Milli Ağaçlandırma Günü’nde Fidanlar ERÜ ve KAYÜ’de Toprakla Buluştu  

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

ERÜ Kampüsü’nde düzenlenen fidan dikme törenine; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Ekinlikte konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, yeşili korumanın ve yeni yeşil alanlarının oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

Rektör Altun, “Bugün dikilen fidanlar ülkemize hayırlı olsun. Yaşanılan yangın dönemlerinde ciddi yeşil alanlarımız kayboldu. Ama hızlı bir şekilde bu kayıpların yerine getirildiğini düşünmekteyim. Çocukluk yaşlarından itibaren fidan dikim ve doğa bilincinin aşılanması gerekmekte. Bizlerde bu bilinci aşılamak için üniversitemizdeki öğrencilerimiz ile bugün birlikte fidan dikimi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Etkinlik, çok sayıda fidanın toprakla buluşturulmasının ardından sona erdi.

KAYÜ Develi Seyrani Kampüsüne Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında Ağaçlandırma Çalışması Yapıldı

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsünde düzenlenen ağaçlandırma töreninde 1500’ü aşkın fidan toprakla buluştu.

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsünde, Develi Belediyesi, Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı ve Develi Orman İşletme Şefliği işbirliği ile düzenlenen ağaçlandırma törenine, Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi ile ilçe protokolü, hayırseverler, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte 26. Dönem Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu yaptıkları konuşmalarda Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çekerek, dikilen ağaçların ileride kampüse ayrı bir güzellik katacağını belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise Kayseri Üniversitesi’nin merkezden sonra en büyük kampüsü olan Develi Seyrani Kampüsünün bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karamustafa, “Kayseri Üniversitesi olarak gerek hayırseverlerimiz, gerek yerel yönetimlerimiz ile iyi bir işbirliği ve uyuma sahibiz. İlçe kampüslerimiz bu desteklerle her geçen gün gelişip büyümektedir. Develi Seyrani Kampüsümüz, en çok hayırsever desteği olan kampüslerimizin başında gelmektedir. Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı ile Develi Belediyemiz, kampüsümüze en iyi şekilde sahiplendikleri gibi her türlü ihtiyacımızda yanımızda yer almaktadırlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında kampüsümüzde düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder, dikilen fidanların Üniversitemize, Develimize ve Kayserimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Karamustafa ile Develi protokolü fidan dikimine katıldı.

Etkinlik kapsamında Develi Seyrani Kampüsüne 1500’ü aşkın fidan dikimi yapıldı.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

KAYSERİ PINARBAŞI 2. KISIM AT VE TİGH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107