Talas Kocasinan, Melikgazi, Hacılar belediye haberleri ( 26.07.2023)

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK, KAYSERİ SERBEST BÖLGE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kayseri Serbest Bölgesi’nde incelemelerde bulunarak Başkan Palancıoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kayseri’nin ihracat üssü Serbest Bölge’nin potansiyelini en iyi şekilde yansıtmak için durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kayseri Serbest Bölge’de ağırladığımız Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Bey’e Bölge’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktararak yapılan işleri yerinde inceledik. Burada Kayseri ihracatının yüzde 20’sini karşılayan bir üretim söz konusu. Kayseri Serbest Bölge demek istihdam demek, ihracat demek Kayseri ekonomisine büyük katkı demek. Özellikle Serbest Bölgedeki tüm yolları şu anda açmış olduk. Altyapı faaliyetlerimiz devam ediyor. Atık su arıtma tesisini genişletiyoruz, GES yaptık, hangarları yaptık. Birçok hizmeti burada tamamladık. Ama bunun yanında en önemlilerinden bir tanesi de Serbest Bölge’nin giriş kapısını yeniledik. Yeni yatırımlar için Kayseri üretiminin lokomotifi Serbest Bölge’de Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Valimize ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.
YALÇIN “HAYAT, KADINLARIMIZIN SIRTINDA
Talas Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak yıl boyu düzenleyeceği ‘Festival Talas’ etkinliklerinin ilki olan ‘Kadınlar Matinesi’ gerçekleşti.
Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören etkinlikte Başrollerini Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler’in paylaştığı ‘Nadide Hayat’ filmi gösterildi.
Gezegen sosyal tesiste yapılan organizasyonda kadınlar hem sosyalleşti hem de kadınların ayakta kalma hikayesini konu edinen ‘Nadide Hayat’ filmiyle farklı vakit geçirdi.
Program öncesi kürsüye gelerek konuşma yapan Başkan Yalçın, kadınların hayattaki yerlerine ve önemine değindi. Kadınların güçlü olması gerektiğini belirten Başkan Yalçın, Kurtuluş Savaşı gibi önemli anlarda hep kadınların yükü omuzladıklarını belirtti.
“KADINLAR ÖRNEK ALACAĞIMIZ KİŞİLER”
Başkan Yalçın şunları söyledi: “Bizim gençlik yıllarımızda kadınlar matinesi olurdu, matinede kadınlar bir araya gelirler, kültürel etkinlikler olur, film izlerlerdi sonrada akşam onlar hakkında sohbet ederlerdi. Şehrin bir araya gelebilmesi için iyi etkinliklerdi. Bugün de nostalji olsun diye adına kadınlar matinesi dedik ama aslında bugün burada bir film seyredeceğiz. Bu film, bir kadının kendi ayağının üzerinde durmasının filmi. Hayatımızda bazı sıkıntılar olabilir, bazı imkanlardan uzak olabiliriz ama kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor. İşte bu filmde de bu anlatılıyor. Neden bu filmi paylaşmak istedik? Çünkü başroldeki bir hanım. Aynı zamanda da bu hanımın kaybettiklerinin yanında gençlere örnek olacak şekilde kendi hayatını başarıya kavuşturmasının filmi. Kadınlarımız, annelerimiz mutlu olursa herkes mutlu olur. Çocuklarımız mutlu olur. Bir zamanlar Kurtuluş Savaşı’nı kadınlar taşıdı sırtında. Ailenin kazanımlarını hem hanımlarımız sırtında taşıdı. Onun için hanımların ‘Benden geçti’ demeye hakkı yok diye düşünüyorum. Çünkü hanımlar hakikaten bizim en örnek alacağımız kişiler.”
KAYSERİ’NİN DENİZİNDEKİ VİLLA ARSALARINA YOĞUN İLGİ
Kocasinan Belediyesi, Kayseri’nin denizi Kuşçu ve Gömeç’de bulunan 24 adet villa arsası için düzenlediği ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ihalelerden toplam 44 Milyon 180 bin Türk Lirası gelir elde etti. Yapılan yatırımlar sayesinde Kayserililerin eşsiz manzarayı keyifle seyrettiği Kuşçu’ya ayrı bir güzellik kattıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ihalelerinde bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.
Yoğun talep üzerine ihaleler,  Kocasinan Belediyesi’nin otoparkında gerçekleştirildi. Encümen huzurunda açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalelerde, maviyle yeşilin bir arada olduğu Kuşçu Mahallesi’nde 16 adet villa arsası ve Gömeç Mahallesi’nde 8 adet villa arsası olmak üzere toplam 24 taşınmaz satışa sunuldu.
“Hayırlı olsun” dilekleriyle ihalenin açılışını yapan Başkan Çolakbayrakdar ile katılımcılar arasında zaman zaman tatlı pazarlıklar yaşandı. İhaleye yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar; “Bölgemizin ve şehrimizin kalkınması, Kocasinan’ımızın daha da güzelleşmesi için yoğun gayret gösteriyoruz. Özellikle vatandaşlarımızı günün yorgunluğundan kurtarabilmek için sosyal mekanlar yapıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu Bölgesidir. Maviyle yeşilin bir arada olduğu Kuşçu’nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesini ve hobi mekanı olmasını sağlamak için çalışıyoruz. Bu çerçevede Kuşçu’da bungalov evlerle bir tatil köyü kurduk. Yamula Barajı kıyısında, oturma alanları, 7’den 70’e her kesime hitap eden piknik alanları gibi değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturduk. Ayrıca yerli ve yabancı turistler için trekking yapılabilecek yürüyüş parkurları ile şehrin stersinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuyoruz. Özellikle motor tutkunları, bisiklet severler ve olta balıkçıları için özel çalışmalar ve etkinlikler düzenliyoruz. Son olarak ise bölgeye kazandıracağımız kano ve yelken tesisi ile şehrimizde su sporlarının yapılabileceği bir mekan faaliyete geçmiş olacak. Gençler ve su sporu meraklılar olmak üzere herkesin ilgi gösterebileceği, renkli ve farklı su sporların yapılacağı bir aktivite merkezi olacak. Kuşçu’yu şehrin sosyal hayatına renklendirecek bir bölge haline getireceğiz. Bu vesileyle hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazları alan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Kocasinan Belediyesi, ihalelerde toplam 44 Milyon 180 bin Türk Lirası gelir elde etti.
KOCASİNAN’IN FEVZİÇAKMAK SİNAN KÜTÜPHANESİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ile birlikte 535 metrekare alana sahip özellikle alanda ağaçlarında bulunduğu Sinan Kütüphanesi’nin son kontrollerini gerçekleştirdi. Yeni kütüphanenin Kayseri için büyük bir kazanç olacağını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, gençler başta olmak üzere 7’den 70’e herkesin ilgisini çekeceği yeni kütüphanenin bir cazibe merkezi olacağını söyledi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ile birlikte Fevziçakmak Mahallesi’ndeki açılışa gün sayan Sinan Kütüphanesi’ni inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Gençlik Merkezleri ve Sinan Kütüphanesi hizmetleri hakkında bilgiler aktardı. Yeşile büyük önem verdiği için kütüphanenin alanında bulunan ağaçları da projeye dahil eden Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin mutluluk ve huzur içerisinde verimli ve keyifli vakit geçirecekleri ve onların hayatına değer katacak mekanları inşa ettiklerini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti; “Fevziçakmak Mahallemizde yapımı tamamlanan Sinan Kütüphanesi’nin son kontrollerini gerçekleştirdik. Gençlerimizin hem ders çalışacakları hem de verimli vakit geçirecekleri ve Kafe Sinan’ında yer aldığı yeni bir tesis daha kazandırmış olacağız. Biliyorsunuz ki Kocasinan Akademi, Gençlik Kulübü, Çocuk Kulübü ve diğer bütün alanlarda hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle her bir mahallemize değişik renk ve heyecan katacak çalışmalar yapıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin mutluluk ve huzur içerisinde verimli ve keyifli vakit geçirecekleri ve onların hayatına değer katacak mekanları inşa edip hayata geçirebilmektir. Özellikle yaptığımız hizmetler,  çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir” .
Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin yaşamaktan keyif alabileceği ve mutluluk duyabileceği bir Kocasinan inşa etmek için durmadan çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Ziyarette, tesisi çok beğendiğini dile getiren Ayşe Böhürler ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

MÜZİĞİN NOTALARI HACILAR’DAN YÜKSELİYOR

Hacılar Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde müzik kursları başladı. İlçede yaşayan 7’den 70’e geniş öğrenci yaş aralığına sahip müzik kurslarında katılımcılar hem öğreniyor, hem de keyifli vakit geçiriyor.

Kültür ve sanat alanında vatandaşlara destek olan Hacılar Belediyesi,  yeni dönemde müzik kurslarını başlattı. Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gitar, bağlama, piyano ve ritim olmak üzere 4 branşta müzik öğretmenleri tarafından ücretsiz verilen müzik kurslarında, vatandaşların kendilerini geliştirmeleri aynı zamanda yeni hobi ve beceri edinmeleri amaçlanıyor.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Vatandaşlarımızın boş vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmeleri ve yeni beceriler edinmeleri amacıyla bu dönemde müzik kurslarımızı açtık. Her yaştan vatandaşımızın kurslarımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnunuz. Müzik kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Melikgazi Destekleriyle Maraş’ta Gönüllere Köprü Kurmaya Devam Ediyor
DULKADİROĞLU İLÇESİNİN 2. YAŞAM ALANI DEPREMZEDELERİN KULLANIMINA SUNULDU
Melikgazi Belediyesi, depremzedelerin geçici barınması amacıyla Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yapımını tamamladığı Melikgazi Belediyesi Diyanet Of America Yaşam Alanının açılış törenini gerçekleştirdi.
Afetin ilk gününden itibaren, deprem bölgesi ve afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalışan Melikgazi Belediyesi, 8 bin 300 metrekare alanda 88 konteynerden oluşan ikinci yaşam alanı projesini hayata geçirdi.
Melikgazi Belediyesi Diyanet Center Of America Yaşam Alanı açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Amerika’dan bütün kardeşlerimizin bağışlarını göndererek desteğini esirgemeyen Bilal Bey ve ekibi, Kızılay başkanı, meclis üyesi, KIZILAY gönüllüleri ve depremin ilk gününden itibaren 300’e yakın personelimiz burada çalıştılar. 700’den fazla yardım tırı gönderdik.  Kayseri Deprem Koordinasyonu adı altında organizasyon oluşturduk. Kayseri üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Burası 8300 metrekareden oluşuyor. Çamaşırhane, kütüphane, banklar, kamelyalar, hobi bahçeleri gibi bölümler ekleyerek, iğneden ipliğe hepsini teslim ettik. Yeni ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Konteynerde yaşayan kardeşlerimizin mutlu olması bizleri de çok mutlu ediyor. Amerika’da bütün kardeşlerimizin bağışlarını göndererek desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah en kısa zamanda kalıcı konutlarına da vatandaşlarımız bir an önce yerleşirler. Yeni yaşam kentimizin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Oluşacak yeni ihtiyaçların karşılanmaya devam edeceğini de söyleyen Dr. Mustafa Palancıoğlu, depremzede çocukların eğlenebilmeleri için 30 adet bisiklet hediye edeceklerini ve bir futbol sahası yapma sözünü de verdi.
Yaşam alanı sakinlerinden depremzede Fatma Karabıyık, “Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Beyden Allah razı olsun. Rabbim bir daha böyle acı günler yaşatmasın. Biz 5,5 aydır çadır kentte yaşadık tüm zorlukları gördük ama Melikgazi hep yanımızdaydı. Herşeyimiz dört dörtlük. Eksik hiçbir şeyimiz yok.” diye konuştu.
Diyanet Center Of America adına konuşan Prof. Dr. Bilal Kuşpınar ise şunları söyledi:
“Diyanet Amerika Merkezi, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonlarıyla Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığında 2016 yılında hizmete geçen çok kapsamlı bir yardım teşkilat. Depremzede kardeşlerimize toplanan yardımlarla bu konteynerleri yaptırdık. Amerika’daki Müslümanların vermiş olduğu destekle Melikgazi’mizin büyük katkısı ile yapıldı burası. Hayırlı olsun.”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise, “Büyük afeti beraber yaşadık ama çok şükür bugünlere yine beraber geldik. Bütün desteği ile burada olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah 1 yılda kalıcı konutlara geçeceğiz. Büyük bir gayret var şehrimizde. Kayseri hep yanımızdaydı. Melikgazi Belediye Başkanımız kadim dostum Mustafa Beye emeği ve yüreği için çok teşekkür ederim. Güzel zamanlara doğru gidiyoruz. Bu yaşam alanının depremzede kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
KOCASİNAN’LI ÇOCUKLAR, BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İLE ŞENLENDİ
Kocasinan Belediyesi tarafından yaz tatili dolayısıyla çocuklar için gerçekleştirilen sokak oyunları etkinlikleri, büyük ilgi görüyor. Unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarının yaşatıldığı etkinliğe katılan Başkan Çolakbayrakdar, her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde düzenlenen sokak oyunlarıyla çocukların eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğini belirterek; “Çocuklarımızın yüzünün gülmesi, aile fertlerinin de keyifli ve nostalji dakikalar geçirmeleri bizi çok mutlu ediyor” dedi.
Her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirilen Kocasinan Sokak Oyunları Şenliğinin bu sefer ki durağı Zümrüt Mahallesi oldu. Oyun oynayarak, birbirleriyle yarışan çocuklar, doyasıya eğlenirken, etkinliğe katılan Başkan Çolakbayrakdar, çocukların yoğun sevgi gösteriyle karşılandı. Çocukların isteğini kırmayarak, oyunlara eşlik eden Başkan Çolakbayrakdar, halat çekme yarışında çocukların neşesine neşe kattı. Başkan Çolakbayrakdar’ın çocukların büyük bir keyifle izlediği vantolog Emel ile Tarçın ile sohbet etmesi de renkli görüntülere sahne oldu.
Yaz tatilinde farkındalık oluşturmak amacıyla bu etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Kocasinan Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilinde keyifli dakikalar geçirmesi için mahalle mahalle geziyoruz. Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftanın iki günü, çocukların yüzü gülsün
ve ailelerin keyifli vakit geçirsin diye Sokak Oyunları şenlikleri düzenliyoruz. Coşkulu kalabalıkla etkinliğe yoğun ilgi gösterilmesi, bizleri memnun ve mutlu ediyor. Eğlenceli ve keyifli bir vakit geçiren çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizi çok mutlu ediyor. Çocukların aile fertlerinin de sokak oyunlarına katılarak keyifli dakikalar geçirmeleri bizlere ayrı bir memnuniyet kattı. Çocuklarımız oyunlarda hem eğlenmenin, hem paylaşmanın hem yardımlaşmanın ne kadar önemli bir olgu olduğunu görüyorlar. Bizler onların daha huzurlu ve daha mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz güçlü bireylerdir. Bu etkinliklerimizi farklı mahallelerde devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte oyun oynamanın tadına varan çocuklar, mutluluklarını Başkan Çolakbayrakdar’a sarılarak ve tezahürat yaparak ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar’ın kendi elleriyle etkinliğe katılanlara; ikram lokması ve kavurmalı pilav ikram etmesiyle program sona erdi.
TÜGVA’NIN YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PALANCIOĞLU’NA ZİYARET
TÜGVA Kayseri İl Başkanı İsmail Vefa Bayırbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi’de yapılan işlerin yanı sıra geçliğe de büyük yatırımlar yaptıklarını söyleyerek, “En büyük sermayemiz gençlerimizdir. Bilgili nesil, geleceğimizin daha refah içinde olması anlamına geliyor. Bu nedenle çocuklarımıza ve gençlerimize yapılan yatırımlar çok önemli. Biz de belediye olarak gençler için çok güzel projeler hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin gelişiminde emeğini ve gayretini esirgemeyen, nitelikli ve sağlıklı gençler yetiştirme hayalini gerçekleştiren TÜGVA’nın belediyemizi ziyareti bizleri mutlu etti. Gençlerin eğitim, kültür, sosyal ve sportif alanlarda gelişimine katkı sunmayı hedefleyen TÜGVA’nın Kayseri İl Başkanı Sayın İsmail Vefa Bayırbaş ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerim. Başarıları daim olsun.” dedi.
Türkiye’nin en büyük gençlik yapılanması olarak bilinen TÜGVA’nın Kayseri İl Başkanı İsmail Vefa Bayırbaş ise; gençliğin sosyal, fiziksel, manevi gelişimlerini gözeterek, ilerlemelerine katkı sağlamaya yeni görevlerinde de devam edeceklerini belirtti.
ÇOCUKLAR BU ŞENLİĞİ BEKLİYOR
Talas Belediyesinin “Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri” kapsamında düzenleyeceği Çocuk Şenliği, büyük heyecan uyandırdı.
1-2 Ağustos tarihlerinde Talas Paraşüt İniş Alanı’nda gerçekleştirilecek şenlikte çocuklar ve aileleri dolu dolu 2 gün geçirecek. Atölye çalışmalarından sahne gösterilerine, sinema gösterimlerinden konserler ve TRT müzikallerine kadar birçok aktivitenin çocuklarla buluşacağı organizasyonda ayrıca şişme oyun alanındaki birbirinden keyifli oyunlar çocukları bekliyor olacak.
Tamamı ücretsiz olacak etkinlikler, 1 Ağustos Salı ve 2 Ağustos Çarşamba günü saat 14.30’da başlayacak ve 22.00’ye kadar devam edecek.
Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Cumhuriyetin 100 yılını kutladıklarına dikkat çekerek “Cumhuriyetimiz 100 yaşında ve biz bunun gururunu yaşıyoruz. Bununla birlikte 100. yılı anlamlı kılmak ve coşkulu şekilde kutlamak amacıyla birçok etkinlik ve açılış planladık. Bu kapsamda birbirinden önemli tesis ve yatırımları hizmete açacağız. Bununla birlikte her yaşa ve her kesime hitap eden organizasyonlarımız olacak. 1 ve 2 Ağustos’ta çocuklarımız için iki günlük bir şenlik düzenliyoruz. Hem gönüllerince eğlenecekler hem de bilgi sahibi olacaklar. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini, Paraşüt İniş Alanına bekliyoruz” dedi.
Başkan Yalçın, “Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri” adı altında yıl boyu çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.
DAHA YEŞİL BİR ALİ DAĞI’NA DOĞRU
Talas Belediyesi, daha yeşil bir Talas için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Ali Dağı’na dikilen 60 bin fidan, ağaca dönüşmeye başladı. Günlük olarak sulama ve bakımları yapılan fidanlar büyüyerek ağaç formuna kavuşurken bölgenin çehresi de değişmeye başladı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte başlatılan Ali Dağı ağaçlandırma faaliyetlerinde bugüne kadar 60 binin üzerinde ağaç dikildi. Adeta bir orman oluşturulan bölgede dikilen fidanların bakımları hummalı bir şekilde gerçekleştirilirken sulamaları da günlük yapılıyor.
2 sulama aracı ve 4 personelle her gün rutin olarak yapılan sulama çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.  Büyüyen ağaçlarla birlikte bölgede adeta yeni bir ormanlık alan oluşurken yürüyüş yolu ve sosyal tesisler ile bölge tam bir rehabilitasyon merkezi haline geldi.
 

 
 


 
 


Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Mozaik Kazı Çalışmaları, Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nden Gastronomi Günleri ve Kitap Fuarı Teşekkürü, 11 Yıllık Anıyı Kayseri Kitap Fuarı’nda Yeniledi, başkana ziyaretler

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN DÜNYANIN İLGİSİNİ ÇEKECEK MOZAİK KAZI ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427