Menemen’de Kubilay anıtı önünde buluşan Milletvekili adayları Laiklik vurgusu yaptı

Memleket Partisi İzmir 2’nci Bölge Milletvekili adayları, Menemen’deki Kubilay önünde buluşarak seçim çalışmalarını başlattılar. 2’nci Bölge, 1’nci sıra adayı Asuman Ali Güven, “Türkiye Laiktir, laik kalacak” dedi.

Memleket Partisinin İzmir 2. Bölge MV. Adayları Asuman Ali Güven, Mahir Bakan, Tuğçe Semercioğlu, Mevhibe Bodur Koloğlu, Levent Ören, Merve Duman, Ömer Berk Gönençer, Alev Günyar, Burak Kurt, Gürsel Dinktepe, Mert Dikmen, Furkan Aslan, Görkem Süren ve Taha Karaçelik, Menemen’de Kubilay anıtı önünde buluştu. Atatürk ve Silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan Memleket Partisi İzmir 2’nci bölge Milletvekili adayları adına konuşan 1’nci sıra adayı Asuman Ali Güven laiklik vurgusu yaptı.

Güven şöyle konuştu:

“MEMLEKET PARTİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN BEKÇİSİDİR”

Kampanyamızın Bakırçay havzası bölümünde, Menemende Kubilay anıtının önünde saygı duruşumuzla ikinci bölge kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz. Laik Cumhuriyetin Şehitleri huzurunda buradayız. Türkiye Cumhuriyeti laiktir, laik kalacaktır! Memleket Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin laik cumhuriyetin bekçisidir.

Memleket Partililer “Üç” işareti ile birbirini selamlayacak

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize’de partisinin yeni işaretini tanıttı. Eli ile “Üç” işareti yapan İnce, “Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan. Biz üçüncü yoluz” dedi.

Partisiin milletvekili adayları tanıtmak üzere geldiği Rize’de yoğun bir ilgi ile karşılanan İnce sokakta yürümekte zorluk çekti. Etrafını saran gençleri “Üç” işareti yaparak selamlayan Cumhurbaşkanı adayı İnce, bu işaretin Memleket Partisinin yeni işareti olduğunu söyledi.

İnce şöyle konuştu:

“BİZ ÜÇÜNCÜ YOLUZ”
Parmizin işareti bu. Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan. Biz üçüncü yoluz. Bu nereden çıktı diyorlar. Ya arkadaşlar, baş parmağı Erbakan hoca kaptı. İşaret parmağını başkası kaptı. E, işaret parmağı ile orta parmak zafer işareti. Dört parmağı Erdoğan kaptı. Beş parmak demokrat partinindi. Geriye kaldı üç parmak. Altı parmak kaldı da biz mi? Yapmadık. Başka parmak kalmadı.

Trabzon’da bir genç Muharrem İnce’ye “Muharrem Dede” diye seslendi
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Trabzon’da yoğun ilgi gördü. Esnaf ziyareti sırasında caddelerde yürümekte zorluk çeken İnce’ye bir gencin “Muharrem Dede” diye seslenmesi herkesi tebessüm ettirdi.Rize programını tamamlayan Cumhurbaşkanı adayı İnce, Trabzon’da da yoğun bir ilgi ile karşılandı. Sokaktaki vatandaşlarla konuşan ve esnaf ziyaretleri yapan İnce, zaman zaman yürümekte zorlandı. Gençlerin birlikte fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen İnce gördüğü yakın ilgiden mutlu oldu.
“MUHARREM DEDE”
Memleket Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kalabalık arasında ilerlerken “Başkanım, başkanım, gençlerin başkanım” diye bir ses duyuldu. Aynı kişi daha sonra “Muharrem Dede” diye seslenince İnce merakla geri döndü. Gençle kucaklaşan Muharrem İnce, gülerek “Muharrem dede diyen de sanırsın 5 yaşında çocuk” diye espri yaptı. Bu arada heyecanlı olduğu gözlenen genç de “Başkanım Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz. Size İnanıyoruz” diye konuştu.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

SP İL BAŞKANI ALTUN: GIDA GÜNÜNDE GIDA SORUNLARI YAŞIYORUZ

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun ‘Gıda’  üzerine açıklama yaparken ‘gıda gününde gıda sorunları …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427