKAN OĞUZ: “MANSUR YAVAŞ’I GÖREVE DAVET EDİYORUM”

Olayın ardından bölgeye vakit kaybetmeden intikal eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı olaya dikkat çekmek ve tedbirler almak üzere göreve çağırdı. Ana ishale hattının yanında yer alan su borularından bir tanesinin patladığını söyleyen Başkan Oğuz, döküm sahasındaki faaliyetlerin derhal durdurulması gerektiğini vurguladı. ASKİ’nin yeterince inceleme yapmadığını belirten Başkan Oğuz, ishale hattının güvenliği için gereken önlemlerin alınması gerektiğini aksi takdirde Ankara’nın içme suyunun büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacağını söyledi.

“ANKARA’NIN İÇME SUYU TEHLİKE ALTINDA

Temmuz ayında hasadı gerçekleştirilen tarım arazisinin ABB’nin döküm alanına yüzlerce binlerce ton hafriyat sevkiyatı sonucu ekilemez hale geldiğini ifade eden Başkan Oğuz: “Derhal Dağyaka hafriyat döküm sahası durdurulmalı. Eğer durdurulmaz, oraya binlerce tonluk döküm yapılmaya devam edilirse bu zemindeki ana isale hattı patlayacak. Bunun işaretlerini zaten şebeke vermeye başlamış. Baskıdan dolayı arazi adeta hamur gibi kıvrılarak kaymaya devam ediyor. Sayın Mansur Yavaş ve ASKİ yetkilileri lütfen gerekli tedbirleri alın. Biçerdöver buraları biçerken bu alan düz ve engebesizdi. Biçtikten sonra arazi kalkmış, bu tarafa doğru geliyor. Yol bozulmuş. Bir dakika bile kaybedecek vakit, zaman yok. Ankara’nın içme suyu tehlike altında” dedi.

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Bodrum Belediyesi, çevreyi korumaya ve doğal yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla Turgutreis Çatal Ada’da Kum Zambağı Farkındalık Etkinliği düzenledi.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, TÜRÇEV Muğla Şubesi Mavi Bayrak Ödülü Plaj Sorumluları, Bodrum’da faaliyet gösteren Mavi Bayrak ödüllü oteller katılırken D-Marine Turgutreis Marina da etkinliğe destek verdi.

Belediye ekipleri ve katılımcılar, kum zambaklarının çevresine çitler çekerek daha güvenli hale getirdi. Ayrıca bölgede temizlik etkinliği gerçekleştirildi.

“Hedef, bütün Bodrum’un korunması”

Etkinlik öncesi açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Çatal Ada’ya gideceğiz ve Çatal Ada’daki çevre kirliliğine hem de sahilde endemik bir tür olan kum zambaklarına dikkat çekmek istiyoruz. Burada yapacağımız çalışma tamamen kum zambaklarının korunması ve aktarılması içindir. Kum zambakları endemik türlerdir. Bodrum’un bazı bölgelerinde olur. Daha çok Çatal Ada, Kargı, Akyarlar, Ortakent ve Yahşi sahilinde kum zambakları vardır. Bunlar korunması gereken türlerdendir ama sadece kum zambağı değil tabii ki hedef bütün Bodrum’un korunması ve doğal güzelliklerinin gelecek nesillere aktarılmasıdır. Bu çalışmaların aslında vermek istediği mesaj tamamen budur. Kum zambaklarının burada bir timsal yani örnek olmasından bahsediyoruz o yüzden Bodrum genel olarak endemik türleriyle, doğal güzellikleriyle, bitkisel veya tarihi varlıklarıyla ve her şeyiyle bir bütündür ve korunması gereken bir kültür varlığı, dünya mirasıdır.” dedi.

              Bodrum Belediyesi yetkilileri, benzer etkinliklerin gelecekte de düzenleneceğini ve bu tür faaliyetlerin sürdürülebilir çevre politikalarının bir parçası olduğunu vurguladı. Bu tür etkinliklerin, yerel halkın ve ziyaretçilerin doğal çevreye olan ilgisini artırması, koruma çabalarına destek olması ve gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakılmasına katkı sağlaması bekleniyor.

ARSUZ BELEDİYESİNDEN BODRUM’A HEDİYE HATAY ARSUZ DOSTLUK ANITI AÇILIŞI

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açılışı gerçekleşti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in katılımlarıyla Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açılışı gerçekleşti. 6 Şubat’ta 11 ilin etkilendiği büyük afet sonrası büyük katkılar sunan Bodrum Belediyesi’ne teşekkür etmek amacıyla Arsuz Belediyesi tarafından hediye edilen anıtın açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Etkinliğe geçmiş dönem CHP Hatay Milletvekili A. Aziz Yazar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, depremde aktif rol alan sivil toplum örgütleri ile Arama Kurtarma ekipleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi temsilcileri, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ve yönetim kurulu, Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanları ile basın mensupları katıldı.

“Kardeşliğimiz sürecek”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ın mesajı okundu. Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise yaptığı konuşmada Bodrum Belediyesi ve Başkan Ahmet Aras başta olmak üzere depremde yardımlarını esirgemeyen tüm Bodrum halkına teşekkür ederken şunları söyledi:

“6 şubatta büyük bir felaket yaşadık. Bu felaketin boyutu ne kelimelerle, cümlelerle anlatılabilir. Dışardan ilk desteklerden bir tanesi Bodrum. İmdadımıza yetişti. Bunun başında değerli Belediye Başkanı ve geniş ekiple beraberlerdi. Ve ilk arama kurtarma çalışmalarında bulunanlardan bir tanesi bunlardı Arsuz’da. Tabii ki belediye ve ekiplerinin de arkasında gönüllüler, sivil toplum kuruluşları vardı. Önce çadır, daha sonra konteyner kent ve şu anda Arsuz’un en güzel konteyner kentlerinden bir tanesi. Yaşanabilir bir konteyner kent. Bodrum Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Arsuz Kaymakamlığı ile birlikte halen yürütmekteyiz. Biz kardeş belediye olduk. Kardeşliğimiz sürecek ileride de her konuda iş birliği şeklinde yardımlaşma şeklinde de devam edecek.”

“Bodrum ve Arsuz her zaman dost kalacak”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise depremin ilk gününden itibaren harekete geçerek büyük bir koordinasyonla yardımların yerine ulaştığını ifade ettiği konuşmasında deprem bölgesinde yapılanlardan ve kurulan konteyner kentten bahsetti. Depremin ilk gününden itibaren yardımlarını esirgemeyen tüm kurum, kuruluş ve gönüllere teşekkür eden Başkan Aras, Bodrum ve Arsuz’un her zaman dost kalacağının altını çizerken şunları söyledi:

“Bu büyük deprem hepimize çok büyük ders verdi. Öncelikle birinci olan halkımızın esenliğidir. Deprem olmadan önce bu önlemlerin alınması gerekmekte bu insanların bu kadar acı çekmesini en azından azaltabilirdik. Biz özellikle belediyeler olarak yapacağımız denetimlerde ya da yeni ruhsatlarda bu konulara da çok dikkat edeceğiz. Halkımızın usulüne uygun yapılmayan ya da çürük binalarda hayatını kaybetmesinin önüne geçeceğiz.”

Konuşmasının devamında bütün ekiplerin kendi imkanlarıyla bir araya geldiğinin altını çizen Başkan Aras, gönüllüler, arama kurtarma timleri ve belediyenin bir güç haline geldiğini belirterek, “Bodrum’dan giden arkadaşların tavır ve davranışları, güler yüzü, içten davranışları buradaki anıtın temelini atmıştır. Bütün arkadaşlarım, belediye personeli, gönüllüler, Bodrumlular orada bunu başardı. Ben bütün bodrum halkına tekrar tekrar şükran ve minnet duygularımı iletmek isterim.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından anıt açılışı gerçekleşirken tüm ekipler ile fotoğraf çekimi gerçekleşti.

Merasimin ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için lokma ikramı yapıldı.

“SERHAT OĞUZ ABB BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİMDİR”

Bir televizyon programına konuk olan Siyasi Yorumcu Av. Yaşar Baş; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olarak, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’u işaret etti.

 Bir TV programında gündeme gelen “AK Parti Ankara Büyükşehir Başkanı Adayı kim olmalı?” sorusu üzerine; Serhat Oğuz’un küçük bir ilçede son derece inovatif, çoğu büyükşehirlerin dahi yapamadığı kadar önemli projeleri gerçekleştirdiğine değinen Baş, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz tabir-i caizse hücrelerine kadar Ankaralı bir isim küçük bir ilçede son derece inovatif, başka ilçelerde hatta büyükşehirlerin dahi yapamadığı kadar önemli projeleri gerçekleştiren bir isim. Serhat Oğuz da Ankara Büyükşehir Belediyesi için önemli bir alternatiftir, önemli bir isimdir, ciddiye alınması gereken bir isimdir. Hatta size de tavsiye ederim. Ben olsam yakından takip ederim.”

Bu sözlerin üzerine Program Sunucusu:

“Programlarıma konuk aldım Serhat Başkan’ı ağzım açık kalarak projelerini dinledim ve öğretmen” ifadelerini dile getirdi.

Belediye Başkanlığı süresince Kahramankazan için önemli projelere imza atmış, halkın takdirini toplamış olan ve ufak bir ilçede büyükşehir vizyonuyla hizmet üretmesiyle anılan Serhat Oğuz’un aynı zamanda eğitimci olması da dikkat çeken bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Son günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için adı sıkça anılan isimlerden olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ise adaylık ile ilgili sorulara, “Biz yolda olmaya devam edeceğiz. İstikamet üzere yürümek, halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla milletimize hizmet götürmek için koşmak vazifemizdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ne ise, biz o yolda koşmaya devam edeceğiz ve yoldan çıkmayacağız” şeklinde yanıt veriyor.

Kahramankazan halkının isteklerine ve ihtiyaçlarına her daim kulak veren Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz yatırımlarına ve hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Mozaik Kazı Çalışmaları, Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nden Gastronomi Günleri ve Kitap Fuarı Teşekkürü, 11 Yıllık Anıyı Kayseri Kitap Fuarı’nda Yeniledi, başkana ziyaretler

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN DÜNYANIN İLGİSİNİ ÇEKECEK MOZAİK KAZI ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427