Bir yanda operasyon, diğer yanda festival, uyuşturucu ile mücadele

Polisler Kayak Merkezinde Uyuşturucunun Zararlarını Anlattı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullanımını engellemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Bitlis-Tatvan kara yolundaki El-Aman Kayak Merkezi’nde uyuşturucu madde kullanımının önüne geçme konusunda vatandaşları bilgilendirdi.
Ekipler, farkındalık oluşturmak, madde kullanımının zararları, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların desteğinin alınması amacıyla Narko-Nokta faaliyetleri kapsamında kayak tesisinde bilgilendirme broşürleri dağıttı.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri de kayak merkezinde çocuklarla bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.
Huzurun Sağlandığı Hakkari Kar Festivali’ne Ev Sahipliği Yaptı
Güvenlik güçlerinin yurt içi ve dışında terör örgütü PKK’ya yönelik başarılı operasyonları sonucu huzurun hakim olduğu Hakkari’nin saklı kalan güzelliklerinin tanıtılması, kış ve doğa turizminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.
Valilik, Belediye, Gençlik ve Spor ile Kültür ve Turizm il müdürlükleri ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) destekleriyle düzenlenen “Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali”, “Sat Buzul Gölleri Doğa Sporları Festivali”, “Kar Festivali”, Türkiye Paintball Şampiyonası ve Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak müsabakaları gibi etkinliklerle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi kentte ağırlanıyor.
Bu çerçevede Valilik ve Belediyenin koordinasyonunda, ilgili kurumların iş birliğiyle 5-6 Şubat’ta Merga Bütan Kayak Merkezi’nde festivalin dördüncüsü düzenlendi.
Spor ve yerel yarışmalar ile kayak gösterisinin yapıldığı festivalde, Yılmaz Erdoğan, Gece Yolcuları ve Aydın Aydın gibi sanatçılar konser, gösteri ve söyleşileriyle yer aldı. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu ve Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu da gösteri sundu.
Festivalin düzenlendiği kayak merkezinde de son hazırlıklar tamamlandı. Kar kalınlığının 1,5 metreye ulaştığı merkezde, araçlar için 2 noktada park alanları oluşturuldu. Belediyenin de festival boyunca ziyaretçilere ücretsiz ulaşım hizmeti vereceği bildirildi.
Eren Kış Operasyonları
Kış üstlenmesindeki teröristleri ARA-BUL-YOK ET taktiğiyle etkisiz hale getirmek, başta eylem olmak üzere her türlü hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Hakkari İlinde EREN KIŞ-25 (HAKKARİ-OĞUL) ŞEHİT J.ASB.BÇVŞ. TİMUÇİN ALADAĞ Operasyonu başlatıldı.
Operasyonda Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ve Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 555 personel 37 operasyonel tim görev alıyor.
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.
Eren Kış-25 Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Timuçin Aladağ Operasyonu Başlatıldı
Kış üstlenmesindeki teröristleri ARA-BUL-YOK ET taktiğiyle etkisiz hale getirmek, başta eylem olmak üzere her türlü hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Hakkari İlinde EREN KIŞ-25 (HAKKARİ-OĞUL) ŞEHİT J.ASB.BÇVŞ. TİMUÇİN ALADAĞ Operasyonu başlatıldı.
Operasyonda Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ve Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 555 personel 37 operasyonel tim görev alıyor.
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.

Tunceli’de 1062 Personel İle Eren Kış-23 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu Başlatıldı

Bakanlık tarafından Tunceli’de 1062 Personel İle “Eren Kış-23 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu” Operasyonu Başlatıldı
Bölgede barınan teröristleri Ara-Bul-Yok Et taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Tunceli İlinde “Eren Kış-23 (Tunceli-Mercan Dağları) Şehit J.Asb.Üçvş. Celil Mutlu” Operasyonu başlatıldı.
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.062 personel 66 operasyonel tim görev alıyor.
Ayrıca, Diyarbakır’da dün başlayan Eren Kış-22 operasyonu kapsamında, birlikleri yerinde denetleyen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, bugün de Tunceli’ye geçerek, bölgede başlatılan Eren Kış-23 operasyonu hakkında, Tunceli Valisi Sn. Mehmet Ali Özkan ile birlikte, yerinde bilgi aldı ve komandolarla bir araya gelerek, onlara moral verdi.
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile İnançlı ve Kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

Diyarbakır’da 1280 Personelin Katılımıyla Eren Kış-22 Şehit Jandarma Er Fedai Efe Operasyonu Başlatıldı

Bölgede barınan teröristleri ARA-BUL-YOK ET taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Diyarbakır İlinde EREN KIŞ-22 (DİYARBAKIR-DİBEK) ŞEHİT JANDARMA ER FEDAİ EFE Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1280 personel, 82 operasyonel tim görev alıyor.

Ayrıca, EREN KIŞ-22 operasyonu kapsamında, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN tarafından, operasyon birliklerinde yerinde denetleme ve incelemelerde bulunuldu, komandolara moral verildi.

Bakanlığımız koordinesinde; 07 Kasım 2021 tarihinde icrasına başlanılan EREN-KIŞ operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam; 20 terörist (19 ölü, 1 sağ, etkisiz hale getirildi), 350 sığınak/depo/barınak imha edildi.

Operasyonlarda 114 silah, 2  adet 14,7 mm uçaksavar,  14 füze,  6 roketatar,  1 havan, 2 bombaatar, 6 makineli tüfek, 66 uzun namlulu silah, 3 keskin nişancı tüfeği, 3 lav, 8 tabanca, 3 av tüfeği, 172 adet el bombası, 60 adet mayın/eyp, 366 adet fünye, 520 tüp, 1.665 kg patlayıcı, 28 dürbün, 27 telsiz ile çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor. (Kaynak: https://www.icisleri.gov.tr/)

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

Üç’ü aranan hükümlü, biri sahte kimlikli ile ölümlü kazanın firari sandığı sürücü yakalandı

16 YIL 7 AY 3 GÜN HÜKÜMLÜ FİRARİ YAKALANDI Kayseri Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427