YÖK başkanı ERÜ’yü ve depremzedeleri ziyaret etti, rektör Altun hasarlı binayı inceledi

YÖK Başkanı Özvar, ERÜ’yü Ziyaret Etti

 Kahramanmaraş’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Kayseri’ye geldi. Kayseri ziyaretinde YÖK Başkanı Özvar, Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) yürütülen deprem kampanyası çalışmalarını inceledi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme, dönüş yolunda Kayseri’ye ERÜ’yü ziyaret ederek, yürütülen deprem kampanyası çalışmaları hakkında ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’dan bilgiler aldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ERÜ’deki ilk ziyaretini deprem bölgesinden Kayseri’ye intikal eden depremzedelerimiz ve yaralı yakınlarının bulunduğu Süleyman Demirel Spor Salonu’na gerçekleştirdi.

Ziyaretinde depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Özvar, ikinci ziyaretini ise ERÜ tarafından yardım kampanyasının sürdürüldüğü garaj idari amirliğine yaparak, burada yürütülen çalışmalar hakkında Rektör Altun’dan bilgiler aldı.

Yürütülen çalışmaları yakından inceleyen Özvar, gönüllü öğrenci ve personel ile sohbet ederek, özverili çalışmalarından dolayı Rektör Altun ve ERÜ mensuplarına teşekkür etti.

YÖK Başkanı Özvar’ın ERÜ ziyaretine; YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme, ERÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Taşcı ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ile Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da eşlik etti.

YÖK Başkanı Özvar ve ERÜ Rektörü Altun, Deprem Bölgesinden ERÜ’ye Sevk Edilen Yaralıları Ziyaret Etti

         Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile birlikte Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeden ERÜ’ye sevk edilen yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgiler aldılar.

ERÜ’de bir yandan deprem bölgesine yardım malzemeleri ve sağlık ekiplerini yollarken, diğer yandan da Bölgeden ERÜ Hastanelerine sevk edilen yaralı depremzedelerin tedavisine devam ediliyor.

Kahramanmaraş’ta ki incelemelerinin ardından Kayseri’ye gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile birlikte Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi gören yaralı depremzedeleri ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgiler aldı.

Yaralılar ile yakından ilgilenen YÖK Başkanı Özvar ve Rektör Altun, yaralı depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

YÖK Başkanı Özvar’ın yaralı depremzedeleri ziyaretine; YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme ile Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da eşlik etti.

Rektör Altun, Hasar Gören 12 Katlı Binada İncelemelerde Bulundu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem sonrası Kayseri’de hasar gören 12 katlı bir binada incelemelerde bulundu.

ERÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi olan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu ile birlikte merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Kayseri’nin de sarsıntılardan etkilendiği deprem sonrasında hasarların meydana geldiği Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak üzerinde bulunan 12 katlı bir binada incelemelerde bulundu.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

“Şehit Nurlanmış Gazi Onurlanmış Askerdir” Projesi Kapsamında Gençler Vatan Sevgisi ile Buluşuyor

AB Erasmus Plus KA154 kapsamında hayata geçirilen “Şehit Nurlanmış Gazi Onurlanmış Askerdir” projesi çerçevesinde farkındalık …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427